Echipa din Năvodari se menţine pe trei Milos Deletic, dublă pentru Săgeata în victoria de la Dorohoi

Săgeata Năvodari a câştigat cu 2-0 meciul de sâmbătă, din deplasare, cu FCM Dorohoi, din etapa a zecea a Ligii a II-a, seria secundă.

A fost prima partidă din acest campionat fără antrenorii Cătălin Anghel (principal), Norbert Niţă (secund) şi Alex Iliuciuc (antrenor de portari) pe bancă, cei trei decizând să renunţe, iar de astăzi vor începe discuţiile pentru rezilierea contractelor. Fiind la Constanţa, Anghel a ales, sâmbătă, să vadă de la faţa locului meciul Farul - CS Baloteşti. La Dorohoi, tehnicianul Săgeţii a fost Gică Butoiu (secund până acum), iar ambele goluri au purtat semnătura lui Milos Deletic. Acesta a deschis scorul încă din minutul 5, când a preluat la marginea careului şi a înscris cu un şut în stânga portarului. 2-0 s-a făcut în minutul 32, jucătorul sârb şutând lobat la colţul lung din careu.

Echipa Săgeţii a fost: Albuţ - Cârjă (88 Dunjic), Fl. Pătraşcu, R. Damian, Bruno - I. Stana (82 Ursu), Muzac (cpt.) - M. Chiţu, Cr. Ganea, Deletic (66 Vieru) - Srdic. FCM Dorohoi (antrenor, Vespazian Colban) a început meciul cu: Listaru - Cososchi, Luca, Orăşanu (cpt.), Grumezescu, Vrabie, Ed. Sandu, Pavăl, Lumaicu, Ghiviziu, A. Vlaicu.

„Terenul a fost greu, afectat de zăpadă. Am dat însă gol repede şi i-am liniştit pe cei de la Dorohoi. Ne-am făcut jocul nostru apoi, iar scorul putea fi şi mai mare“, a declarat Gică Butoiu, care nu i-a putut folosi sâmbătă pe Vezan, Guerra, Gorovei (accidentaţi) şi Cervera (suspendat). „Jucătorii noştri au demonstrat că au caracter şi au reuşit o victorie muncită. Îi felicit, atât pe ei, cât şi pe antrenorul Gică Butoiu, pentru modul cum a pregătit partida şi cum i-a mobilizat pe băieţi. După acest succes, ne dorim ca lucrurile să se pună la punct şi să continuăm seria victoriilor“, a declarat şi George Poştaliu, preşedintele Săgeţii. În urma succesului, Săgeata se menţine pe locul trei în clasament, cu 20 de puncte, iar în etapa viitoare, sâmbătă, 1 noiembrie, va juca pe teren propriu cu CF Brăila.

Sursa foto: botosaneanul.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.