Echipele Academiei de Volei Tomis Constanţa au demarat noul sezon. Meciuri în Divizia A2 şi la mini-volei (galerie foto)

 

 
  • În faza întâi, competiţia masculină a Diviziei A2 se desfășoară în sistem turneu, fiecare echipă urmând să organizeze câte un turneu.
  • În Divizia A2 feminină, echipa de pe litoral a întâlnit în prima etapă a noii stagiuni, pe teren propriu, în Seria Est, CTF „Mihai I“ București.
  • La mini-volei, fetele Academiei de Volei Tomis au debutat în noua ediţie a Campionatului Naţional.
 
Echipele Academiei de Volei Tomis Constanţa au debutat în competiţiile noului sezon, în Divizia A2 (atât echipa de fete, cât şi cea de băieţi), dar şi în întrecerea de mini-volei.
 
În faza întâi, competiţia masculină a Diviziei A2 se desfășoară în sistem turneu, fiecare echipă urmând să organizeze câte un turneu. Antrenată de Răzvan Parpală, gruparea de pe litoral are ca adversară în acesată etapă, în Seria Est, Știința Bacău, CSM Suceava și CSM Râmnicu-Sărat. Primul turneu s-a disputat la Bacău, iar AV Tomis a câştigat toate cele trei partide jucate: 3-1 cu Ştiinţa Bacău, 3-1 cu CSM Râmnicu Sărat şi 3-0 cu CSM Suceava. Următorul turneu al Diviziei A2 Est masculin este programat la începutul lunii decembrie. Şi în acest sezon, Academia de Volei Tomis mizează atât pe jucători cu experiență, cât și pe juniori din pepinieră. Lotul este format din: Cosmin Ghimeș, Vlad Leu, Eduard Popa, Dragoș Pavel, Bogdan Beiu, George Gavriz, Adrian Manole, Andrei Grigore, Alexandru Voicu, Theodor Frîncu, Mihai Mihăilă şi Paul Cămui.
 
În Divizia A2 feminină, echipa de pe litoral a întâlnit în prima etapă a noii stagiuni, pe teren propriu, în Seria Est, CTF „Mihai I“ București, formaţie în faţa căreia a cedat cu 0-3 (24-26, 22-25, 19-25). „Cu un lot foarte tânăr, fetele antrenate de Radu Began au făcut un meci curajos însă nu au putut fi precise în momentele cheie al seturilor, astfel că CTF Mihai I București se impune în trei seturi. Fetele au făcut un meci în care coordonarea și precizia mingilor ridicate la fileu nu au fost foarte bune dar junioarele au arătat că pot veni cu energie pozitivă și pot crește alături de mult mai experimentatele jucătoare din lot, atât în joc cât și în încredere. Cu mai multă disciplină în următoarele etape, cu siguranță vom vedea meciuri la fel de disputate ca și cel de azi iar victoriile nu se vor lăsa așteptate. Fetele merită toate încurajările pentru dorință și felul în care au luptat!“, se arată pe pagina de Facebook a academiei constănţene.
 
Lotul constănţean cu care s-a început campionatul este format din: Bianca Cojocaru, Doina Cojocaru, Diana Milea, Andrada Alecu, Mihaela Otcuparu, Maria Roset, Bianca Brânză, Ana Brotea, Ruxandra Cojocaru, Sara Buricea, Alexia Ruci, Ana Ciocan, Alexandra Radu, Nicole Toma și Alessia Crețu.  Din staff-ul tehnic fac parte Radu Began, Bianca Cojocaru și Vanesa Deșliu. Turul sezonului se va încheia pe 4 decembrie.  
 
La mini-volei, fetele Academiei de Volei Tomis, antrenate de Bianca Cojocaru și Vanesa Deșliu, au debutat în Campionatul Naţional, jucând în primul turneu al sezonului, la Brăila, unde au susţinut două partide: 1-3 cu LPS Brăila şi 3-0 cu CS Medgidia. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Academia de Volei Tomis Constanţa)

 
Citeşte şi:
 
Academia de Volei Tomis Constanţa, debut în sezonul 2021/2022. Cu ce lot este abordată Divizia A2

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Așa tați, așa fiice! George Buricea și Laurențiu Toma, bronz în Cupa României. Fetele lor, voleibaliste, aceeași medalie cu Academia Tomis (GALERIE FOTO)

17 May 2022 3537

Interviu online cu voleibalistul constănțean Paul Cămui „Promovarea în Divizia A1 cu Academia Tomis e foarte importantă pentru mine“

30 Apr 2022 7452

„Moment important“ Academia de Volei Tomis Constanța a promovat în premieră în Divizia A1 (GALERIE FOTO)

18 Apr 2022 2677

În Divizia A2, Academia de Volei Tomis Constanța a dat șansă junioarelor să crească și să ia pulsul meciurilor tari (GALERIE FOTO)

25 Mar 2022 2411

Speranțele Academiei de Volei Tomis Constanța, calificate la turneul final fără nicio înfrângere (GALERIE FOTO)

24 Mar 2022 2761

Voleibalistele de la Academia Tomis Constanța susțin ultima partidă din sezonul regular al Diviziei A2

04 Mar 2022 1848

Voleibaliștii de la Academia Tomis Constanța, lideri detașați după sezonul regular. Urmează turneul de promovare în Divizia A1

24 Feb 2022 2262

Voleibalistele de la Academia Tomis Constanța, revenire spectaculoasă cu Sport Plus Brăila. Meci de cinci seturi (GALERIE FOTO)

22 Feb 2022 2131

Academia de Volei Tomis Constanța, succes important pe terenul CS Bravol Brașov. A treia victorie consecutivă!

01 Feb 2022 2137

În Seria Est a Diviziei A2, voleibaliștii de la Academia Tomis Constanța rămân singurii neînvinși

26 Jan 2022 2131

Divizia A2 Voleibalistele de la Academia Tomis Constanţa, succes în deplasare, după un meci nebun

24 Jan 2022 2186

Academia de Volei Tomis Constanța Răzvan Parpală, unul dintre cei doi antrenori ai lotului masculin de speranțe al României

30 Dec 2021 3603

Micile voleibaliste de la Academia Tomis Constanța, două victorii în două meciuri. Contra LPS Brăila, revenire uluitoare!

23 Dec 2021 2578

Voleibalistele Academiei Tomis Constanța au încheiat anul cu o victorie (GALERIE FOTO)

15 Dec 2021 2079

Domină întrecerea Voleibaliștii de la Academia Tomis Constanța, pe locul întâi, cu victorii pe linie, în Divizia A2 (GALERIE FOTO)

09 Dec 2021 1714