Farul Constanța a făcut o donație pentru victimele cutremurelor din Turcia

 
În urma cutremurelor devastatoare care au lovit Turcia în această lună, în urma cărora peste 34.000 de oameni au murit în această țară și în Siria, o delegație a Farului Constanța, formată din acționarul majoritar Gheorghe Hagi și din președintele Gheorghe Popescu, a fost, astăzi, la Ambasada Turciei în România, unde s-a întâlnit cu Excelența Sa, domnul ambasador Ozgur Kivanc Altan.

Cu acest prilej, oficialii Farului Constanța au transmis, încă o dată, susținerea și compasiunea față de poporul turc în aceste momente dificile și au oferit, din partea clubului de pe litoral, o donație în valoare de 50.000 euro pentru ajutorarea rudelor victimelor cutremurului, după cum se arată pe site-ul oficial al Farului.

Așa cum turcii nu îi uită pe Hagi și Popescu, nici noi nu avem cum să uităm Turcia.
 
Astăzi, împreună cu Gică Hagi, am fost în vizită la Excelența Sa Ozgur Kivanç Altan, Ambasadorul Turciei în România.
 
Clubul Farul Constanța a asigurat Ambasadei Turciei tot sprijinul în această perioadă extrem de dificilă și a venit în ajutorul victimelor cu o donație de 50.000 de euro.
 
Îi mulțumim Excelenței Sale pentru primirea făcută și ne dorim din suflet ca veștile rele ce vin dinspre Turcia să se încheie, iar poporul turc să rămână puternic, a postat Gheorghe Popescu pe Facebook.


Sursa foto: Farul Constanța 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.