Fara noutati la reunirea Farului

Un lot de 28 de jucatori a participat ieri la reunirea divizionarei A de fotbal FC Farul Constanta. Nume noi n-au fost prezente la aceasta prima intalnire de dupa vacanta. Nici in randul fotbalistilor, dar nici cel al antrenorului principal, post vacant la "marinari" dupa despartirea de Ion Marin. In tabara jucatorilor, un Vlas (revenit de la Electrica Dobrogea Constanta), Cl. Mitu si Priescu (reveniti de la CSM Medgidia) sunt nume cunoscute deja de suporterul farist. Au lipsit Gurita si Cristocea, invoiti pentru rezolvarea unor probleme personale, in timp ce Liviu Mihai nu s-a putut antrena din cauze medicale. De asemenea, juniorul Saricu, si el chemat la lotul mare, s-a accidentat si va reveni la antrenamente abia spre finalul saptamanii.

Profil de antrenor

Presedintele executiv Marcel Lica nu a putut da ieri un raspuns privitor la cine va fi "principalul" Farului. "Am purtat mai multe negocieri si asteptam raspunsul", a spus Lica. El a prezentat profilul antrenorului pe care-l doreste. "Cautam un antrenor titrat, din generatia tanara. Criteriile de care vom tine cont sunt valoarea, performantele si capacitatile sale", a afirmat Lica, excluzand varianta Florin Marin. Printre candidati se afla Petre Grigoras, Ioan Ovidiu Sabau si Mihai Stoichita, primul fiind dorit de galerie. "Stim ce vor suporterii, dar nu ei numesc antrenorii. Nu ca Grigoras nu ar fi un tehnician bun, dar tehnicianul este ales de club". Lica a continuat: "Daca nu vom reusi sa gasim un tehnician din afara orasului, ne-am gandit si la formarea unui nucleu de antrenori locali care sa se ocupe de pregatirea formatiei".

Primul venit: Raul Ciupe

Primul nume nou in lotul Farului ar putea fi fundasul dreapta de la Gaz Metan Medias, Raul Ciupe (20 ani). Acesta este international de tineret si a fost recomandat chiar de antrenorul ardelenilor, Ioan Ovidiu Sabau. "Am facut turul Romaniei in cautare de jucatori tineri de perspectiva si, in zilele urmatoare, vom mai face cateva achizitii. Nu sunt nume cunoscute, dar pot confirma la noi. Ciupe ne-a fost recomandat de Sabau, un om in care am mare incredere. Vom vedea la antrenamente si la stagiul de pregatire cum se va descurca si sper sa ne intelegem cu cei de la Medias", a declarat Lica. Referitor la numele de pe lista pe care a prezentat-o de curand ca fiind prioritati, presedintele farist a declarat: "Baicu este un jucator consacrat, de valoare, care doreste insa conditii speciale. I-am explicat ca suntem un club serios, care-si doreste performanta si asteptam un raspuns din partea sa in zilele urmatoare. Vrajitoarea are 90 la suta sanse sa ajunga in China. Marius Sava are un pret exorbitant, nejustificat de prestatiile sale din ultima vreme. Florescu a semnat cu Serif Tiraspol, iar Cocis oscileaza intre Rennes si Serif Tiraspol. De fapt, cu cei de la Universitatea Cluj nici nu am putut sa discut prea mult. Consiliul de Administratie al clubului este format din 15 cadre didactice care nu se pricep la fotbal si fiecare are parerea sa". De plecat s-ar parea ca nu va pleca nimeni, in ciuda faptului ca de Pascovici si Cristocea s-au interesat Universitatea Craiova, respectiv Dinamo Bucuresti.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Angajări Constanța Post vacant la Școala Gimnazială Nr. 22 „I. C. Brătianu” Constanța

28 Mar 2024 797

Angajări Constanța Termoficare Constanța SRL angajează. Detalii

27 Mar 2024 558

Primăria Orașului Techirghiol, județul Constanța angajează. Ce post este scos la concurs

26 Mar 2024 2375

Ședință CLM Constanța Aleșii locali vor aproba programul de acțiune destinat combaterii riscului de excluziune socială pentru 2024 (DOCUMENT)

25 Mar 2024 334

Centrul Militar Zonal Constanța angajează. Ce post este scos la concurs și cine poate participa

23 Mar 2024 827

Prefectul Silviu Coșa- „Viitorul energetic al Constanței este promițător“

22 Mar 2024 556

Locuri de muncă Constanța Școala Gimnazială nr. 1 Cuza-Vodă angajează îngrijitor

21 Mar 2024 501

Ce sărbătoare este în calendarul ortodox, la data de 21 martie 2024?

21 Mar 2024 1112

Huțucă (PNL) „NATO construiește cea mai mare baza militară din Europa în județul Constanța!"

19 Mar 2024 680

Locuri de muncă Constanța Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” scoate la concurs posturi vacante. Detalii

18 Mar 2024 854

Școala Gimnazială Nr. 29 ,,Mihai Viteazul’’ Constanța angajează. Ce post este scos la concurs

18 Mar 2024 774

Grădinița cu Program Prelungit „Mugurel” Constanța angajeză. Iată postul vacant

18 Mar 2024 844

Postul Paştelui 2024 începe astăzi, 18 martie. Tradiții și obiceiuri românești

18 Mar 2024 1434

Locuri de muncă Constanța Biblioteca Județeană „Ioan N Roman” Constanța face angajări

18 Mar 2024 1046

ANPC anunță că va controla produsele de post, în perioada următoare

17 Mar 2024 567