„Fain! Mai lipsește doar o calificare la JO. Spor!“ Colecția de trofee a campioanei din Constanța Antoanela Manac e impresionantă (galerie foto)


Campioana constănțeană Antoanela Manac, desemnată şi în 2019 cea mai bună sportivă a anului de către Federaţia Română de Triatlon, are o colecție impresionantă de trofee câștigate până acum în carieră, grație unei munci titanice, prin care tânăra de 24 de ani reușește să împace și sportul, și cartea, Antoanela fiind și studentă la Medicină.   

Constănțeanca se mândrește mult cu medaliile, cupele și celelalte trofee ale sale, cărora le-a acordat acasă un spațiu generos. Din colecție nu lipsesc nici bicicleta sau seturile de adidași care au purtat-o până acum la atâtea performanțe. Și când să etaleze cel mai bine Antoanela aceste trofee, dacă nu de 1 Mai, Ziua Internațională a Muncii? Atunci a postat campioana pe Facebook imagini cu trofeele sale, cu mesajul: „1 Mai muncitoresc! Mulțumesc tuturor celor care au contribuit la realizarea acestor performanțe!“.       
Cum era de așteptat, prietenii campioanei au fost impresionați de „muzeul“ în miniatură al acesteia, iar comentariile lor la imagini sunt grăitoare: „Un vagon de medalii! Drum bun prin viață!“, „Felicitări! Succes în continuare!“, „Bravo!“, „Mamă, cred că mai trebuie să treci cu medaliile și în camera de alături!“, „Muncă, multă muncă! Baftă și, de ce nu, cu timpul, o expoziție!“, „Fain! Mai lipsește doar o calificare la JO. Spor!“,  „Felicitări din inimă!“, „Wow, asta da colecție! Felicitări, drăguțo!“, „«Vincit qui se vincit»! Antoanela, tut e-ai depășit de fiecare dată. Felicitări penru că ești un exemplu și o sursă de inspirație! Campioană mereu, legenda de mâine. Mă bucur că ne-am cunoscut personal și am muncit împreună  o perioadă. Rămâni aceeași luptătoare!“, „Felicitări pentru tenacitate!“ sau „Waaaaaw! Impresionant! Ar trebui să fie și o cruce acolo, pe care ai câștigat-o corect!“. „Vă mulțumesc tuturor!“, a răspuns campioana. 

Sursa foto: Facebook (Antoanela Manac)

Citește și:

Triatlonista constănțeană Antoanela Manac, evoluție în Mexic, în La Paz. A fost ultima sa cursă, până se vor relua competițiile (galerie foto)

Antoanela Manac, triatlonista anului 2015 la categoria Elite „Fiecare performanţă mă alimentează să merg mai departe“

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Programul H3RO Mamaia 2023, cea mai mare competiție de triatlon din Estul Europei

22 Sep 2023 2062

Federația Română de Triatlon. Trofee de excelență Antoanela Manac, sportivul anului 2017. Filip Grigorescu - antrenorul anului (galerie foto)

22 Nov 2017 3936