Ediţia a şasea a „Memorialului Ștefan Aftenie - Cupa Farul“, la Constanţa. Tradiţia, dusă mai departe

 

 
  • Luna trecută, s-au împlinit opt ani de când Ştefan Aftenie s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă, la vârsta de 65 de ani.
 
O nouă ediţie, a şasea, a „Memorialului Ștefan Aftenie - Cupa Farul“ la kaiac-canoe se va disputa la Constanţa, pe lacul Siutghiol.    
 
Evenimentul din acest an va avea loc în perioada 16-19 septembrie. Competiția este organizată în memoria antrenorului emerit Ștefan Aftenie, cel care a îndrumat o mulțime de mari sportivi medaliați la Campionatele Naționale, Europene și Mondiale, dar și la Jocurile Olimpice, de-a lungul unei cariere prodigioase, de peste trei decenii, la Clubul Sportiv Farul. Luna trecută, s-au împlinit opt ani de când Ştefan Aftenie s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă, la vârsta de 65 de ani.
 
„După opt ani de la dispariția sa, școala de kaiac-canoe constănțeană duce mai departe tradiția performanței. Asociația Nautic Club Farul Constanța organizează «Memorialul Ștefan Aftenie», în colaborare cu CS Farul Constanța. Evenimentul va reuni mai multe cluburi din țară, ale căror echipaje vor lupta pentru Cupa Farul, în cele trei zile de concurs de pe Lacul Siutghiol. Competiția este finanțată de Primăria Municipiului Constanța. Cu această ocazie, vă asteptăm în număr cât mai mare la eveniment“, se arată pe pagina de Facebook „Asociaţia Nautic Club Farul Constanţa“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  

Sursa foto: ZIUA de Constanța

 
Citeşte şi:

Opt ani de la moartea lui Ștefan Aftenie, antrenor emerit
„Sunt atât de multe de spus în memoria ta, tataie Ștefan!“


Constanța
Zeci de sportivi au participat la ediția a cincea a „Cupei Farul - Memorial Ștefan Aftenie“ (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Campionii Cătălin Chirilă și Petre Capusta, cetățeni de onoare ai comunei tulcene Sarichioi

27 Sep 2022 1785

Asociația Nautic Club Farul Constanța, finanțare nerambursabilă de la Municipiul Constanța pentru „Memorialul Ștefan Aftenie - Cupa Farul“ (DOCUMENT)

20 Sep 2022 1404

Kaiac - canoe CS Farul Constanța, pe primul loc la „Memorialul Ștefan Aftenie - Cupa Farul“ (GALERIE FOTO)

19 Sep 2022 1465

Constanța Prezență numeroasă la ediția a șasea a „Cupei Farul - Memorialul Ștefan Aftenie“. Întrecere pe lacul Siutghiol (galerie foto)

21 Sep 2021 1919

Constanța. Șapte ani fără antrenorul emerit Ștefan Aftenie „Ai lăsat în inimile noastre un gol imens, care nu se va umple niciodată!“

05 Aug 2020 3969

Constanța Zeci de sportivi au participat la ediția a cincea a „Cupei Farul - Memorial Ștefan Aftenie“ (galerie foto)

19 Oct 2019 2227

Campioana olimpică Tecla Marinescu Borcănea, la „Memorialul Ştefan Aftenie“ „Nea Fane s-a născut să fie antrenor şi să scoată campioni“ (galerie foto + video)

10 Jul 2017 6271

Campioana olimpică Tecla Marinescu - Borcănea, prezentă la „Cupa Farul - Memorialul Ştefan Aftenie“ (galerie foto+video)

08 Jul 2017 3355

Sâmbătă, la Constanţa se desfăşoară ediţia a treia a „Cupei Farul - Memorialul Ştefan Aftenie“

06 Jul 2017 4234

Sâmbătă, se desfăşoară ediţia inaugurală a Memorialului Ştefan Aftenie

24 Sep 2014 2112