Farul Constanța, campioana sezonului regular Hagi - „Băieții au reușit ceva extraordinar, fantastic, dar rămânem cu picioarele pe pământ“



Farul Constanța a încheiat cu o victorie, 2-1 la Ovidiu contra Rapidului, evoluțiile din sezonul regular al Superligii, fază a competiției pe care „marinarii“ o termină pe primul loc în clasament, din această postură urmând a intra în play-off, pentru duelurile dintre primele șase clasate.

Îmi felicit echipa, am făcut-o și în dimineața meciului, pentru tot ce a realizat până acum. Ceva extraordinar, fantastic. Am repetat evoluțiile noastre foarte bune din ultima perioadă. Am jucat foarte bine, contra unui adversar valoros, care știam că stă bine în teren și e bună pe atac pozitional, atac rapid și faze fixe. Ne-am apărat bine și am atacat foarte bine. Cred însă că încă suferim la ultima pasă, la ultimul șut, în rest producem un fotbal foarte bun, ne creăm ocazii, din care putem marca foarte multe goluri. Sunt fericit, ca și jucătorii, toată lumea, suporterii, toată Constanța. Dar de luni trebuie să fim iar cu picioarele pe pământ. Ne așteaptă meciuri foarte grele, cu adversari redutabili. Încercăm să devenim cei mai buni și vom vedea dacă vom putea. Anul trecut, i-am spus lui Larie, căpitanul de echipă, că, dacă rămân la Farul, rămân să fac o echipă care să se bată la titlu. Am planificat acest lucru, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.

A fost un meci spectaculos. Dacă, în prima repriză, s-a jucat pe contre și ambele echipe mai puteau marca, în partea secundă am mutat liniile mai sus, am dominat o parte, dar și Farul a avut niște situații bune. Noi eram echipa care încercam să egalăm, după acel gol incredibil. Nu cred că mai e de comentat un asemenea gol. Îmi pare rău pentru Moldo, pentru că e un portar de mare valoare, care de multe ori ne-a salvat. Toți suntem cu el, mergem înainte. Suntem într-o perioadă în care șansa nu e de partea noastră. Penalty-uri ratate în ultimele minute, goluri incredibile primite. Șansa nu a fost de partea noastră nici acum, dar sunt mulțumit de băieți și de atitudinea lor. Aveasta e atitudinea corectă pentru play-off, a spus și Adrian Mutu, antrenorul Rapidului.

 
Fanii giuleșteni au venit la Ovidiu cu mult peste numărul de locuri disponibile în tribună pentru ei (având în vedere capacitatea stadionului) și, în semn de protest că nu pot intra toți, au decis să nu intre la meci, rămânând în afara stadionului.  
 

A lipsit și sprijinul suporterilor. Dacă sunt în jur de 600 de fani și nu sunt lăsați să intre, preferându-se tribuna goală, e problema celor care au decis acest lucru, dar e un lucru care nu respectă sportivitatea și Rapidul în general, care nu va veni niciodată cu 200 de suporteri undeva, ci de la 500 în sus, a comentat Mutu.     

Suporterii Rapidului merită felicitări, pentru că au fost un grup, și-au păstrat unitatea. Nu s-au separat, bravo lor. Noi am dat câte bilete puteam să dăm, stadionul e mic. Când vom avea și noi 18.000 de locuri, vom putea da mai mult spațiu galeriei oaspeților. Am jucat acasă și aveam și noi suporterii noștri, care au venit în număr mare, toate biletele vânzându-se, a spus și Hagi, pe acest subiect.               


Sursa foto: ZIUA de Constanța 

Citește și:


LIVE TEXT
Farul Constanța a învins și Rapidul. Aplauze pentru „marinari“! Intră primii în play-off! (GALERIE FOTO + VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Fotbalistul Ionuț Vînă a devenit tătic

28 Mar 2024 496

Superliga 2023/2024 Începe etapa a doua din play-off / play-out. Ce meciuri sunt programate vineri, 29 martie 2024

28 Mar 2024 567

CS Farul Constanța Înotătorii, pe podium la etapa regională a Campionatului Național (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 807

Constanța Adrian Mazilu, gol marcă înregistrată, iar România bate Germania! „Va fi un nume important în fotbalul românesc“

24 Mar 2024 897

Fotbalistele de la Farul Constanța, victorie clară cu liderul Superligii. Parcurs perfect în play-off (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Mar 2024 819

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Incident violent la Hârșova! Rezultatele din etapa a 22-a (seniori și juniori + clasamentele)

24 Mar 2024 1443

Gimnastică aerobică Leonard Manta, de la CS Farul Constanța, concurează la etapa de Cupă Mondială din Portugalia

22 Mar 2024 616

Fotbalistele de la Farul Constanța, meci acasă contra liderului clasamentului. „Așteptăm fanii să ne susțină în număr cât mai mare“

22 Mar 2024 898

Farul Constanța, victorie în amicalul cu Unirea Slobozia (GALERIE FOTO + VIDEO)

22 Mar 2024 1130

Farul Constanța. Fundașul Kevin Boli, în echipa etapei „Am demonstrat că suntem o echipă bună și sperăm să învingem și FCSB“ (GALERIE FOTO)

21 Mar 2024 670

Fotbalistele de la Farul Constanța, înfrângere la debutul în grupele Cupei României

21 Mar 2024 802

Fost căpitan la Farul Constanța, un tătic mândru! Fiica lui Florin Pătrașcu, premiantă la Concursul Național de Talente (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 2078

Farul Constanța. Gheorghe Hagi, după meciul cu Dunărea Călărași „Un antrenament foarte bun. Învățăm din toate“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 1288

Trei fotbaliști de la Farul Constanța în echipa etapei. Gheorghe Hagi, antrenorul rundei

19 Mar 2024 831

Farul Constanța Ionuț Cojocaru, borne de neuitat în Giulești. Acolo a debutat la seniori și tot acolo a fost, apoi, în premieră titular. Cu victorii! (GALERIE FOTO)

19 Mar 2024 719