Sport

Echipa SSC Farul Constanţa, sancţionată de Comisia de Etică şi Disciplină a FRF

Comisia de Etică şi Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a decis în ultima şedinţă sancţionarea clubului Suporter Spirit Club Farul Constanţa cu avertisment şi o penalitate sportivă de 1.500 de lei, a informat echipa de pe litoral.

Potrivit acesteia, sancţiunile au fost dispuse ca urmare a scandărilor cu caracter xenofob de la meciul cu Agricola Borcea, disputat în deplasare, pe 17 martie a.c.. De asemenea, SSC Farul va fi acum încolo în monitorizare.

Reamintim tuturor susţinătorilor echipei faptul că atât forurile internaţionale, dar şi FRF tratează cu seriozitate problema comportamentului rasist, xenofob sau discriminator pe arenele sportive, iar Regulamentul de Disciplină în vigoare prevedere penalităţi sportive cuprinse între 5.000 şi 70.000 lei. Suplimentar, pot fi dispuse şi sancţiuni complementare cum sunt: închiderea sectorului destinat galeriei sau disputarea a 1-12 meciuri cu porţile închise. Stimaţi suporteri, aşa cum am mai afirmat, dvs. reprezentaţi coloana vertebrală a Proiectului SSC Farul. Vă solicităm respectuos să vă abţineţi de la orice fel de acte ce ar putea pune în pericol activitatea clubului şi ar putea şterge cu buretele toate lucrurile frumoase pe care le-am realizat până acum! Împreună ducem mai departe spiritul farist!, se arată într-un comunicat al SSC Farul.

Sursa foto: Facebook (SSC Farul)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

La FC Farul a fost ieri şedinţă. Cum s-a încheiat

01 Oct 2013 1436