Sport

Eveniment transmis la nivel global Gala OSS Fighters 4 şi filmul „Back2Back“ fac senzaţie, joi seară, la Mamaia (galerie foto)

Gala de sporturi de contact OSS Fighters 4, care se va desfăşura pe 22 august, în piaţeta Cazino din Mamaia, de la ora 19.00, a fost prefaţată ieri, într-o conferinţă de presă.
 
Pe lângă organizatori şi unii dintre sportivii care vor participa la gală, la întâlnirea cu ziariştii, de la Mamaia, au fost prezenţi şi membri ai echipei filmului „Back2Back“ (care se realizează în această perioadă), dar şi actori români şi străini care vor apărea în producţia de acţiune. Filmul va conţine şi scene din cadrul galei de joi, unde se vor face mai multe filmări! Printre cei care vor juca în „Back2Back“ se numără şi luptători celebri precum Ionuţ Iftimoaie, Sandu Lungu sau constănţeanul Alex Filip.
 

Florin Piersic junior şi fratele lui Gerard Depardieu

 
Totodată, din echipa care produce filmul face parte şi Florin Piersic junior. La întâlnirea de ieri a fost prezent din partea echipei „Back2Back“, şi Alain Depardieu, fratele actorului Gerard Depardieu. „Oamenii minunaţi care susţin galele OSS Fighters duc mai departe povestea Superkombat. Evenimentul de pe 22 august e unul unic în lumea sportivă şi a cinematografiei. Gala va fi transmisă la nivel global. Filmul l-am pus pe roate într-un timp extrem de scurt. Vom arăta întregii lumi o experienţă uimitoare“, a declarat Eduard Irimia, preşedintele Superkombat şi producător al filmului „Back2Back“.
 

O gală excepţională

 
Cel mai mare show sportiv al anului, gala OSS Fighters 4 este pusă în scenă de One Star Security (Marius Gheorghe), restaurant Don Corleone Mamaia (Lucian Tudose), Militari Rezervelor (Florin Stănică); partener - Superkombat (Eduard Irimia); co-producer - Asociaţia Tomis Antidrog Constanţa (George Drăgan); sponsor - VMG Plast Recycling; sponsor principal - Gets Bet. „Va fi un eveniment deosebit, o gala excepţională, dublată de filmul «Back2Back». Le urăm succers tuturor sportivilor. Eduard Irimia ne-a surprins plăcut, ca de fiecare dată“, a spus Florin Stănică.
 

Alex Filip, vis împlinit

 
„Mă bucur să fac parte dintr-un asemenea proiect. Sunt foarte entuziasmat! Eu voi susţine două meciuri în această săptămână, unul în cadrul filmului, contra legendei K Gago Drago (iar pentru mine e o onoare, un vis împlinit), şi unul în gala, contra bucureşteanului Mădălin Mogoş (n.r. unul dintre cele trei co-main-event-uri). Mă pregătesc de două luni pentru această a doua confruntare, sunt bine pregătit şi hotărât să câştig. Le mulţumesc organizatorilor OSS Fighters şi lui Eduard Irimia. Vă aşteptăm alături de noi!”, a spus Alex Filip.
 

Miercuri, va fi cântarul oficial

 
OSS Fighters este un concept inovativ dedicat sporturilor de contact, care îmbină sportul cu spectacolul şi oferă publicului din întreaga ţară lupte pe reguli de K1 între cei mai buni sportivi din România şi din străinătate. „Galele OSS Fighters sunt organizate de oameni inimoşi, care, pe lângă lupte, aduc şi elemente de show. Vă promitem un nou spectacol foarte frumos“, a punctat George Drăgan. Miercuri, 21 august, de la ora 19.00, în piaţeta Cazino va avea loc cântarul oficial al galei.
 

„Simt deja emoţia ringului“

 
„Am parte de o experienţă extrem de interesantă. Mă bucur de tot ce se întâmplă în aceste zile. Eu am mai cochetat cu zona filmului, dar niciodată atât de intens ca acum. Eduard Irimia vine mereu cu idei noi. Vom avea parte de bătaie ca-n filme, în filme. Şi la propriu, şi la figurat. Simt deja emoţia ringului, chiar dacă mă voi lupta doar în film. Pe 22 august, va fi un mare show sportiv, vor fi meciuri extraordinare“, a spus şi Ionuţ Iftimoaie.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
Joi, la Mamaia, gala OSS Fighters 4. Cele mai tari meciuri! Alex Filip contra legendei K1 Gago Drago, în filmul „Back2Back“ (galerie foto)

Imagini de la eveniment Gala OSS Fighters 4, de la Mamaia, gata de start. Luptători şi membri ai echipei filmului "Back2Back", în prim plan (galerie foto)

Imagini de la eveniment Filmări, la Mamaia, pentru producţia „Back2Back“. Ionuţ Iftimoaie este „Ivan“ (galerie foto)

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mamaia Rezultatele galei OSS Fighters 4. Amansio Paraschiv își păstrează centura mondială (galerie foto)

22 Aug 2019 3196

Scene din filmul „Back2Back“, filmate şi la Ovidiu. Delegaţia, întâmpinată de primarul George Scupra şi de sportivi

22 Aug 2019 1160

Cel mai mare show al anului! Meciuri unul şi unul, joi seară, la Mamaia, la gala OSS Fighters 4! Se pune în joc centura mondială

22 Aug 2019 798

Mamaia Luptătorii de la OSS Fighters 4, față în față, în această seară, la cântarul oficial. Marea gală e mâine! (galerie foto)

21 Aug 2019 870

Imagini de la eveniment Gala OSS Fighters 4, de la Mamaia, gata de start. Luptători și membri ai echipei filmului "Back2Back", în prim plan (galerie foto)

20 Aug 2019 1304

Joi, la Mamaia, gala OSS Fighters 4. Cele mai tari meciuri! Alex Filip contra legendei K1 Gago Drago, în filmul „Back2Back“ (galerie foto)

20 Aug 2019 1754

La gala OSS Fighters 4, de la Mamaia, Amansio Paraschiv îşi apără titlul mondial în faţa italianului Rosario Presti

14 Aug 2019 1174

Constanța. Protocol de colaborare Gala OSS Fighters sprijină militarii veterani și veteranii cu dizabilități

10 Aug 2019 913

„Cred că gala OSS Fighters 4 va intra în istorie“ Show total! Eroi care vor juca în filmul „Back2Back“, pe plaja de la Mamaia (galerie foto + video)

09 Aug 2019 3046

Echipa filmului „Back2Back“ vine la Mamaia. În producţie vor fi incluse şi imagini din gala OSS Fighters 4

07 Aug 2019 1443

Mamaia S-a dat startul campaniei „Se caută un greu“. Luptătorul Albert Potoceanu, bursă de la One Star Security (galerie foto)

03 Aug 2019 2389

Campania „Se caută un greu“ demarează la Mamaia. Noii eroi, promovaţi prin OSS Fighters şi în showbiz

02 Aug 2019 515

Parteneriat cu Superkombat Global Invazie de vedete la gala OSS Fighters 4, de la Mamaia. Eroi din sporturile de contact, în filmul „Back2Back“ (galerie foto)

29 Jul 2019 1782

Atenţie, se filmează! Tribuna „Hollywood“ la gala OSS Fighters 4, de la Mamaia. Surpriză din partea organizatorilor

25 Jul 2019 1540

Participanţii la prima etapă de selecţie a campaniei „Se caută un greu“, de la Mamaia, vor apărea şi în filmul „Back to Back“

25 Jul 2019 1515