Eveniment caritabil Spectacol în Sala Sporturilor din Constanța, cu ocazia Charity Basketball Game (galerie foto)

Ediția a treia a evenimentului caritabil de baschet Charity Basketball Game s-a desfășurat în această seară în Sala Sporturilor din Constanța, obiectivul fiind ajutorarea copiilor și a familiilor nevoiașe.  

În cadrul reprezentației, au făcut spectacol echipa militarilor americani de la baza Mihail Kogălniceanu și formațiile a patru unități de învățământ din Constanța, Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu“, Colegiul Național „Mircea cel Bătrân“, Liceul Teoretic „Ovidius“ și Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza“

Acestea au primit și provocarea de a ajuta o familie nevoiașă. La toate acestea se adaugă invitația adresată spectatorilor care au asistat la Charity Basketball Game 3 de a aduce la sală jucării, hăinuțe sau alimente, care vor fi donate copiilor cu probleme din Constanța.
 

Felicitări organizatorilor! Charity Basketball Game - un eveniment de educație prin sport, eveniment ce mie personal mi-am arătat cât de bogati suntem datorita tinerilor din tribune și de pe teren! Vă multumesc tuturor ca existați!, a fost mesajul Marianei Solomon, directorul executive al DJST Constanța.

 

Dacă la ediția anterioară am reușit să ajungem cu cadouri la peste 200 de familii și 600 de copii din județul Constanța, în 2019 ne propunem să depășim aceste cifre. Iar acest lucru se va întâmpla cu ajutorul partenerilor tradiționali ai CS Phoenix Constanța, care ne-au susținut cauza încă de la început: Navy League of the United States și Black Sea Area Support Team, Primăria Municipiului Constanța și Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Ovidius“, cărora li s-au alăturat acum Colegiul Naţional “Alexandru Ioan Cuza” Constanța, Colegiul National Pedagogic „Constantin Brătescu“ Constanța, Liceului Teoretic „Ovidius Constanța“ și Colegiul Național „Mircea cel Bătrân“ Constanța, precum și o serie de agenție economici constănțeni. În ceea ce privește evenimentul Charity Basketball Game, au apărut numeroase elemente de noutate, printre care implicarea în joc, pe lângă echipele CS Phoenix Constanța, Navy League of the United States și Black Sea Area Support Team, și a echipelor de baschet ale celor patru licee, concursuri pentru fanii din tribune, momente artistice, etc, au menționat cei de la CS Phoenix Știința Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (Mariana Solomon)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Meci caritabil în Constanța. Vor fi restricționate parcările din zonă (galerie foto)

10 Dec 2019 2364

Ediție cu provocări Militarii americani înfruntă elevii constănțeni în evenimentul caritabil Charity Basketball Game (galerie foto)

20 Nov 2019 2007

Mamaia US Navy vs US Army. Baschet, muzică şi distracţie la „Warm-up for the Charity Basketball Game“

15 Aug 2019 2666

„Warm-up for the Charity Basketball Game“ Meci demonstrativ în Piaţeta Cazino din Mamaia

08 Aug 2019 2489

US Navy vs US Army, eveniment special în Piaţeta Cazino din Mamaia

08 Aug 2019 3075

Revista presei locale

14 Dec 2018 1648