Echipa de fotbal a Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“ din Cumpăna, vicecampioană regională la ONSS (GALERIE FOTO)

 
 
  • Golgheterul turneului zonal al competiției, cu nouă reușite, a fost Ionuț David Zamfir, component al echipei din Cumpăna.
 
Echipa de fotbal gimnaziu băieți a Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“ din Cumpăna a reprezentat județul Constanța la faza zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, turneu desfășurat la Brăila, la care formația de pe litoral a devenit vicecampioană regională.
 
Au participat reprezentativele județelor Brăila, Tulcea, Galați, Vrancea, Buzău și Constanța, competiția disputându-se în sistem Berger, campionat (fiecare cu fiecare). Echipa liceului din Cumpăna a avut un parcurs foarte bun, încheind turneul fără înfrângere, dupăce a înregistrat trei victorii și două rezultate de egalitate. Echipa din Cumpăna a reușit să câștige chiar și meciul cu reprezentanta județului Galați (cea care s-a clasat pe locul întâi la final). Rezultatele au fost: Vrancea - Cumpăna 2-2, Cumpăna - Galați 3-1, Brăila - Cumpăna 1-1, Tulcea - Cumpăna 0-6, Cumpăna - Buzău 6-1. Clasament pe podium: 1. Galați - 12p, 2. Cumpăna - 11p, 3. Vrancea - 8p. De asemenea, golgheterul turneului, cu nouă reușite, a fost Ionuț David Zamfir, component al echipei din Cumpăna.
 
Nicolae Dinculescu, profesorul antrenor al formației Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“, a abordat turneul cu următorul lot de jucători: Ionuț David Zamfir, Elvis Gabriel Regep, Robert Popa, Vladuț Ionuț Leontescu, Haris Miroiu, Ionuț Alexandru Bărbulescu, Catălin Andrei Albină, Becali Sali, Antonio Cordunianu și Cosmin Nicolae Prună.
 
„Conducerea Liceului Tehnologic «Nicolae Dumitrescu», alături de reprezentanții administrației publice locale Cumpăna, felicită pe această cale întreaga echipă pentru rezultatul obținut. Felicitări antrenorilor, profesorilor și părinților pentru susținerea acordată acestor minunați copii! Suntem mândri de voi!“, este mesajul de pe pagina de Facebook „Cumpăna News“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)
 
Citește și:

 
Fotbal
Echipa Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna a câștigat faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (GALERIE FOTO)


Victoria Cumpăna, câștigătoare pentru a doua oară a Cupei Satelor pe regiunea Sud-Est (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Festivitate de final de an, la Cumpăna, pentru elevi

13 Jun 2022 684

Faza finală a ONSS la handbal băieți (gimnaziu) s-a desfășurat la Cumpăna. Școala „Ion Creangă“, câștigătoare (GALERIE FOTO)

24 May 2022 1136

Fotbal Echipa Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna a câștigat faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (GALERIE FOTO)

04 May 2022 1160

Burse de merit pentru elevii Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna

15 Apr 2022 698

Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna, judeţul Constanţa angajează îngrijitor. Cine poate participa la concurs

28 Jan 2022 1024

Moș Crăciun a venit cu sania magică la Cumpăna! Cum l-au întâmpinat cei mici (GALERIE FOTO)

24 Dec 2021 1843

A fost aprobată finanțarea pentru reabilitarea unei clădiri din cadrul Liceului Tehnologic Nicolae Dumitrescu din Cumpăna

25 Nov 2021 1192

Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna, judeţul Constanţa scoate la concurs un post vacant

16 Oct 2021 1012

Caz de bullying la Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“ din Cumpăna. Ce spune ISJ Constanța

14 Jun 2021 1779

Polițiștii, prezenți la Liceul Tehnologic ,,Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna. Despre ce au discutat cu elevii

25 Mar 2021 1243

Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna angajează contabil șef

21 Nov 2020 1375

Constanța. Mai multe unități școlare, închise parțial din cauza epidemiei de gripă

25 Feb 2020 2179

Distracţie, muzică şi voie bună Cum au sărbătorit tinerii din Cumpăna la Valentine’s Day Party (galerie foto)

17 Feb 2020 1882

Județul Constanța Cinci unități școlare, închise parțial din cauza epidemiei de gripă

13 Feb 2020 2317

Muzică, dans şi concursuri Tinerii din comuna Cumpăna, invitaţi de administraţia publică locală la Ziua Îndrăgostiţilor

10 Feb 2020 2365