Europa League. FC Viitorul joacă astăzi la Ovidiu cu Vitesse Arnhem Gică Hagi - „Avem încredere mare în noi”

FC Viitorul, campioana României din sezonul 2016 / 2017, dispută astăzi un nou meci în cupele europene. Elevii lui Hagi întâlnesc pe terenul central al Academiei de Fotbal de la Ovidiu, de la ora 18.00, echipa olandeză Vitesse Arnhem, în manșa întâi a turului doi preliminar al Europa League.

Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, speră ca echipa sa să joace bine în dubla manșă (returul e programat pe 2 august). „Întâlnim o formație din Olanda, cu un fotbal foarte bun, dar avem încredere mare în noi, sperăm să facem două meciuri foarte bune și să ne ridicăm la nivel european. Partida e deschisă. Cred că vor fi două întâlniri frumoase, pentru că adversarul este agresiv, face multă presiune și foarte bun pe contraatac. Noi alcătuim o echipă căreia îi place să atace. Ne place să jucăm fotbal și cred că tuturor celor care se uită la meciuri le va face plăcere să vadă acestă confruntare. Nu avem probleme de lot. Știu că am o echipă foarte tânără, nu așa de experimentată, dar cu jucători tineri, talentați, care speră ca mâine (n.r. astăzi) să joace foarte bine”, a spus Hagi.

„Regele” a precizat că FC Viitorul va juca să câștige. „E o oportunitate, un test, trebuie să aratăm că avem capacitatea să ne impunem, să facem jocul nostru. Sperăm ca noi să trecem turul. Nu jucăm să nu primim gol, jucăm să câștigăm, important e să marchezi goluri, să joci fotbal. Cu toate că, în ultimele două meciuri, nu am marcat, echipa și-a creat foarte multe ocazii și sper ca mâine (n.r. astăzi) să avem mult mai multă șansă în ultimii 30 de metri, iar atacanții noștri să fie mai inspirați, să marcheze goluri. În rest, fotbalul în ultimele două meciuri l-am făcut foarte bun. Am atacat mult, am avut multe ocazii, dar ne-a lipsit golul”, a punctat managerul tehnic al FC Viitorul.

Ianis Hagi, căpitanul echipei constănțene, a arătat că Vitesse e mai experimentată, dar FC Viitorul are avantajul terenului propriu. „Meci dificil, meci de Europa League. Sunt mai experimentați ca noi în partidele de acest gen, dar noi jucăm acasă și știm ce trebuie să facem. I-am analizat, sperăm să scoatem un rezultat pozitiv. Ne-ar da un avantaj pentru al doilea meci, dar ca să te califici trebuie să joci două meciuri, nu doar unul. Am avut un început de sezon nu așa cum ne-am dorit. Chiar dacă am jucat un fotbal bun, n-am reușit să marcăm foarte multe goluri și suntem concentrați pe acest meci de mâine (n.r. astăzi) și să scoatem un rezultat pozitiv pentru că asta e cel mai important. E o echipă din Olanda, știm ce principii ar, ce fotbal joacă, este o echipă periculoasă. Va fi un meci foarte greu”, a spus Ianis.

Sursa foto: FC Viitorul 

Citește și:

Cât costă biletele de intrare la partida FC Viitorul - Vitesse Arnhem. Ce trebuie să știe spectatorii care vin le meci

Echipă olandeză de fotbal Vitesse, adusă la Mihail Kogălniceanu de un avion special „O culoare cum nu prea vezi la o aeronavă!” (galerie foto)

Pe cine va întâlni FC Viitorul în preliminariile Europa League în caz că va trece de Vitesse Arnhem

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Eveniment fastuos de Crăciun Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat! Ce vestimentație a ales socrul mare, Gică Hagi (VIDEO)

25 Dec 2023 3115

Gică Hagi, concluzii după înfrângerea cu 1-3 în fața lui CFR Cluj - „Trebuie să schimbăm ceva”

01 Nov 2023 831

Gică Popescu a debutat la Națională pe stadionul din Constanța „Țin minte și acum emoțiile care m-au încercat“

11 Jul 2023 1384

Ovidiu „Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023, ziua a doua. Rezultate

27 Jun 2023 1706

„Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023 Academia Hagi, trei victorii, cu golaveraj 31-1, în primele trei meciuri (VIDEO)

26 Jun 2023 2060

Gică Popescu, președinte Farul Constanța „Să câștig un nou trofeu alături de Gică Hagi e cel mai frumos sentiment“ (GALERIE FOTO)

24 May 2023 2340

Farul Constanța Gică Hagi, despre achizițiile „marinarilor“. „Cu el, suntem mai puternici în apărare“ (GALERIE FOTO)

12 Jan 2023 6118

Imagine inedită Gică Hagi și Gabi Balint, în costume populare! „Wow, ce vă prinde portul! La mulți ani, domnilor!“

03 Jan 2023 2236

Farul Constanța Gică Popescu și povestea unui transfer stelar. „Îmi lua mâna și-mi spunea - «Semnează, unde vrei să te duci, pe lună?»“

17 Dec 2022 2914

Gică Hagi, nemulțumit înaintea meciului cu Rapid „Pentru unul e odihnă, iar pentru altul să facă 400 de kilometri“ (GALERIE FOTO)

20 Oct 2022 2653

De neoprit! Farul Constanța, lider în Superligă Gică Hagi - „Să nu credeți că unde suntem e întâmplător. E o muncă bine făcută“ (GALERIE FOTO)

17 Oct 2022 11174

Gică Popescu, președintele Farului Constanța, devine „căpitanul” Football Museum Bucharest

20 Sep 2022 2152

Superliga Trei fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa ideală a etapei a șaptea. Gică Hagi, antrenorul rundei

30 Aug 2022 1766

Neînvinși Farul Constanța, pe primul loc în Superligă. Intră „marinarii“ în lupta pentru titlu? Ce a răspuns Gică Hagi (GALERIE FOTO)

30 Aug 2022 2137

Tricou din partea Farului Constanța, pentru Ivan Duque Marquez, fostul președinte al Columbiei, la final de mandat (GALERIE FOTO)

28 Aug 2022 1910