Ediția inaugurală a „Urban Boxing“. Partide explozive și o inovație. „Va fi un show de ținută“


 
  • Va fi o seară dedicată exclusiv boxului, în program fiind incluse 14 partide, în care sportivi cunoscuți, cu palmares, își vor etala abilitățile în nobila artă a pugilatului.
 
Prima ediție a galei Urban Boxing, care se va desfășura vineri, 10 iunie, în Mamaia Nord, la „La Scoica Land“, anunță un spectacol deosebit, așa cum au fost toate evenimentele de sporturi de contact organizate până acum de promoția constănțeană Urban Legend.
 
Va fi o seară dedicată exclusiv boxului, în program fiind incluse 14 partide, în care sportivi cunoscuți, cu palmares, își vor etala abilitățile în nobila artă a pugilatului. La ora 18.00, va începe prima partidă din urder-card, iar de la ora 19.00 se bate gongul pentru meciurile din cardul principal. „Va fi un eveniment incendiar, un show de ținută. Partidele sunt pe categorii de greutate, dar venim și cu o inovație: boxerii nu vor ști dinainte pe cine vor avea ca adversar!“, a declarat Mihai Isop, promotor la Urban Legend și fondator al Urban Legends Fighting Championship.
 
Dintre cei care vor urca în ring nu vor lipsi Silviu Streinu, Radu Medeleanu, Ozgean Sali, Alexandru Gaca, Amir Joy, Serkan Celebi, Ștefan Panaitescu sau puștiul Edwin Petrea, campion național la cadeți și văzut drept un „copil minune“. 
 
„Nonviolența este puterea ta!“
 
La finele lunii aprilie a acestui an, la Mamaia s-a desfășurat și ediția a 12-a a galei Urban Legend, cele 12 partide bucurându-se de un succes aparte. În aceeași lună, inspectorul școlar general al ISJ Constanța, prof. Sorin Mihai, a avut o întâlnire cu Mihai Isop, în vederea deschiderii unei colaborări pe termen lung, cu implicarea tuturor unităților de învățământ din municipiul Constanța. Proiectul are ca principală temă prevenirea violenței, a bullying-ului și a consumului de substanțe nocive în mediul școlar. Prima acțiune a proiectului pilot „Nonviolența este puterea ta!“ (în cadrul colaborării dintre Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Asociația Club Sportiv Urban Legend), s-a desfășurat la Școala Gimnazială Nr. 28 „Dan Barbilian“ din Constanța. Activitățile presupun susținerea unor sesiuni de informare de către sportivi de performanță, practicanți ai sportului de contact.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Urban Legend)

 
Citește și:

ISJ Constanța
Prevenirea violenței, bullyingului și a consumului de substanțe nocive în școli (GALERIE FOTO)

 
Colaborare între ISJ Constanța și Urban Legend. Ce temă va avea proiectul
 
Ediția a zecea a galei Urban Legend s-a desfășurat în Bulgaria. Zece meciuri spectaculoase!

Boxer la CS Năvodari
Edwin Petrea a devenit campion al României la cadeţi. „Este un «copil minune»“ (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În culmea fericirii! Luptătorul Silviu Streinu este tătic. „Să-ți aducă numai bucurii și să-ți calce pe urme!“

25 Jun 2022 5115

Urban Boxing. Silviu Streinu s-a impus în main-event. „The Street Fighter“, dedicație specială (GALERIE FOTO)

13 Jun 2022 6832