Echipa lui Hagi joacă miercuri cu Perugia Neluţ Roşu - „Îmi doresc să devin campion cu FC Viitorul“

FC Viitorul a demarat seria antrenamentelor din stagiul de pregătire din Italia. Constănţenii au susţinut ieri-dimineaţă o primă şedinţă de pregătire, sesiunea debutând în sala de fitness şi continuând pe terenul de antrenament.
 
Din lotul echipei constănţene face parte şi noua achiziţie, Neluţ Roşu. „Îmi doresc să iau titlul cu FC Viitorul, de aceea am şi venit la această echipă. Sper să reuşim. Nu am stat foarte mult să mă gândesc la ofertă, toată lumea ştie ce proiect are Gică Hagi la FC Viitorul. Am acceptat cu drag propunerea. Cred că mă voi înţelege foarte bine cu Hagi. Când eram mic, nu mă gândeam că voi fi antrenat de Hagi. E un vis devenit realitate. Viitorul e un club mare, care-şi doreşte performanţa“, a declarat Neluţ Roşu.
 
În turul actualului sezon, Neluţ Roşu a evoluat în 20 de partide în Liga 1 pentru Concordia Chiajna, marcând două goluri şi oferind un assist. În vârstă de 23 de ani, Neluţ Roşu a adunat până acum 94 de prezenţe în primul eşalon (pentru Concordia Chiajna, FC Botoşani şi CFR Cluj), adunând 11 goluri şi cinci assist-uri. Neluţ Roşu a semnat un contract pe trei ani şi jumătate cu FC Viitorul, devenind jucătorul formaţiei lui Gheorghe Hagi până în vara anului 2020.
 
„Voi avea o oarecare presiune, întrucât vin în locul unui jucător foarte bun, Răzvan Marin, care a făcut lucruri extraordinare la echipă şi pe care îl felicit pentru transferul la Standard Liège. Îmi doresc să joc la FC Viitorul măcar la nivelul lui Răzvan Marin, iar apoi vedem ce se va întâmpla. Dacă voi avea meciuri bune, vor sosi şi alte oferte pentru mine“, a mai spus Neluţ Roşu.
 
Delegaţia constănţeană se află în Italia pentru cinci zile de pregătire centralizată, la Roma. În acest interval, jucătorii pregătiţi de Gheorghe Hagi vor susţine şi un meci de verificare contra formaţiei de Serie B, Perugia, programat pe 1 februarie, de la ora 15.30. FC Viitorul va reveni în România pe 2 februarie. În primul meci oficial din 2017, echipa constănţeană va întâlni Dinamo în deplasare. „Sperăm ca vremea să nu ne creeze probleme la meciurile oficiale. Ne gândim deja la meciul cu Dinamo, pe care trebuie să-l câştigăm“, a mai spus Neluţ Roşu.

Sursa foto: Academia Hagi

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un fost fotbalist al FC Viitorul a semnat cu FC Voluntari

28 Jun 2021 2776

Fotbalistul de la FC Viitorul, Neluţ Roşu s-a transferat la vicecampioana Bulgariei, Levski Sofia

04 Jul 2017 3172

Cum s-au pregătit fotbaliştii de la FC Viitorul pentru un nou sezon (video)

12 Jun 2017 2669

FC Viitorul joacă la Ovidiu cu Astra Neluţ Roşu - „În fiecare zi, ne gândim ce frumos ar fi să ieşim campioni“

29 Apr 2017 4094

FC Viitorul l-a transferat pe Neluț Roșu

28 Jan 2017 2323