Eric Luncan, cel mai bun portar la turneul „Gheorghe Ola“. Puștiul de opt ani e cu ochii pe Marian Aioani. „Îmi place foarte mult fotbalulׅ“


 
  • În finala fazei județene a turneului „Gheorghe Ola“, Academia Hagi 2 a dispus de Academia Hagi 1.
 
Disputată în sala de sport „Elena Frîncu” din comuna Cumpăna, faza județeeană a turneului de mini-fotbal „Gheorghe Ola“ (categoria de vârstă Under-9, copii născuți în 2014) i-a revenit echipei Academia Hagi 2 (antrenor - Bogdan Omeag, director coordonator - Constantin Mareș).
 
În finală, Academia Hagi 2 a învins Academia Hagi 1 (pregătită și ea de Bogdan Omeag - antrenor și Constantin Mareș - director coordonator). Scorul a fost 6-2 (Eric Bleortz 3, Enis Regep, Ștefan Petrișor, Călin Focșa / Nicolas Bejan, Eric Monea). AJF Constanța a acordat și trei premii speciale, toate revenindu-le jucătorilor Academiei Hagi, astfel:
 
• Cel mai bun portar al turneului: Eric Luncan (Academia Hagi 1)
• Cel mai bun jucător al turneului: Nicolas Bejan (Academia Hagi 1)
• Golgeterul turneului: Eric Monea (Academia Hagi 1).



„Într-o atmosferă de sărbătoare, Sala de Sport «Elena Frîncu» din comuna Cumpăna s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru iubitorii sportului, dornici să asiste la finala turneului de minifotbal «Gheorghe Ola». A fost un meci de calitate, foarte disputat“, s-a arătat pe pagina de Facebook „Cumpăna News“.

 
„A fost foarte frumos la turneu, ținând cont că l-am și câștigat. A fost o atmosferă deosebită. La meciuri e foarte bine, nu am emoții. Fotbalul îmi place foarte mult. Am început să joc de la vârsta de șapte ani. Nu am fost portar de la început, întâi am evoluat în câmp, dar am fost mutat de antrenor în poartă întrucât puneam foarte mult mâna pe minge. În timpul partidelor, vorbim mult între noi, încercând să câștigăm mereu. La antrenamente vin cu plăcere. Jucătorul meu preferat este Marian Aioani, de la Farul, care e echipa mea favorită. Din fotbalul international țin cu Liverpool. Pe viitor îmi doresc să fiu portar la Farul și să apăr cât mai multe mingi. E puțin greu, și la școală, și la fotbal. Materia mea preferată e matematica“, a declarat Eric Luncan, pentru Farul TV.

 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Academia Hagi și capturi Farul TV
 
Citește și:
 
Fazele județene ale turneelor „Gheorghe Ola“ și „Gheorghe Ene“ și-au desemnat laureatele. Meciurile, disputate la Cumpăna și Techirghiol (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Turneul „Gheorghe Ola“ Nicolas Bejan, cel mai bun jucător, Eric Monea - golgeterul turneului. Fascinați de Farul și Real Madrid (GALERIE FOTO)

01 Dec 2022 1953