Farul Constanța Bradley de Nooijer și pasele decisive. Fundașul olandez țintește însă la mai mult. „E timpul și pentru primul gol!“ (GALERIE FOTO)


 

 
  • După un 2021 încheiat de „marinari“ pe locul șase în Liga 1, Bradley și colegii săi se antrenează cu gândul la îndeplinirea obiectivelor.
  • Autor al unui gol foarte frumos în acest sezon, fundașul dreapta Damien Dussaut se pregătește tare, pentru a-și menține locul în echipă. 
  • Tras mult în jos, în ultimii ani, din pricina accidentărilor cu care s-a confruntat, mijlocașul Carlo Casap speră ca în 2022 să nu mai fie lovit de ghinionul problemelor medicale. 
 
Revenit, în vara anului trecut, pe litoral, după împrumutul la echipa ucraineană Vorskla Poltava, fundașul olandez Bradley de Nooijer își continuă cursele sale vijelioase pe flancul stâng. 
 
De multe ori, acțiunile fotbalistului de 24 de ani se încheie cu centrări bune pentru colegii săi, iar pe unele dintre ele scrie gol. Așa cum a fost și în meciul Farul - Sepsi Sfântu Gheorghe, de la Ovidiu, din etapa a patra a acestui sezon, încheiat cu victoria „marinarilor“, scor 1-0 (Betancor 49). „Bradley de Nooijer a pasat decisiv pentru singurul gol al meciului şi a făcut un joc defensiv foarte bun“, s-a arătat pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal, Brad fiind inclus atunci și în echipa etapei, alături de un al doilea jucător al Farului, Marian Aioanei.
 
Țelul de bază
 
După un 2021 încheiat de „marinari“ pe locul șase în Liga 1, Bradley și colegii săi se antrenează cu gândul la îndeplinirea obiectivelor. „Este greu la pregătire, dar și normal pe de altă parte, întrucât am venit din vacanță, unde ne-am relaxat. Am petrecut timpul cu familia și prietenii, acasă, în Olanda. E dificil, dar e OK. Trebuie să muncim și să ne pregătim foarte bine. Meciul test cu Farul II a fost util, ne-am antrenat, am câștigat. A fost o partidă bună. Mai avem nouă meciuri din sezonul regular, iar obiectivul nostru e să pătrundem în play-off și cred că îl vom îndeplini. Mi-am propus și în 2022 să ajut echipa cât de mult pot, să dau totul, noi pase decisive și poate să înscriu primul gol. E timpul și pentru aceasta! Însă țelul de bază e atingerea turneului play-off“, a menționat Bradley de Nooijer. 
 
Până la plecarea în Ucraina, în februarie 2021, fotbalistul olandez evoluase în peste 100 de meciuri pentru FC Viitorul, în perioada august 2017 - ianuarie 2021, fiind unul dintre jucătorii care au contribuit la câștigarea Cupei României și a Supercupei României în 2019.
 
„Vrem să câștigăm fiecare partidă“
 

Auto al unui gol foarte frumos în acest sezon, în urma unui șut de la distanță, în partida din deplasare cu FC Botoșani (2-0 pentru Farul, în etapa a 14-a), fundașul dreapta Damien Dussaut se pregătește tare, pentru a-și menține locul în echipă. 
 
„Mă simt bine după prima parte a pregătirii, e din ce în ce mai bine. În prima zi de la reluarea antrenamentelor, a fost greu, normal. Ne antrenăm pentru partea a doua a campionatului, ca să fim gata de meciurile oficiale. În vacanță, am stat acasă cu familia, pentru că nu o vă mult în restul timpului. Am fost bucuros să fiu alături de ei, a fost bine. Ne așteaptă încă nouă meciuri grele în sezonul regular, sunt importante, întrucât vrem să fim în play-off. Vrem să câștigăm fiecare partidă. În 2022, mi-am propus să joc în fiecare meci, să lupt pentru postul meu în echipă. Colectiv, sper să ne menținem în top șase și să fim pregătiți de play-off“, a precizat fotbalistul francez.

