Farul Constanța, abonamente pentru sezonul 2022/2023. Cine va avea prioritate la achiziție și cine va beneficia de reducere


 
  • Abonamentele sunt valabile la toate partidele pe care echipa de pe litoral le va susține pe teren propriu.
  • Pentru noua stagiune, Farul a anunțat până acum perfectarea a cinci transferuri.
  • În sezonul 2021/2022, brandul Farul a renăscut în Liga 1, în urma unirii dintre FC Viitorul și FC Farul. Avându-l pe Gică Hagi pe banca tehnică, echipa fanion a litoralului s-a calificat în play-off, încheind stagiunea pe locul cinci.
 
Începând de luni, 6 iunie, Farul Constanța pune în vânzare abonamentele pentru sezonul competițional 2022/2023. Acestea sunt valabile la toate partidele pe care echipa de pe litoral le va susține pe teren propriu (atât în Liga 1 - campionat regular / play-off / out, cât și în Cupa României).
 
Prețurile abonamentelor sunt următoarele: la peluze - 300 de lei, la tribuna a 2-a - 600 de lei, la tribuna 1 - 800 de lei, la tribuna 0 - 1.000 de lei. Abonații din sezonul 2021/2022 vor avea prioritate și își vor putea achiziționa noile abonamente în perioada 6 iunie - 20 iunie. Fanii vor putea face acest lucru la sediul clubului (Bulevardul Mamaia nr. 208, la biroul de Marketing), trebuind să prezinte în acest sens abonamentul din sezonul precedent. Programul pentru achiziția abonamentelor este de luni până vineri, între orele 10.00 și 16.00. De asemenea, prioritate vor avea și cei care se vor înscrie în programul „Farul Members - Devino al 12-lea jucător!” și care vor achita abonamentul Members pentru o perioadă de minimum trei luni.  În plus, aceștia vor beneficia și de o reducere de 10% la achiziția unui abonament pentru noul sezon.
 
„Susține Farul oricând, oricum, oriunde!“
 
Farul anunță și că pune la dispoziție abonamente de tip Academy pentru părinții și juniorii Academiei Hagi și Farul Constanța, în toate zonele din stadion, aceștia urmând a beneficia de o reducere de 30% din prețul pachetului achiziționat. Pentru mai multe detalii se poate suna la numărul de telefon 0733.735.115, luni până vineri între orele 10.00 și 16.00. După data de 20 iunie, suporterii își vor putea cumpăra abonamente de pe site-ul bilete.ro. Noul sezon competițional va începe pe 16 iulie. „Susține Farul oricând, oricum, oriunde!“, este mesajul grupării de la malul mării.
 
„Suntem pe drumul cel bun“
 
În sezonul 2021/2022, Farul Constanța a renăscut în Liga 1, în urma unirii dintre FC Viitorul și FC Farul. Avându-l pe Gică Hagi pe banca tehnică, echipa fanion a litoralului s-a calificat în play-off, încheind stagiunea pe locul cinci.
 
„Cred că suntem bucuroși cu toții că, în momentul de față, există un singur club în Constanța, brandul Farul, care trebuie promovat și dus la nivelul cel mai înalt de performanță. A trecut un an pozitiv, în care s-a muncit foarte bine și s-au făcut lucruri bune. Dar suntem abia la început, mai avem foarte mult de lucru și sper ca, în timp, pe un proiect bine stabilit, Farul să crească de la an la an și să ajungă una dintre echipele cele mai bune din România. O singură strategie te poate duce la succes, aceea de a încerca să devii cel mai bun, în timp. De aceea și proiectul nostru e pe termen mediu și lung, nu pe termen scurt. Nu e ușor, pentru că sunt multe componente pe care trebuie să le faci foarte bine, de top, atât administrative, cât și tehnice. Suntem pe drumul cel bun, asta pot să spun, dar mai e mult. Orașul Constanța, județul, toată Dobrogea, trebuie să vină lângă această echipă, pentru că ne dorim ca Farul să devină un club foarte mare. Nimic nu e ușor, dar nici imposibil. Mereu trebuie să-ți fixezi obiective mari, ca să le poți îndeplini“, a declarat la Farul TV Gheorghe Hagi, managerul tehnic al echipei și acționar al FCV Farul Constanța.
 

Achiziții, dar și plecări
 
Pentru noua stagiune, clubul de pe litoral a anunțat până acum perfectarea a cinci transferuri:  Jeremy Corinus, Ayrton Mboko, Romario Benzar, Gabriel Torje și Kevin Doukoure.

 
Jeremy Corrinus este francez, are 25 de ani, 1.84 m și evoluează ca fundaș central. Ayrton Mboko este un belgian de origine congoleză în vârstă de 24 ani, are 1,79 m și joacă fundaș dreapta. Ambii au semnat contracte valabile pentru următorii trei ani.
 
Romario Benzar (30 ani), fundaș dreapta, este un produs al Academiei Gheorghe Hagi, are 19 selecții pentru naționala României, iar în ultimul sezon a fost legitimat la formația italiană Lecce. Mijlocașul Gabriel Torje (32 ani) are 57 de selecții și 12 goluri pentru naționala României, iar în sezonul recent încheiat al Ligii 1 a reușit șase goluri și trei pase decisive pentru Dinamo. Cu ani în urmă, Torje a fost promovat în Liga 1 de Gică Hagi, la Poli Timișoara. Kevin Doukoure este un ivorian în vârstă de 23 de ani, are 1,78 m, evoluează ca mijlocaș central, iar în ultimii ani a jucat în Slovenia, la Tabor Sezana. În același timp, Farul a anunțat că mijlocașul Florin Purece și portarul Laurențiu Brănescu nu vor mai continua la formația alb-albastră în sezonul 2022-2023.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța 
 
Citește și:
 
Farul Constanța a anunțat transferurile lui Romario Benzar, Gabriel Torje și Kevin Doukoure

De când va juca echipa pe noul stadion?
Gică Hagi - „Clubul Farul trebuie dus la nivelul cel mai înalt de performanță“ (VIDEO)

 
Un fotbalist francez și unul belgian au semnat cu Farul Constanța (VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța, prima partidă din play-off, duminică, la Ovidiu. Cât costă biletele de intrare la meci și oferta de abonamente

18 Mar 2023 3297

Farul Constanța pune în vânzare abonamente pentru partidele din play-off

13 Mar 2023 3150

Farul Constanța va deschide, la City Park Mall, un stand pentru produsele comercializate de club. La baza Academiei Hagi a fost deschisă o cafenea (GALERIE FOTO)

15 Nov 2022 5930

Cât costă biletele de intrare la meciul Farul Constanța - FCU Craiova 1948. La abonamente, o ofertă specială

12 Jul 2022 3105

Constanța Susținătorii Farului își pot rezerva abonamente pentru noul sezon, începând de mâine

28 Jun 2021 5154

Farul Constanța, amănunte despre abonamentele pentru sezonul 2019/2020 (galerie foto)

19 Jul 2019 2336

FC Farul scoate la vânzare abonamentele

05 Aug 2015 2275