Echipa feminină de handbal a FEFS de la „Ovidius“, pe locul șapte la Jocurile Europene Universitare (GALERIE FOTO)

 
 
  • În ultima partidă, formația de pe litoral s-a duelat cu Universitatea din Bochum (Germania).
 
Sfertifinalistă la Jocurile Europene Universitate, de la Lodz (Polonia), echipa feminine de handbal a Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Ovidius“ din Constanța s-a clasat la final pe locul șapte.
 
În sferturi, echipa constănțeană (care e campioană națională universitară) a cedat în fața formației Universității din Lviv (Ucraina), cea care avea să iasă campioană, fără nicio înfrângere.
 
În urma acestui eșec, formația constănțeană a evoluat în continuare în turneul locurilor 5-8, în prima partidă duelându-se cu Universitatea din Gdansk (Polonia).   
 
La capătul unui meci foarte disputat, „Ovidius“ a trebuit să se recunoască învinsă, cedând pe final, scor 23-28, după ce, în minutul 52 conducea cu 22-20.
 
În partida pentru locul șapte, formația de pe litoral s-a duelat cu Universitatea din Bochum (Germania), pe care a învins-o cu 33-21.
 
Lotul Universității „Ovidius“ din Constanța a fost format din: Anca Moroianu (CSM Iași), Claudia Condurache (SCM Gloria Buzău), Ana Lopătaru (CSM Galați), Anda Cloșca (HCM Slobozia), Ștefania Gheorghe (HCM Slobozia), Iasmina Ichim (CSM Galați), Ștefania Epureanu (HC Dunărea Brăila), Andreea Chiricuță (Știința București), Mădălina Manolachi (CSM Galați), Maria Ilie (CSU Neptun Constanța), Alexandra Perianu (Gloria Bistrița), Valy Neagu (HCM Slobozia) și Dana Matei (CSU Neptun Constanța).
 
Echipa este coordonată de conf. univ. dr. Adrian Georgescu (antrenor principal) și Vlad Olar (master, anul II, Performanță în sport).
 

Mulțumim fetelor și echipelor care și-a lăsat spotivele să participle la această competitive. Felicitări tuturor!, este mesajul FEFS de la „Ovidius“.

PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Facultatea de Educație Fizică și Sport)

Citește și:

Echipa feminină de handbal a FEFS de la „Ovidius“ s-a calificat în sferturi la Jocurile Europene Universitare (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Prima întâlnire transnațională în cadrul proiectului Protecting Children in Sport Developing Safe and Inclusive Sport Organizations la Universitatea Ovidius Constanța

20 Mar 2024 571

Cea de-a treia ediție a evenimentului Ovidio Running, prezentată la Universitatea Ovidius din Constanța (FOTO)

07 Mar 2024 555

Universitatea „Ovidius” Constanța Facultatea de Educație Fizică și Sport organizează o conferință de presă prilejuită de lansarea unui nou eveniment din cadrul proiectului SCORE

04 Mar 2024 436

Constanța Seminar cu subiectul Academia Hagi pentru studenții Facultății de Educație Fizică și Sport a Universității „Ovidius“ (GALERIE FOTO)

22 Jan 2024 905

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) UOC a participat la a treia întâlnire transnațională în cadrul proiectului european PLAYS

20 Nov 2023 655

Universitatea Ovidius din Constanța organizează activități fizice și de recreere în aer liber pentru studenți și liceeni

11 Oct 2023 1018

Judo Constanța Vlad Topală, pe podium la Campionatul European Universitar (GALERIE FOTO)

24 Jul 2023 1101

Universitatea Ovidius din Constanța, la a doua întâlnire transnațională în cadrul proiectului european PLAYS

13 Jun 2023 939

Peste 1.600 de participanți la cea de-a doua a ediție a Crosului Ovidio Running. Lista câștigătorilor (FOTO)

23 May 2023 1169

Universitatea „Ovidius” Constanța Facultatea de Educație Fizică și Sport organizează două conferințe internaționale științifice

12 May 2023 1210

Universitatea Ovidius din Constanța Conferință științifică studențească în cadrul Proiectului Mișcare-Joc-Apă@UOC

28 Nov 2022 1311

Universitatea Ovidius din Constanța va participa la realizarea unei cercetări despre implicarea copiilor în activități sportive

02 Nov 2022 1325

Echipa feminină de handbal a FEFS de la „Ovidius“ s-a calificat în sferturi la Jocurile Europene Universitare (GALERIE FOTO)

27 Jul 2022 1430

Echipa feminină de handbal a FEFS de la „Ovidius“ începe evoluțiile de la Jocurile Europene Universitare

25 Jul 2022 1325

Celebrul înotător în ape deschise Avram Iancu, la Constanța. Participant la un workshop al FEFS de la Universitatea „Ovidius“ (GALERIE FOTO)

16 Jun 2022 1580