Elita Kick-Boxing-ului din România, prezentă la două concursuri desfășurate la Constanța

 
  • Campionatul Naţional de Kick-Boxing şi Cupa Românei la K1 au reunit pe litoral peste 200 de sportivi.
 
La sala de jocuri sportive şi la sala de box din Complexul „Tomis” din Constanţa s-au desfăşurat, în paralel, Campionatul Naţional de Kick-Boxing la probele Kick-Light, Light-Contact şi Points Fighting, şi Cupa Românei la K1, care a devenit probă olimpică.
 
La campionat au participat 212 sportivi, din 28 de cluburi sportive membre ale Federaţiei Române de Arte Marţiale de Contact (preşedinte, profesor Dumitru Mocănaşu).
 
Din judeţul Constanţa, au participat doar sportivii de la CS Medgidia (instructor, Iusein Tanior). După cum se arată într-un comunicat de presă, celelalte cluburi sportive nu au participat, din diferite motive, de la cele financiare, până la cele legate de pregătirea sportivilor.
  

Practic, toată elita Kick-Boxing-ului din România a fost prezentă la cele două concursuri, începând de la preşedintele federaţiei, personalitate importantă, recunoscută de WAKO, apoi preşedintele departamentului „All-Styles”, Mircea Mitroescu, şi continuând cu cel mai cunoscut sportiv din România, Ciprian Sora, alături de alţii.
 
Aceste două concursuri reprezintă un semnal clar că FRAMC, sub conducerea d-lor Dumitru Mocănaşu şi Mircea Mitroescu, se va reface şi va duce înainte artele marţiale de contact pentru amatori, dar şi ca bază de selecţie pentru profesionişti.
 
Nivelul tehnic al meciurilor a fost foarte ridicat, având în vedere faptul că aproape 2 ani sportivii nu au participat la niciun concurs. Au concurat sportivi consacraţi, multipli campioni, dar şi începători dornici de afirmare, care au ridicat calitatea meciurilor.
 
Nu au fost înregistrate contestaţii, nu au fost probleme de arbitraj, echipa de arbitri, formată din mulţi arbitri internaţionali WAKO, s-a achitat de sarcini şi a rezistat celor 13 ore de concurs, care au solicitat şi un efort deosebit din partea sportivilor, care au concurat la două sau chiar trei probe
 
Campionatul a avut sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Constanţa şi al S.C. „Urban Legends” Constanţa. Aducem mulţumiri doamnei director Mariana Solomon, domnilor consilieri Alexandru Negraru şi Reşit Emiran, de asemenea domnului director Mihai Isop, a declarat Florin Iordănoaia, președintele CS Marea Neagră Constanța.

 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Școala de Tae Chun Do Constanța, medalii la Campionatul Național de Kickboxing Freestyle (GALERIE FOTO)

18 Mar 2024 842

Constanța Antrenorul de kickboxing Alex Filip, concurent la „Insula de 1 Milion“, în Republica Dominicană. Reality de aventură! (VIDEO)

08 Mar 2024 4460

Pompierul din Constanța Ștefan Orza, învins după extra-round în marea finală a Dynamite Fighting Show (GALERIE FOTO + VIDEO)

16 Dec 2023 1998

Vineri, 15 decembrie 2023 Pompierul din Constanța, Ștefan Orza, contra „Rambo“, în marea finală a Dynamite Fighting Show. „Momentul adevărului!ׅ“

14 Dec 2023 4319

Eforie Sud Antrenorul de kickboxing Costin Mincu, baie în mare, în decembrie. „Limitele pot fi depășite“ (GALERIE FOTO)

02 Dec 2023 1876

Județul Constanța Luptătorul de 24 de ani decedat la Fântânele era și fotbalist. „Drum lin către îngeri, fratele nostru!“. Meciul echipei sale, amânat (GALERIE FOTO)

05 Nov 2023 3497

Știri Constanța Oficial de la IPJ Constanța. Un luptător de K1 din Fântânele a murit fulgerător. Iată mesajele de la prieteni (GALERIE FOTO)

04 Nov 2023 3961

„Inimă de leu“ Ștefan Orza, pompierul din Constanța, s-a calificat în finală la Dynamite Fighting Show și va lupta cu „Rambo“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Sep 2023 3325

Constanța Ștefan Orza, în semifinale la Dynamite Fighting Show. „Sunt pompier, de scânteile de pe afiș nu îmi este frică!“ (GALERIE FOTO)

08 Jul 2023 2531

Dynamite Fighting Show Luptătorul constănțean Ștefan Orza, victorie în sferturile Turneului Super 8 (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 May 2023 2519

Luptătorii de la CS Medgidia, pe podium la Campionatul Național și la Cupa României (GALERIE FOTO)

11 May 2023 1080

Cod Roșu la Buzău! Pompierul Ștefan Orza, „Hulk din Constanța“, antrenamente cu legendarul Mike Passenier, pentru gala Dynamite Fighting Show

06 May 2023 2254

Ștefan Orza, debut cu înfrângere în promoția Glory. „Pur și simplu, nu am fost eu“. Mesajul lui Daniel Ghiță

13 Mar 2023 2148

Ziua cea mare pentru „Diamant“ Luptătorul Ștefan Orza, pompier la ISU „Dobrogea“ Constanța, își face debutul în promoția Glory. „Sus România!“ (GALERIE FOTO)

23 Feb 2023 10539

Tulcea. Luptători MMA, trimiși în judecată. Procesul, amânat

22 Feb 2023 5358