Emanuela Gavrilă, investitor la SSC Farul „A venit momentul să punem stop războiului, să încetăm cu acuzaţiile şi cu răzbunările“

Emanuela Gavrilă, femeia de afaceri din Constanţa cu care SSC Farul Constanţa a încheiat un contract de asociere, a postat pe Facebook un mesaj în care arată că îşi concentrează eforturile numai pe echipa suporterilor, nou promovată în Liga a 2-a, astfel încât formaţia să poată merge pe drumul ei şi să îşi atingă obiectivele.  
 
„Dragii mei colegi, dragi suporteri şi fani, dragi colaboratori şi susţinători ai acestei echipe, este prima mea intervenţie directă, aici. A venit momentul să punem stop războiului, să încetăm cu acuzaţiile şi cu răzbunările. Avem preocupări importante şi o singură ţintă: promovarea în Liga 1. Altceva nu vreau să ştiu. Vă spun cu sinceritate că nu ştiu şi nici nu mă interesează de ce s-a ajuns la această luptă. În acest moment avem o echipa în Liga a 2-a şi o ambiţie mare. Dacă se va mai forma încă o echipă, foarte bine, pe mine nu mă interesează. Eu sunt aici, alături de aceşti oameni, şi voi face tot ce este omeneşte posibil să îmi ating obiectivul propus. Luptele, conflictele şi certurile mă obosesc şi nu am energia necesară să le duc. Mă focusez pe obiectivul meu şi, împreună cu voi, vreau să-l ating“, punctează Emanuela Gavrilă.

„Sunt lovită zilnic, în mod repetat şi grobian“

Investitorul de la SSC Farul spune că îşi desfăşoară activitatea alături de SSC Farul corect, fără a avea un interes şi fără a lovi sub centură, „cum faceţi voi“.
 
„Cei mai mulţi zâmbesc în barbă şi îmi spun că nu am nicio şansă. Este posibil să aibă dreptate. Dar la fel de posibil este ca eu să reuşesc. Iar dacă nu voi avea şansa sa promovez alături de voi, în acest an competiţional, voi ţine fruntea sus, pentru că am luptat corect. Fără să mint părinţii sau să fur grupele de copii, fără să plătesc pe sub masă sau să fac promisiuni de funcţii şi posturi-cheie, fără să lovesc în nimeni, fără să fac rău gratuit indiferent de consecinţe. Duc o luptă grea, mai grea decât ar duce un bărbat. Pentru că sunt femeie, că sunt blondă şi că am fost parteneră de viaţă a unui politician cunoscut, sunt lovită zilnic, în mod repetat şi grobian. Nu mă plâng, îmi duc cu stoicism sarcina până la capăt, pentru că am ales să îndur. Pentru că iubesc sportul şi este parte din viaţa mea, pentru că sunt constănţeancă şi vă voi arăta ce înseamnă să faci lucruri «fără să ai vreun interes, ci doar ca să ajuţi», cum declara cineva la tv, în urmă cu câteva zile. Să ajuţi, fără a avea vreun interes, înseamnă să faci ca mine, domnule! Să dai şi să nu aştepţi salarii şi recompense, de la primărie sau din altă parte. Înseamnă să fii alături de suporteri, de jucători, de copii şi de constănţeni, indiferent cum. Nu să loveşti sub centură, cum faceţi voi“, arată Emanuela Gavrilă. 

„Fiecare pe drumul lui“ 

Aceasta a mai precizat că nu va face nicio alianţă cu cei care „au încercat să ne trântească“.
 
„Am obosit să mă lupt... Am multă treabă de făcut şi o voi face. Lăsaţi-mă în pace şi nu mă mai sâcâiţi cu mizerii, că nu voi intra în jocuri murdare. Aş vrea să răspund unei sugestii primite aici: Nu voi face nicio alianţă cu cei ce ne-au lovit şi au încercat să ne trântească. Oamenii ăştia au muncit să urce, iar cine a dorit să-i trântească îmi e duşman. Am încercat o dată să intru în dialog cu ei şi am fost refuzată. Deci fiecare pe drumul lui, cu echipa lui şi cu mândria lui. Dacă marca va fi de vânzare, voi încerca să o achiziţionez. Indiferent de rezultat, pentru mine va fi o victorie. Şi din eşecuri sunt beneficii, învăţăminte şi bucurii. Sunt un om demn, nu voi pleca privirea în faţa constănţenilor sau a suporterilor. Voi privi drept, cu mândrie şi vă voi spune «Eu, Emanuela Gavrilă, atât am putut!»“, încheie femeia de afaceri.
 
Sursa foto: Facebook (Emanuela Gavrilă)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

SSC Farul, pe locul doi în Liga a 2-a Emanuela Gavrilă - „Drumul nostru nu este pavat cu marmură, e cu multe gropi“

08 Aug 2018 4609

Emanuela Gavrilă, prezentă la amicalul de ieri al SSC Farul „Îmi place mult de tot acest «N-ai cum». Mă provoacă“ (galerie foto)

23 Jul 2018 6652

„Numele investitorului - Emanuela Gavrilă” SSC Farul Constanţa, contract de asociere cu Ema Gavrilă, fosta iubită a fratelui lui Radu Mazăre

15 Jul 2018 11514

„Nu vorbim despre bufuri imobiliare sau terenuri retrocedate“ Ema Gavrilă, fosta iubită a lui Alexandru Mazăre, caută aur în Apuseni

05 Aug 2015 5190