Farul Constanța are șase fotbaliști indisponibili la meciul cu CFR Cluj. Hagi - „Deplasare grea, dar vom încerca să ne impunem“ (VIDEO)



CFR Cluj și Farul Constanța, fosta și actuala campioană a României, se întâlnesc duminică, 28 mai, de la ora 21.00, la Cluj-Napoca, în etapa a zecea, ultima, din ediția 2022/2023 a Superligii.

Pentru formația de pe litoral, campioană din runda trecută, partida nu mai are importanță, în ce privește poziția în clasament,  în schimb gazdele joacă pentru a-și păstra locul trei în clasament, care duce în finala barajului pentru calificarea în Conference League, contra FCU 1948 Craiova.

CFR Cluj are două puncte avans față de a patra clasată, Universitatea Craiova.

La Farul sunt indisponibili pentru acest meci mai mulți jucători: Denis Alibec (suspendat), Mihai Popescu, Gustavo, Andrei Borza, David Kiki și Nicolas Popescu (accidentați).

David Kiki este în Franța pentru investigații medicale suplimentare, fiind posibil să fie operat, în urma unei fracturi de stres. În ultima lună, el a jucat cu probleme medicale.

Am avut un an fantastic, în care ne-am depășit toate obiectivele. A fost un sezon incredibil pentru Constanța și pentru Dobrogea. Suntem împliniți și fericiți, dar și foarte motivați de acum înainte să facem o echipă și mai bună și mai competitivă, atât pe plan intern, cât și în Europa. Ne-am responsabilizat mult mai mult, am văzut că se poate, avem încredere. În ultima partidă, avem o deplasare grea, la fosta campioană, care a câștigat titlul în ultimii ani. Ne cunoaștem foarte bine, o echipă pragmatică, verticală, cu un antrenor cu experiență, câștigător. CFR ne va supune presiunii și ne va duce la un joc care poate fi mai direct, dar vom încerca să ne impunem și să controlăm jocul, astfel încât să câștigăm, așa cum ne-am propus mereu la fiecare meci de la începutul campionatului, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.

Partida a fost prefațată din partea Farului și de tinerii atacanți Louis Munteanu și Adrian Mazilu.

Mergem la Cluj să facem un meci bun și să luăm cele trei puncte. Vrem să fim noi. În meciul din sezonul regular de acolo (n.r. câștigat cu 3-1 de Farul, Louis marcând de două ori), am făcut un meci bun, am intrat bine de pe bancă. Sper și acum să-mi ajut echipa cu gol și să câștigăm. Chiar dacă miza e doar pentru CFR, noi mergem să jucăm, nu ne interesează ce fac ei, dacă au nevoie de puncte, a spus Louis Munteanu.

Va fi un meci important pentru noi, trebuie să ne facem jocul obișnuit. Nu contează cine va marca, ci să obținem victoria. Tratăm foarte serios partida, a menționat și Adrian Mazilu.      


Sursa foto: ZIUA de Constanța  

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Fotbalistul Ionuț Vînă a devenit tătic

28 Mar 2024 521

Superliga 2023/2024 Începe etapa a doua din play-off / play-out. Ce meciuri sunt programate vineri, 29 martie 2024

28 Mar 2024 597

CS Farul Constanța Înotătorii, pe podium la etapa regională a Campionatului Național (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 815

Constanța Adrian Mazilu, gol marcă înregistrată, iar România bate Germania! „Va fi un nume important în fotbalul românesc“

24 Mar 2024 903

Fotbalistele de la Farul Constanța, victorie clară cu liderul Superligii. Parcurs perfect în play-off (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Mar 2024 821

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Incident violent la Hârșova! Rezultatele din etapa a 22-a (seniori și juniori + clasamentele)

24 Mar 2024 1444

Gimnastică aerobică Leonard Manta, de la CS Farul Constanța, concurează la etapa de Cupă Mondială din Portugalia

22 Mar 2024 617

Fotbalistele de la Farul Constanța, meci acasă contra liderului clasamentului. „Așteptăm fanii să ne susțină în număr cât mai mare“

22 Mar 2024 898

Farul Constanța, victorie în amicalul cu Unirea Slobozia (GALERIE FOTO + VIDEO)

22 Mar 2024 1130

Farul Constanța. Fundașul Kevin Boli, în echipa etapei „Am demonstrat că suntem o echipă bună și sperăm să învingem și FCSB“ (GALERIE FOTO)

21 Mar 2024 671

Fotbalistele de la Farul Constanța, înfrângere la debutul în grupele Cupei României

21 Mar 2024 802

Fost căpitan la Farul Constanța, un tătic mândru! Fiica lui Florin Pătrașcu, premiantă la Concursul Național de Talente (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 2079

Farul Constanța. Gheorghe Hagi, după meciul cu Dunărea Călărași „Un antrenament foarte bun. Învățăm din toate“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 1288

Trei fotbaliști de la Farul Constanța în echipa etapei. Gheorghe Hagi, antrenorul rundei

19 Mar 2024 831

Farul Constanța Ionuț Cojocaru, borne de neuitat în Giulești. Acolo a debutat la seniori și tot acolo a fost, apoi, în premieră titular. Cu victorii! (GALERIE FOTO)

19 Mar 2024 719