 
„Îmi doresc să am continuitate“
 
Tras mult în jos, în ultimii ani, din pricina accidentărilor cu care s-a confruntat, mijlocașul Carlo Casap speră ca în 2022 să nu mai fie lovit de ghinionul problemelor medicale. 
 
„Este o perioadă foarte importantă, am revenit după vacanță, chiar dacă a fost scurtă, ne simțim foarte bine și ne pregătim pentru începerea campionatului. În vacanță, am fost acasă, la Timișoara, în familie, mi-am încărcat bateriile pentru noul an și sper să fie unul cât mai bun. Toate echipele care luptă pentru play-off sunt apropiate în clasament și cred că fiecare meci va fi decisiv. Important e să fiu sănătos, în trecut am avut niște accidentări. Îmi doresc să am continuitate, să iau fiecare meci în parte, să încep să joc și cu siguranțăă toate vor veni cu bine“, a arătat mijlocașul de 23 de ani.     
 
Sâmbătă, amical cu Dinamo
 
Sâmbătă, 15 ianuarie, Farul susține un amical cu Dinamo București, meciul desfășurându-se pe terenul central al bazei Academiei Hagi, de la Ovidiu, de la ora 18.00 (în direct la Pro X). „Marinarii“ debutează în campionat luni, 24 ianuarie, contra FCU Craiova 1948, disputa din etapa a 22-a a Ligii 1 fiind găzduită tot de arena de la Ovidiu. În runda a 23-a, Farul întâlnește în deplasare Academica Clinceni sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 17.00. 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Farul Constanța
Noua achiziție, Michael Omoh, în acțiune. Joc-școală cu Farul II. Hagi, momente pe teren, alături de elevii săi (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

David Kiki, titular în Naționala Beninului „La Farul, este un grup care mi s-a potrivit. Am fost primit cu brațele deschise“ (GALERIE FOTO)

18 Aug 2022 2379

David Kiki, noua achiziție a Farului Constanța „Sunt un luptător, voi da totul pentru club și pentru fani“

28 Jun 2022 2287

Farul Constanța A plecat Bradley de Nooijer și a venit David Kiki (VIDEO)

25 Jun 2022 2139

Farul Constanța Olandezul Bradley de Nooijer, șase pase decisive și un gol în sezonul 2021/2022. Fundașul cu apetit ofensiv!

01 Jun 2022 1803

Farul Constanța are patru absențe importante pentru meciul cu CFR Cluj

30 Apr 2022 3371

Bradley de Nooijer, omul partidei Farul - FC Botoșani. A venit și primul său gol în Liga 1! (GALERIE FOTO)

05 Mar 2022 2430

Farul Constanța a învins FC Botoșani și s-a calificat în play-off (GALERIE FOTO)

03 Mar 2022 2704

Farul Constanța Prinde-l dacă poți! Bradley de Nooijer, pe primul loc în Liga 1. Capitolele la care nu are rival în campionat (GALERIE FOTO)

03 Mar 2022 3502

Farul Constanța Un fundaș a ajuns la cinci pase de gol în acest campionat. Jucătorul se ține de cuvânt! (GALERIE FOTO)

17 Feb 2022 2796

La finele turului sezonului regular, Farul Constanța e la un punct de play-off. Adrian Petre, în echipa etapei (video)

11 Nov 2021 2506

Doi fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa etapei în Liga 1

10 Aug 2021 2906

FC Viitorul l-a împrumutat pe Bradley De Nooijer în Ucraina

12 Feb 2021 3501

Kevin Luckassen, de la FC Viitorul, inclus în echipa etapei a șasea din Liga 1

10 Oct 2020 3665

100 de meciuri! Fotbalistul Bradley de Nooijer, mesaj în limba română ”Vă iubesc! Hai, Viitorul!”

09 Oct 2020 3933

FC Viitorul, remiză cu CFR Cluj, campioana României

05 Oct 2020 3324