Este meci, diseară, la Ovidiu, în play-off FC Viitorul vrea să învingă Astra Giurgiu şi să o depăşească în clasament (galerie foto)

Stadionul central al Academiei Hagi, de la Ovidiu, găzduieşte, astăzi, de la ora 20.45, meciul dintre FC Viitorul şi Astra Giurgiu, din etapa a opta a turneului play-off al Ligii 1. Echipa gazdă ocupă locul cinci în clasament, cu 31 de puncte, în vreme ce Astra e pe patru, cu 32 de puncte.
 
FC Viitorul nu a renunţat la ţinta pe care o are pe acest final de campionat, ocuparea poziţiei a treia, iar în acest sens şi-a propus să obţină cât mai multe puncte din cele trei meciuri pe care le mai are de jucat, în ordine cu Astra şi Poli Iaşi acasă şi cu CFR Cluj în deplasare. În primele două dispute cel puţin obiectivul e clar - obligatoriu şase puncte!
 
„Venim după un joc foarte bun în deplasare, la Craiova, şi dorim să ne menţinem pe aceeaşi linie. Astra a schimbat antrenorul, aducându-l pe Gigi Mulţescu, un tehnician pe care eu îl respect foarte mult. A schimbat sistemul şi jocul echipei şi a obţinut rezultate bune, cu toate că şi înainte, cu Edi Iordănescu, formaţia din Giurgiu evolua bine. Astra e în formă foarte bună, astfel că vom avea un meci greu, deşi jucăm acasă. Trebuie să ne menţinem acelaşi tonus, aceeaşi concentrare şi aceeaşi atitudine de la ultimele partide. Sper să iasă un meci frumos. Ţinta noastră rămâne locul trei“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, care se confruntă cu ceva probleme de lot, Voduţ, Ţâru şi Băluţă având diverse probleme medicale.
 
După ce etapa trecută a înscris primul său gol în Liga 1, tânărul mijlocaş Alexandru Cicâldău spune că trebuie tratată cu maximă seriozitate şi disputa cu Astra. „Ne-am propus să luăm cele trei puncte. A fost ceva nou pentru mine când am înscris primul gol. Îl aşteptam de ceva timp, ştiam că va veni, dar nu eram disperat. Important era în primul rând să-mi ajut echipa. Cât timp vom mai avea şanse matematice, ne vom bate la locul trei“, a precizat Cicâldău.
 
„Ne aşteptă un meci foarte greu. Suntem în spatele Astrei în clasament şi vrem să o depăşim, printr-o victorie. Dacă a ajuns pe patru, înseamnă că echipa giurgiuveană e bună. Sperăm în continuare să prindem cupele europene. Ar fi ideal să obţinem nouă puncte în ultimele trei meciuri din campionat. Decizia de a veni la Viitorul, în iarnă, a fost una inspirată. Am fost foarte bine primit de colegi şi antrenori“, a spus şi portarul Valentin Cojocaru.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:

S-a vorbit despre vânzarea a 49% dintre acţiunile FC Viitorul SA! Iată ce a declarat Gică Hagi

Editorial Liga 1 cu două campioane. Cea a punctelor şi cea a spectacolului

Biletele de intrare la meciul FC Viitorul - Astra Giurgiu se pot achiziţiona de astăzi


 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Jandarmeria Mobilă Constanța asigură ordinea publică la meciul Farul Constanța vs. CFR Cluj

01 Mar 2024 427

Jandarmii din Constanța fac apel la respectarea ordinii la meciul de fotbal dintre Farul Constanța şi Oțelul Galați

24 Feb 2024 565

LIVE TEXT Surpriză mare! Campioana Farul Constanța, învinsă la Ovidiu de ultima clasată, Dinamo! (GALERIE FOTO + VIDEO)

12 Feb 2024 1337

Cât costă biletele de intrare la meciul Farul Constanța - Petrolul Ploiești

05 Dec 2023 1860

Biletele de intrare la meciul Farul Constanța - Universitatea Cluj, disponibile online

16 Oct 2023 1265

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe Hagi - „Ne dorim și trebuie să câștigăm cele trei puncte“ (VIDEO)

29 Sep 2023 2236

Cât costă biletele la meciul Farul Constanța – Universitatea Craiova?

25 Aug 2023 1552

Atmosferă senzațională pe stadion la Farul Constanța - Flora Tallinn 3-0 „Împreună ducem mai departe spiritul farist“ (GALERIE FOTO)

11 Aug 2023 1245

Jandarmeria Constanța, prezentă la meciul echipei de fotbal Farul Constanța din Conference League. Când se va putea face accesul pe stadion

09 Aug 2023 913

LIVE TEXT Farul Constanța, succes obținut în prelungiri cu FC Urartu, în preliminariile Conference League 2023/2024! (GALERIE FOTO)

27 Jul 2023 1561

Farul Constanța, duel european cu Urartu, campioana Armeniei Hagi - „Nimic nu e imposibil. Încercăm să fim noi și să ne calificăm“ (VIDEO)

26 Jul 2023 2100

Cât costă biletele de intrare la meciul Farul Constanța - FC Urartu

25 Jul 2023 3541

Superliga 2023/2024 Cât costă biletele la meciul Farul Constanța - FC Voluntari

20 Jul 2023 2251

Tribuna B - Farul, coregrafie specială la meciul Farul Constanța - Sheriff Tiraspol, de diseară

12 Jul 2023 1638

Jandarmii Grupării Mobile Constanța asigură măsurile de ordine la meciul idntre dintre FCV Farul Constanța şi FC Sheriff Tiraspol

11 Jul 2023 969