Farul a învins Axiopolis Cernavodă, după ce a fost condusă Marian Dinu - „Test nereuşit“

FC Farul a câştigat cu 2-1 (0-1) meciul amical de ieri, desfăşurat, la Cernavodă, cu Axiopolis din localitate, vicelidera Seriei Vest a Ligii a IV-a a judeţului Constanţa. A fost prima dispută de verificare susţinută de „marinari“ în acest an. Pentru oaspeţi, au punctat Pâslaru (52 - din penalty) şi Vieru (60), după ce gazdele deschiseseră scorul în minutul 20. Penalti-ul a fost obţinut de Claudiu Popa. Farul a început meciul în formula: Olaru - Cl. Popa, D. Ciobanu, Buzea, Giurgiu - Ochia, Cârstoiu - Plămadă, Jianu, R. Neagoe - Enciu. După pauză, au fost folosiţi şi ceilalţi jucători disponibili, portarul Vl. Neagu şi jucătorii de câmp Fl. Tudorache, Moroşanu, Pâslaru, Sescioreanu, Muscă şi Vieru. Nu au putut juca, accidentaţi sau răciţi, Fl. Pătraşcu, Miron, Caciandone, Băjan, Igiroşanu, V. Ion şi Al. Grigoraş.

 Dispută de luptă


 „Din punctul meu de vedere, nu a fost un test reuşit, din pricina suprafeţei de joc improprii unei partide de fotbal. Terenul a fost îngheţat şi acoperit cu un strat de zăpadă. N-am ştiut de aceasta, ni s-a spus că va fi curăţat. Balonul a fost foarte greu de controlat, iar în aceste condiţii, disputa s-a transformat într-una de luptă. Totuşi, chiar şi aşa, în prima repriză am avut patru ocazii de gol. După pauză însă, cei care au intrat pe parcurs s-au adaptat mai bine la suprafaţa de joc, astfel că am reuşit să întoarcem scorul“, a declarat Marian Dinu, antrenorul principal al Farului.

 Sâmbătă, Farul întâlneşte Delta Tulcea


 „Marinarii“ susţin următorul meci amical sâmbătă, 14 februarie, de la ora 11.00, cu Delta Dobrogea Tulcea (locul doi în seria secundă a Ligii a III-a). Partida va fi găzduită de stadionul „Farul“, de la ora 11.00. În afară de acest joc, constănţenii mai au în program două dispute de verificare până la startul campionatului, programat pe 28 februarie. Miercuri, 18 februarie, fariştii vor întâlni Înainte Modelu (Liga a III-a, locul 7), la Constanţa, iar sâmbătă, 21 februarie, se vor duela cu Dunărea Călăraşi (Liga a III-a, locul 1), în deplasare.
 
Sursa foto 2 şi 3: Farul Spirit

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.