Formaţia Mangaliei, locul trei pe echipe Ana-Maria Pârvu şi Constantin Manea, campioni naţionali la lupte libere (galerie foto)

Campionatul Naţional de copii 2 la lupte (libere şi greco-romane, fete şi băieţi), de la Târgovişte, le-a adus cluburilor din judeţul Constanţa nouă medalii, dar şi alte clasări în apropierea podiumului.
 
CSS Mangalia (antrenori, Marian Oancea şi Cornel Trucmel) a cucerit, la libere, patru medalii, dintre care două de aur, prin Ana-Maria Pârvu (categ. 37 kg) şi Constantin Manea (categ. 38 kg). Cosmin Bunduc (la categoria 42 kg) a devenit vicecampion, iar Ana-Maria Predică (categ. 52 kg) a fost medaliată cu bronz. În plus, CSS Mangalia a ocupat locul trei pe echipe.

 Două medalii pentru Aurora 23 August

Aurora 23 August a urcat de două ori pe podium, pe treapta a treia, prin Elena Ciucu (categ. 32 kg) şi Nicuşor Iordache (categ. 32 kg), sportivi pregătiţi la lupte libere de Gigi Ciupercă şi Aurelian Marin. Două medalii a cucerit şi CS Farul Constanţa, la greco-romane: Mădălin Năstase (categ. 85 kg; antrenor, Vasile Duşu) - argint şi Ştefan Dodiş (categ. 35 kg; antrenor, Gheorghe Grigore) - bronz. Un alt elev de-al lui Vasile Duşu, Tudor Ţucă, a fost al patrulea la categoria 29 kg, în vreme ce, la lupte libere, Ioana Baba şi Rareş Raicea, sportivi pregătiţi de Bogdan Mocanu, s-au clasat pe cinci, la categoria 48 kg, respectiv 42 kg.

 Ioan Giuglea l-a remarcat şi pe Ştefan Popa

 LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa (antrenori, Ioan Giuglea şi Valentin Dobrin) a adus acasă o medalie de argint, la greco-romane, prin Andrei Savu (categ. 42 kg), în vreme ce Ştefan Popa a fost al cincilea la categoria 35 kg. Ioan Giuglea a remarcat însă evoluţia copilului, care face lupte doar de o lună şi o săptămână, iar la Târgovişte a luptat foarte bine, de la egal la egal cu adversari care practică sportul de mai mult timp. De la LPS s-au mai clasat pe poziţia a cincea, dar la lupte libere, Andreea Dumitrache (categ. 40 kg) şi Elena Dragomir (categ. 52 kg). Acelaşi loc l-a ocupat, la categoria 59 kg (lupte greco-romane) şi Alin Răducanu, de la CSS Medgidia (antrenor, Daniel Toader).
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doliu în lumea presei românești! Jurnalistul Mihnea Petru-Pârvu s-a stins din viață!

23 Aug 2020 2272

Cluburile din judeţul Constanţa, pe podium Andreea Ana şi Minur Pârvu au câştigat Cupa României la lupte (galerie foto)

28 Nov 2017 2822

Luptătoarea Ana-Maria Pârvu, de la CSS Mangalia, medaliată la Campionatul Balcanic

18 Oct 2016 2980