EHF European League CSM Constanța, înfrângere în primul meci din dubla cu Chambery (GALERIE FOTO)

 
Echipa masculină de handbal CSM Constanța a disputat, în deplasare, prima manșă a turului întâi de calificare din întrecerea continentală European League, contra formației franceze Chambery.
 
Confruntarea s-a încheiat cu succesul gazdelor, scor 27-23 (12-10).
 
Pentru CSM Constanța au marcat: Komogorov – 7 goluri, Ravnic - 4, Ilie - 3, Stankovic - 3, Drăgan - 2, Nikolic - 2, Chikovani – 1 și Vegar - 1. De la Chambery cele mai multe goluri le-a înscris Richert – 9.
 
Returul este programat la Constanța, pe 3 septembrie.  
 

Chambéry Savoie se impune la 4 goluri diferență în prima manșă, iar calificarea se va juca la Constanța. A doua repriză a fost una în care Constanța a rămas fără Valentino Ravnic, care a primit cartonaș roșu în minutul 37. În lipsa unuia dintre cei mai buni marcatori ai primei reprize, CSM Constanța s-a bazat pe Andrei Drăgan pe extremă, care a avut un meci bun.
 
Pe final de joc, CSM Constanța a fost la distanță de două goluri, însă n-a mai putut înscrie, pe fondul unui joc foarte fizic și dur al adversarilor, nesancționat.
 
CSM Constanța a avut atitudine și a jucat curajos, în fața a mii de spectatori prezenți în Le Phare, însă va avea nevoie să producă un joc la fel de agresiv ca al adversarilor, la retur.
 
Revenim acasă, ne restrângem forțele și vom intra mult mai motivați în meciul decisiv.
 


Nu mai puțin de 12 minute, Constanța a jucat în inferioritate (5 eliminări + cartonaș roșu) comparativ cu 4 minute ale gazdelor (2 eliminări), meci în care am rămas fără Valentino Ravnic din minutul 37 astfel că băieții au luptat exemplar.
 
Felicitări adversarilor pentru joc și emulația din tribune.

 
Mulțumim tuturor celor de acasă pentru mesaje, încurajări și sprijin. Ne dorim o victorie la cel puțin 4 goluri acasă și credem în ea, cu ajutorul vostru, al tribunelor! Ne revedem la Sala Sporturilor, la retur! Hai Constanța!, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.


Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tenis de masă Sportiva de la CSM Constanța, Elena Zaharia s-a oprit în optimile de finală ale turneului WTT Feeder Havirov, din Cehia (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 126

Gimnastică Sabrina Maneca Voinea și Andreea Preda, legitimate la CSM Constanța, au fost selecționate în lotul național pentru Campionatul European feminin de gimnastică artistică de la Rimini

24 Apr 2024 159

Ce performanță! După Cupa României, baschetbalistele de la CSM Constanța au câștigat și Liga Națională! Sunt campioanele României! (GALERIE FOTO + VIDEO)

23 Apr 2024 561

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 445

Oficial, cu unanimitatea CSM Andra Georgiana Vasile, fostul adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, delegată procuror șef în DIICOT Constanța!

23 Apr 2024 323

Din nou pe podiumul național „CSM Constanța menține tradiția rugby-ului constănțean la înălțime!“

23 Apr 2024 388

Andra Georgiana Vasile, fost adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, pe cale să devină șeful Biroului de combatere a traficului de droguri din DIICOT

22 Apr 2024 642

Înotătorii de la CSM Constanța, la înălțime și în ultima zi a Campionatului Național (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 408

CSM Constanța Trei victorii în trei meciuri, iar voleibalistele Under-17 s-au calificat la turneul final (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 680

Rugby CSM Constanța, înfrângere la limită în Divizia Națională de Seniori (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 497

Constanța Micii voleibaliști au jucat în amintirea lui Paul Cămui, la memorialul care-i poartă numele (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 794

Volei CSM Constanța, victorie în primul duel cu SCM U Craiova pentru locul 7. „Revenire senzațională!“ (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 446

CSM Constanța box Alexandru Buleu, învins în optimi la Europene de favoritul categoriei. „Viitorul îți aparține!“

20 Apr 2024 720

Handbal CSM Constanța, înfrângere cu Politehnica Timișoara, dar e în continuare favorită la locul doi

20 Apr 2024 774

Calendar săptămânal plin pentru CSM Constanța Handbaliștii, meci decisiv pentru câștigarea medaliilor de argint în Liga Zimbrilor!

20 Apr 2024 568