Farul Constanţa a plecat şi de la Piteşti fără puncte Gică Hagi - „Meritam mai mult, am făcut un meci bun. Trebuia să câştigăm“ (galerie foto)

 
 
  • Farul Constanţa a pierdut cu 1-2 meciul din deplasare cu FC Argeş.
  • „Marinarii” rămân cu trei puncte obţinute în şapte meciuri jucate până acum în acest sezon pe teren străin, în urma a trei egaluri, golaveraj 2-7.
  • Acasă în schimb, lucrurile stau perfect, formaţia de pe litoral câştigând toate cele cinci meciuri disputate până în prezent, golaveraj 13-1.
 
Prima victorie în deplasare a Farului Constanţa în sezonul 2021/2022 al Ligii 1 se amână, după ce „marinarii“ nu au reuşit să câştige nici la Piteşti, pe terenul lui FC Argeş. Echipa de pe litoral nu s-a ales cu niciun punct din această partidă, pierdută cu 1-2, în ciuda mai multor ocazii importante ale oaspeţilor, printre care o bară. 
 
„Meritam mai mult, am făcut un meci bun. Am început puţin mai slab, dar apoi, uşor-uşor, lucrurile au mers bine. Am avut ocazii mari. Trebuia să câştigăm meciul, dar acesta e fotbalul, nu ai ce face. Câteodată, e dureros, dar trebuie să acceptăm lucrurile. Vom analiza ce am făcut mai puţin bine, vom încerca să fim mai pragmatici, mai în faţa porţii, mai concreţi, pentru a marca şi a câştiga. Câteodată, nu eşti fin în faţa porţii sau ai ghinion, deşi eu nu prea vorbesc de ghinioane şi noroc. Sunt momente şi momente, câteodată intră, câteodată nu. Trebuie să muncim bine în continuare, să strângem rândurile şi să mergem înainte“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al Farului.  
 
Acasă au câştigat tot
 
„Marinarii” rămân cu trei puncte obţinute în şapte meciuri jucate până acum în acest sezon în deplasare, în urma a trei egaluri, golaveraj 2-7. Farul a pierdut ultimele trei partide jucate pe teren străin, în care a înregistrat rezultatele: 0-0 cu UTA, 0-0 cu Rapid, 0-1 cu CFR Cluj, 1-1 cu FC U Craiova 1948, 0-2 cu Chindia Târgovişte, 0-1 cu FC Voluntari şi 1-2 cu FC Argeş. Acasă în schimb, lucrurile stau perfect, formaţia de pe litoral câştigând toate cele cinci meciuri disputate până în prezent, golaveraj 13-1. Mai mult, în primele patru dispute, Farul s-a impus fără a primi gol: 2-0 cu Gaz Metan Mediaş, 1-0 cu Sepsi Sfântu Gheorghe, 3-0 cu Dinamo, 5-0 cu Academica Clinceni şi 2-1 cu CS Mioveni. 
 
„E ofsaid 100%“
 
Partida de la Piteşti a avut şi un moment controversat, faza primului gol al gazdelor, la care tabăra Farului a reclamat că a fost ofsaid. „Din punctul meu de vedere, de fost mare jucător, e ofsaid 100%. În rest, apoi, fiecare poate face regia pe care o doreşte. Nu intru însă în detalii privind arbitrajul, nu comentez, îi respect, ne respectăm, dar a fost ofsaid. Nu pot să omit acest aspect. Dar eu trebuie să-mi văd de ale mele, echipa să facă lucrurile mai bine, să marcăm, să nu ratăm atât de multe ocazii clare şi probabil că vom câştiga meciurile“, a arătat Gică Hagi.
 
„A făcut artă în fotbal“
 

Înainte de partida cu FC Argeş, Hagi şi preşedintele clubului de pe litoral, Gică Popescu, au primit, într-un gest simbolic al gazdelor, tricouri personalizate. „Sunt sensibil la aceste lucurri, le mulţumesc celor de la FC Argeş. Am venit într-un loc în care a jucat unul dintre idolii mei (n.r. Nicolae Dobrin), pentru care am un respect total. A făcut artă în fotbal şi e bine când şi pentru noi, ceilalţi, care am muncit şi am servit fotbalul, mai vine şi o clipă din aceasta“, a comentat Gică Hagi.        

Au coborât din zona de play-off

 
După 12 etape scurse din acest sezon, Farul se află pe locul opt în clasament, coborând din zona de play-off, cu două locuri, după înfrângerea cu FC Argeş. „Marinarii“ au 18 puncte, după cinci victorii, trei egaluri şi patru înfrângeri, golaveraj 15-8, iar în etapa viitoare este programat meciul de pe teren propriu cu FCSB, duminică, 24 octombrie, de la ora 20.30. Se vorbeşte însă şi de o posibilă amânare a întâlnirii, în condiţiile în care echipa din capitală se confruntă actualmente cu multe cazuri de coronavirus. „Acum vorbim de meciul cu FC Argeş, nu am ce să discut ce va fi mâine. Ne odihnim o zi, apoi o luăm de la capăt şi vom vedea ce va fi“, a precizat Gică Hagi, după partida din Trivale.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.   

Sursa foto: Farul Constanţa şi ZIUA de Constanţa

 
Citeşte şi:
 
Farul Constanţa
Eduard Radaslavescu, debut în Liga 1. E al 52-a jucător format în Academia Hagi care atinge prima divizie

 
Farul Constanţa, învinsă de FC Argeş în Trivale. „Marinarii“, în continuare fără victorie în deplasare

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Superliga 2023/2024 Farul Constanța – Rapid 3 – 1. „Marinarii” urcă pe locul 2. Două goluri în două minute au decis soarta partidei (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Apr 2024 446

Constanța. Asociaţia Fotbal Club Unirea a intrat în faliment! Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, s-a opus (MINUTĂ)

24 Apr 2024 336

Au trecut 23 de ani de la meciul de retragere al lui Gheorghe Hagi (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 314

Noul stadion de la Constanța Gheorghe Hagi - „Nu cred că îmi va purta numele“. Ce variantă ar fi cea potrivită (VIDEO)

23 Apr 2024 2628

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - Rapid Hagi - „Sperăm să prindem iar o zi bună și, cu ajutorul publicului, să câștigăm“ (VIDEO)

23 Apr 2024 1420

Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

23 Apr 2024 609

Farul Constanța luptă pentru locul doi Dina Grameni - „Am demonstrat că suntem o echipă foarte bună, care merită să fie pe podium“ (VIDEO)

22 Apr 2024 1308

Farul Constanța Fotbalistele, pe drumul către titlul de campioană. Victorie în deplasare cu Poli Timișoara

21 Apr 2024 755

Farul Constanța Louis Munteanu și Ionuț Cojocaru, gemenii golului. „Se înțeleg foarte bine, sunt fericiți că joacă împreună“ (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 893

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 26-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele) - FOTO - VIDEO

21 Apr 2024 762

Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 5-1 „Un meci perfect. Bravo lor! Am făcut diferența la ritm și intensitate“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1469

LIVE TEXT. Superliga 2023/2024 CFR Cluj a deraiat la Ovidiu! Farul Constanța a învins cu 5-1 și urcă pe locul doi în play-off! (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1132

Farul Constanța Revelația Ionuț Cojocaru - „Peste cinci ani, mi-aș dori să fiu la AC Milan și să joc cu România la un turneu final“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 942

Editorial „Revenirea la origini“, o strategie care își arată din plin roadele la Farul Constanța în play-off

19 Apr 2024 664

Superliga 2023/2024 FCSB poate obține titlul de campioană a României încă din acest weekend

19 Apr 2024 962