„Este mândria comunei” Puștiul-minune de la Peștera. Ce recorduri a stabilit (galerie foto)

Echipa de fotbal din localitatea constănţeană Peştera are o nouă bijuterie. Un tânăr de nici 17 ani, care a explodat pe teren în ultimele meciuri. Graţie golurilor marcate (este atacant), şi-a câştigat tricoul de titular. Meci de meci, face spectacol.

CS Peştera este redutabilă şi în acest sezon. Şi-a menţinut forţa şi apetitul ofensiv din ultimele campionate, în acest moment ocupând locul doi în Seria Sud a Ligii a V-a, la egalitate aproape perfectă cu liderul Dunărea Ostrov. După opt partide, ambele echipe sunt neînvinse, acumulând câte 22 de puncte (din şapte victorii şi un egal), au +10 la „adevăr”, iar ceea ce le desparte, momentan, sunt două goluri pe care la are în plus Ostrov, +36 (41-5) faţă de +34 (42-8). De câteva etape însă, la CS Peştera face furori un puşti-minune, George Silviu Ştefan, zis „Devis”, născut în anul 1996, care, după ce a arătat în puţinele etape în care a jucat, e de neclintit din primul „11”. „George este mândria comunei noastre. În primele etape, a fost plecat la rude în Italia, iar de când a venit, ne-a uimit. A făcut un mare salt. În patru etape, a înscris de opt ori şi a dat trei pase decisive. A marcat şi trei goluri într-un meci, cu execuţii de atacant pur-sânge. E un număr 9 autentic. I s-a dat încredere, iar el a confirmat. Este de loc din Peştera, iar în cercul echipei mari îl avem de doi ani şi jumătate. A evoluat întâi la juniori, iar acum, alături de alţi tineri de-ai noştri, Gabriel Vatră, Alexandru Scrădeanu, Radu Niţă şi Florin Leahu, este la prima formaţie. George e noua senzaţie din Peştera. Juniorul de aur. El e viitorul! În plus, pe lângă calităţile fotbalistice, are şi un caracter bun. E cuminte şi respectuos. Ajută la muncă în gospodăria proprie, dar contribuie şi la activităţile de îngrijire şi întreţinere a terenului de fotbal din comună”, a declarat Alexandru Mocanu, directorul sportiv al CS Peştera.

Transferuri de marcă

Oficialul echipei a subliniat şi faptul că vârful împins George Ştefan are o formaţie redutabilă în spate, întărită prin readucerea lui Daniel Piron, unul dintre jucătorii care au ajutat mult CS Peştera în anii trecuţi. „Avem echipă foarte bună, în care tinereţea, al cărei exponat este George Ştefan, se îngemănează cu experienţa unui Feta, Hampu sau Piron, care au jucat şi în Liga a III-a, la Medgidia. În afară de aceştia trei, fotbalişti rutinaţi, restul sunt tineri, de la 25 de ani în jos. Radu Niţă are chiar 16 ani. Daniel Piron este şi el atacant central, dar acum joacă în spatele vârfului Ştefan. Oricum, Dan marchează şi din această poziţie. Are un gol foarte frumos, din vole”, a mai spus Alexandru Mocanu. Înregimentarea lui Daniel Piron nu a fost singura surpriză pe care diriguitorii formaţiei le-au făcut-o microbiştilor din Peştera. „Pe ţeavă” mai e un transfer de marcă, un alt come-back, cel al mijlocaşului Ionuţ Lupu, care joacă acum la Babadag şi sunt şanse mari ca din retur să evolueze din nou la Peştera. „Am vorbit cu Ionuţ şi el îşi doreşte să vină. Cei de la Babadag se bat însă la primul loc şi nu-i pot da drumul până în iarnă”, a arătat Alexandru Mocanu.

„Primarul Valentin Vrabie e nelipsit de la meciuri”

Un alt jucător care îşi pune amprenta pe evoluţiile lui CS Peştera este Adrian Moga (23 de ani), căpitanul formaţiei. „Şi el e get-beget din Peştera. Juca junior în teren la echipa mare. Are un mare merit în progresul formaţiei şi în spectacolul pe care îl face CS Peştera. Jucător foarte bun, cu execuţii. A înscris de la 40 de metri, dar şi cu scăriţă la vinclu. Acestea sunt adevăratele satisfacţii. Să-ţi vezi jucători crescuţi de mici cum au ajuns mari şi cum sunt cei mai buni”, punctează Alexandru Mocanu, care subliniază şi implicarea primarului comunei Peştera, Valentin Vrabie, în succesul echipei. „Beneficiem în continuare de sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local. Primarul Valentin Vrabie e nelipsit de la meciurile noastre. E un mare iubitor  de fotbal. Băieţii sunt cu primele la zi şi au condiţii bune de pregătire. Meci de meci, încercăm să ne autodepăşim, să fim mai buni, pentru a le da satisfacţie primarului şi locuitorilor din Peştera”, a arătat directorul sportiv al CS Peştera.                   

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

=))))

01 Nov, 2013 12:09

Mai jos de loga a5a se poate? :)))

Articole asemanatoare

UPDATE. Termen nou, 21 mai 2024 Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, termen azi la Curtea de Apel Constanța

24 Apr 2024 959

Înalta Curte respinge recursul în casaţie formulat de Valentin Vrabie. Surse - Valentin Vrabie rămâne primarul municipiului Medgidia și poate candida la viitoarele alegeri

10 Apr 2024 6285

Motivarea judecătorilor în dosarul lui Valentin Vrabie, primarul din Medgidia – „Nu mai subzistă temeiurile care au determinat acordarea statutului de martor ameninţat“

03 Apr 2024 1205

Judecătorii aprobă desecretizarea martorilor cu identitate protejată „Scațiu” și „Colibri” audiați în doarul lui Valentin Vrabie, primarul din Medgidia

01 Apr 2024 663

Termen nou în dosarul lui Valentin Vrabie, primarul din Medgidia! Se cere desecretizarea martorilor cu identitate protejată „Scațiu” și „Colibri”

01 Apr 2024 982

Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, așteptat azi la Curtea de Apel Constanța! Din motivarea deciziei de rejudecare – edilul nu a fost audiat în faza apelului

26 Mar 2024 3130

Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, termen, mâine, la Curtea de Apel Constanța! Unul dintre judecători a formulat o declaraţie de abţinere. S-a respins

25 Mar 2024 1096

Valentin Vrabie, victorie la Curtea de Apel Constanța! Primarul din Medgidia a obținut rejudecarea dosarului în care a fost condamnat definitiv pentru fals intelectual (MINUTĂ)

15 Mar 2024 4752

Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, solicită rejudecarea! Curtea de Apel Constanța anunță mâine decizia finală

14 Mar 2024 1015

Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, solicită rejudecarea! S-a fixat un nou termen în dosar

08 Mar 2024 971

Curtea Supremă, amânare în recursul lui Valentin Vrabie, primarul din Medgidia

27 Feb 2024 1071

Oficial Valentin Vrabie revine în funcția de primar al Medgidiei

09 Feb 2024 2886

Reacție la cald a lui Valentin Vrabie, în urma deciziei luate de Curtea de Apel Constanța!

09 Feb 2024 1079

Valentin Vrabie ar putea reveni în fruntea Primăriei Medgidia! Curtea de Apel Constanța a suspendat executarea deciziei prin care a fost condamnat definitiv!

09 Feb 2024 1087

Curtea de Apel Constanța, în pronunțare în dosarul lui Valentin Vrabie! Fostul primar din Medgidia cere rejudecarea dosarului în care a fost condamnat definitiv!

08 Feb 2024 3758