Fani ai lui Dinamo, sancţionaţi şi interzişi pe stadion, după incidentele de la partida cu FC Viitorul

La meciul FC Viitorul - Dinamo, de luni seară, au existat incidente produse de suporterii echipei oaspete, partida fiind întreruptă de arbitru peste 20 de minute, până când galeria lui Dinamo a fost evacuate din incinta stadionului.

În urma incidentelor, şase persoane au fost sancţionate.

În minutul 67 al partidei, mai multi suporteri ai echipei oaspete au rupt gardul împrejmuitor și au intrat pe teren. In urma acestor incidente, observatorul FRF a decis evacuarea suporterilor. Evacuarea acestora s-a desfășurat fara incidente. Au fost identificate și sancționate șase persoane. In plus aceștia au primit și măsură complementară, interzicerea accesului la meciurile de fotbal pe o perioadă de un an, se arată într-un comunicat al Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis“ Constanţa.

Astăzi, FC Viitorul a emis un comunicat prin care subliniază modul în care jandarmii au gestionat situaţia apărută. 

FC Viitorul mulțumește Grupării Mobile de Jandarmi «Tomis» Constanța pentru modul profesionist, dar și uman, prin care a gestionat incidentele petrecute la meciul de luni seară, FC Viitorul - Dinamo București. Prin intervenția dispozitivului Grupării Mobile de Jandarmi «Tomis» Constanța meciul s-a putut relua în condiții de înaltă securitate, atât pentru oficialii din teren, cât și pentru spectatori, se arată în comunicat.


Sursa foto: Facebook (Gruparea de Jandermi Mobilă „Tomis“ Constanţa)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

maria

16 Jul, 2019 11:55

Sa li se impute cheltuielile aferente organizarii acestui meci. Nu se mai poate tolera ca toti derbedeii sa perturbe linistea publica dupa cum vor muschii lor. ar trebui sa raspunda si pe cei care intretin asmenea specimene pe linga cluburile sportive.

Articole asemanatoare

Dinamo - FC Viitorul, duminică. La Ovidiu, în iulie, echipa lui Hagi a câștigat cu 5-0 „Va fi alt meci față de cel din tur“

26 Oct 2019 1926

Sancțiuni în urma incidentelor de la meciul FC Viitorul - Dinamo

26 Jul 2019 2018

UPDATE. Gazdele au câștigat cu 5-0! Incidente produse de galeria lui Dinamo la Ovidiu, la meciul cu FC Viitorul. Partida, întreruptă peste 20 de minute, fanii evacuați

15 Jul 2019 3489

Pregătiri pentru meciul FC Viitorul Constanţa – FC Dinamo

01 Apr 2016 2595