Emma Butucă, din Constanţa, va reprezenta România la Campionatul European de sărituri obstacole

  • Emma Butucă este în primul an de juniorat. Ea practică echitaţia de la vârsta de şase ani.  

Echipa naţională de juniori a României s-a calificat pentru Campionatul European de sărituri obstacole, iar din lot face parte şi o sportivă din Constanţa, de la CS Black Sea Horses, Emma Butucă, în vârstă de 14 ani.

Tânăra a obţinut această performanţă deosebită, alături de Stefania Schumann, Octavia Ilisoi, Maria Roman şi Sofia Semenov, la calificările găzduite de localitatea slovaca Samorin.

Campionatul European va avea loc în Portugalia, la Vilamoura, în perioada 18 - 25 iulie.

Emma Butucă este în primul an de juniorat. Ea face echitaţie de la vârsta de şase ani, iar la Campionatul European s-a calificat alături de Hector, un armăsar de opt ani, de rasă olandeză, dar născut în România.

Competiţia de la Samorin este în desfăşurare, iar Emma Butucă speră să se califice la Campionatul European şi cu al doilea cal cu care evoluează în competiţii, Campino 515. Acesta are zece ani şi e din Germania.  

Sportiva din Constanţa este dublă campioană balcanică cu echipa României şi cea mai tânără câştigătoare a unui Grand Prix în ţară.PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.     

În secţiunea Galerie Foto găsiţi mai multe imagini cu Emma Butucă. 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Echitaţie Junioara Emma Butucă, din Constanţa, a câştigat Cupa României la tineret

27 Jun 2021 2437

Interviu online cu Emma Butucă. E campioană la echitaţie! „Odată creată legătura dintre tine și cal, ești totul pentru el”

29 May 2021 4987

Echitaţie Constănţeanca Emma Butucă, evoluţie de succes la Samorin. Echipă perfectă cu Hector şi Campino 515

19 May 2021 3263