Fanii „marinarilor” i-au făcut o propunere lui Hagi „Vino la Farul şi eşti Rege din nou!”

Suporterii FC Farul se zbat ca echipa constănţeană să nu moară. Acesta este ţelul lor, să o ţină în viaţă, indiferent de liga în care ar juca. Diferite alte formaţii care ar apărea de pe urma defunctului Farul nu sunt pe placul ultraşilor, să nu audă de ele. „Nu vrem să se piardă istoria. În momentul în care dăm faliment sau se înfiinţează altă echipă, cum am auzit că s-a vorbit, deja eforturile noastre sunt inutile”, a arătat unul dintre fani, Alexandru Oprea. „Pe noi nu ne interesează ca, apoi, după un nefericit faliment, să ne păstrăm palmaresul şi să ne unim cu Înfrăţirea Cogealac. Păi aşa făceam o fuziune cu Viitorul, anul trecut, şi rămâneam şi în Liga 1. Nu, noi vrem doar numele Farul şi punct. Nu acceptăm surogatele”, a arătat cel mai cunoscut suporter al echipei „alb-albastre”, Sorin Mihăilescu, care a mai spus că nu îl interesează celelalte formaţii din judeţul Constanţa.

Mihăilescu a fost ironic în această privinţă: „Ba nu, la Viitorul vom merge, ca să-l salutăm pe patronul clubului, de care ne leagă o prietenie strânsă. E ba Viitorul Ovidiu, ba Viitorul Constanţa, joacă la Chiajna şi are galeria la Bragadiru”. Sorin Mihăilescu a atins şi un subiect delicat, implicarea lui Gică Hagi la FC Farul, un vis de mulţi ani al fanilor constănţeni, nerealizat însă, ceea ce a dus la animozităţi între fani şi „Rege”. „Toată lumea ne spune nouă, suporterilor, de ce nu l-am chemat pe Hagi la Farul. Ba l-am chemat! Anul trecut, când s-a căzut de acord ca Viitorul să joace pe stadionul Farul, i-am spus: «Asta e casa ta, joacă sub denumirea de Farul, dar în Liga a 2-a, vino la Farul şi eşti Rege din nou!». Nu a ieşit însă nimic din această propunere. Tot atunci, de faţă cu toată lumea, l-am întrebat dacă putem veni la meciurile Viitorului cu fulare cu Farul. A zis că nu e nicio problemă, întrucât cu inima nu poţi să te pui. Iar apoi au dat comunicate, că nu avem voie cu materiale cu însemnele Farului. Adică poţi cu Steaua, cu Dinamo, dar nu cu Farul?”, a spus Sorin Mihăilescu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

S-a jucat barajul pentru Euro 2024 Ucraina a completat grupa României

29 Mar 2024 226

Natație Sportivii de la Atena Sport Club Constanța, multe clasări pe podium la Campionatul Regional (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 548

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. Voința Săcele, scorul etapei

27 Mar 2024 1067

Primăria Năvodari repară locul de joacă din Parcul Ion Dobre. Ce societate se va ocupa de lucrări (DOCUMENT)

26 Mar 2024 507

ISJ Constanța a inaugurat două terenuri de sport pentru elevii constănțeni (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 642

Aleșii locali vor aproba procedurile de închiriere a terenului de sport al Școlii Gimnaziale „Nicolae Titulescu” și a unei săli de clasă a Școlii Gimnaziale „Dimitrie Cantemir” (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 465

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța vrea să obțină în instanță suspendarea hotărârii Consiliului Local Constanța prin care a fost revocat dreptul de folosință gratuită a sediului (DOCUMENT)

23 Mar 2024 1646

Clubul Sportiv Dinamo București va avea o arenă multifuncțională modernă! Câte locuri va avea arena

21 Mar 2024 470

Încălțăminte sport contrafăcută, descoperită în Portul Constanţa

21 Mar 2024 359

Prima întâlnire transnațională în cadrul proiectului Protecting Children in Sport Developing Safe and Inclusive Sport Organizations la Universitatea Ovidius Constanța

20 Mar 2024 449

Primăria a emis certificatele de urbanism Două școli și o grădiniță din Palazu Mare și Constanța vor avea săli de sport

20 Mar 2024 512

SC Agrement Sport Club SRL solicită de la Agenția de protecție a mediului obținerea autorizației de mediu, amplasat în Mamaia Sat

20 Mar 2024 306

Tulceanul Sorin Andrici stabilește un nou record pentru România în competiția din Spania

19 Mar 2024 459

UPDATE Simona Halep și-a aflat adversara de la Miami!

18 Mar 2024 650

Județul Tulcea Sportivii de performanță, susținuți financiar mai degrabă de familii

13 Mar 2024 500