Familia antrenorului echipei naţionale de tenis de masă a României, constănţeanul Viorel Filimon, în doliu!

Familia reputatului antrenor de tenis de masă din Constanţa, Viorel Filimon, selecţioner al echipei naţionale de senioare a României, este în doliu.

S-a stins din viaţă, la vârsta de 95 de ani, Valeria Ruse, soacra lui Viorel Filimon, mamă a soţiei antrenorului, Mariana.

Valeria Ruse era născută în aceeaşi zi, 4 octombrie, cu ginerele său, între ei fiind o diferenţă de vârstă de 29 de ani!

Mariana Filimon este fostă handbalistă. În 1969, a cucerit, cu echipa de junioare, titlul naţional cu Şcoala Sportivă de Elevi numărul 1 din Constanţa (actualul Club Sportiv Şcolar nr. 1). Tinerele jucătoare, între care se număra şi Elena Frîncu, obţineau atunci primul titlu naţional al handbalului feminin constănţean!

Dumnezeu să o odihnească! A plecat în anul Centenarului la Domnul doamna Valeria Ruse, cea care, în 1969, a confecţionat tricourile de campioane ale echipei de handbal CSS1 Constanţa, în care a jucat şi fiica ei, Mariana Ruse, actuală Filimon, a fost mesajul Elenei Frîncu, vicecampioană mondială la handbal, fost director al Direcţiei pentru Sport li Tineret a judeţului Constanţa, instituţie pe care a condus-o timp de 22 de ani.  


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.