Sport

Europa League Cât costă biletele de acces la meciul FC Viitorul - KAA Gent, de la Ovidiu


FC Viitorul şi formaţia belgiană KAA Gent se întâlnesc, pe stadionul central din Complexul Academiei Hagi, de la Ovidiu, joi, 1 august, de la ora 18.00, într-un meci contând pentru manşa secundă a turului doi preliminar al Europa League.

Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la următoarele preţuri: 80 de lei - la tribuna I, 60 de lei - la tribuna a II-a şi 30 de lei - la peluze. Conform Legii 04/2012, o singură persoană poate achiziţiona maximum patru bilete. Acestea se pot procura prin reţeaua bilete.ro şi în reţeaua parteneră: Poşta Română, Inmedio, Germanos şi Vodafone. Tichetele se pot obţine atât online, cât şi în magazinele enumerate mai sus. Online, pe site-ul Bilete.ro şi fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziţiona şi bilete electronice. Acestea nu necesită printare, deoarece codul primit poate fi scanat la intrarea în stadion de pe dispozitivul mobil. În ziua programării meciului, la stadion se vor comercializa bilete la casele de bilete ale stadionului, începând cu ora 14.00, doar dacă acestea nu se epuizează online.

Posesorilor de abonamente tip card, bilete de intrare şi invitaţii le este recomandat ca accesul în tribunele stadionului în ziua disputării meciului să se facă în intervalul orar 17.00 - 17.30, pentru a se evita aglomeraţia la căile de acces ale tribunelor. De asemenea, posesorii de abonament tip card (meciuri oficiale Liga I), vor avea acces în tribune prin porţile de intrare special dotate cu turnichete.

Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziţionat în scop personal, fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator.

De asemenea, posesorii abonamentelor îşi vor respecta locul şi rândul din sectorul de tribună inserate pe acestea la achiziţionare. Spectatorii sunt îndemnaţi să respecte locul, rândul şi sectorul din tribună inserat pe biletul de acces achiziţionat. Spectatorii care îşi părăsesc locurile în pauza meciului trebuie să păstreze documentele de acces pentru control şi să revină în incinta stadionului pe aceeaşi poartă de acces şi pe aceleaşi locuri inserate pe documentele respective. Ocuparea de către spectatori a altui loc pe scaun în tribune decât cel inserat pe documentul de acces achiziţionat este interzisă. Fumatul şi consumul de seminţe sunt interzise în incinta sectoarelor de tribună. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate din jurul stadionului.

Şi la acest meci, FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - stadion central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca la ora 16.30 de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

Sursa foto: FC Viitorul

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Faze trase la indigo La FC Farul, golgheter e un fundaş, Viorel Lică. Contra Universităţii Cluj, a fost letal în careul advers (galerie foto)

18 Oct 2019 491

Gheorghe Hagi ”Urez mult succes echipei naționale și selecționerului Cosmin Contra pentru a învinge Suedia”

17 Oct 2019 450

Mijlocașul Viitorului Constanța, Andrei Ciobanu, gol pentru România în meciul cu Irlanda de Nord

14 Oct 2019 659

Ianis Zicu - „Este un rezultat just“ Moment important pe care FC Farul l-a ratat. În continuare, fără victorie în deplasare

14 Oct 2019 556

FC Farul Constanța a cedat în duelul din Liga 2-a cu ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu

12 Oct 2019 988

Realizările Viitorului, apreciate și de campionul mondial Jorge Valdano!

12 Oct 2019 463

FC Farul Constanţa, meci cu ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu. „Marinarii“ vor să lege două victorii

12 Oct 2019 697

Victorie pentru FC Viitorul Constanța, în meciul amical cu Cerno More Varna

11 Oct 2019 812

Doi jucători de la FC Viitorul, incluşi în echipa etapei a 12-a din Liga 1. Antrenorul formaţiei e Gică Hagi

11 Oct 2019 401

România U21 a învins Ucraina, scor 3-0. Radu Boboc de la FC Viitorul, pasă decisivă

10 Oct 2019 532

În meciul cu ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu, FC Farul speră să obţină prima victorie în deplasare din acest sezon

10 Oct 2019 563

România joacă joi cu Ucraina la Ploieşti. În lotul tricolor sunt trei fotbalişti de la FC Viitorul

10 Oct 2019 419

Gică Popescu, preşedintele FC Viitorul, a împlinit astăzi vârsta de 52 de ani

09 Oct 2019 644

FC Viitorul, singura formaţie din Liga 1 care a marcat în fiecare etapă din acest sezon (galerie foto)

08 Oct 2019 376

Campioana, îngenuncheată la Ovidiu. Gică Hagi, o nouă victorie în faţa lui Dan Petrescu „Suntem ca fraţii, dar fiecare vrea să câştige“

08 Oct 2019 553