După Zan Kosic, BC Athletic Neptun Constanța l-a transferat și pe Jakob Lowrence


 
  • Jakob Lowrence a încheiat cel mai recent sezon al său în Portugalia cu o medie pe meci de 11.5 puncte, 7.7 recuperări, 1.8 pase decisive și 0.9 blocaje.
 
Un nou transfer la echipa masculină de baschet Athletic Neptun Constanța. Gladiatorii din Tomis l-au achiziționat și pe jucătorul american Jakob Lowrence, la scurt timp după ce oficialii clubului au anunțat transferul slovenului Zan Kosic. 
 
„Jakob Lowrence este noul jucător al BC Athletic Neptun Constanța. Născut la 2 aprilie 1997, Jakob vine pentru prima dată în Liga Națională de Baschet. Fost jucător în Liga LPB din Portugalia, la Maia Basket Clube, și în Spania LEB Silver, pentru Azpeitia Iraurgi, pivotul de 2.06 m semnează cu Gladiatorii din Tomis pentru acest sezon. Jakob Lowrence a încheiat cel mai recent sezon al său în Portugalia cu o medie pe meci de 11.5 puncte, 7.7 recuperări, 1.8 pase decisive și 0.9 blocaje. Welcome to Constanța, Jakob!“, este mesajul grupării de pe litoral.
 
Și slovenul Zan Kosic (28 de ani) a ajuns pentru prima data în România. „În sezonul precedent, jucătorul a încheiat parcursul alături de echipa sa, Hopsi Polzela, în Liga KBM din Slovenia, cu o medie pe meci de 16.7 puncte, 6.1 pase decisive și un procentaj de la aruncările libere de 81.7 %. Welcome to Constanța, Žan!“, se arată despre noul jucător al BC Athletic Neptun.
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic Neptun)
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citeşte şi:
 
BC Athletic Neptun Constanţa a transferat un coordonator sloven (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.