Echipa feminină de handbal a FEFS de la „Ovidius“ începe evoluțiile de la Jocurile Europene Universitare

 
  • În competiția feminină de handbal participă 13 echipe, care au fost împărțițe în patru grupe.
 
Săptămâna aceasta, echipa feminină de handbal a Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Ovidius“ din Constanța participă la Jocurile Europene Universitare, întrecere care se desfășoară în Polonia, la Lodz.
 
Formația constănțeană a fost repartizată în grupa B, alături de Sport University of Cologne (Germania) și University of Valencia (Spania), urmând să întâlnească, mâine, la ora 9.30, echipa germane, iar miercuri, de la aceeași oră, se va duela cu celălalt adversar.

În competiția feminină de handbal participă 13 echipe, care au fost împărțițe în patru grupe (trei de trei formații și una de patru), iar primele două echipe din fiecare grupă se califică în sferturile competiție.
 
Echipa constănțeană a devenit campioană națională univcersitară cu un lot format din Mădălina Gabriela Manolachi, Sonia Mariana Seraficeanu, Daria Bucur, Ana-Maria Lopătaru, Ștefania Epureanu, Iasmina Elena Ichim, Mirabela Gabriela Coteț, Andreea Eliza Chiricuță, Claudia Marina Condurache, Alexandra Sorina Perianu, Diana Anamaria Șamanț, Andra Liviana Moroianu, Ancuța Andreea Moroianu, Ștefania Claudia Gheorghe, studente la Facultatea de Educație Fizică și Sport, sub coordonarea conf. univ. dr. Florin Cazan și conf. univ. dr. Adrian Georgescu.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Facultatea de Educație Fizică și Sport)


Citește și:

Handbal
Echipa Universităţii „Ovidius“ din Constanța, campioană națională universitară. Va participa la Jocurile Europene din Polonia

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.