Farul Constanța, campioana sezonului regular Hagi - „Băieții au reușit ceva extraordinar, fantastic, dar rămânem cu picioarele pe pământ“Farul Constanța a încheiat cu o victorie, 2-1 la Ovidiu contra Rapidului, evoluțiile din sezonul regular al Superligii, fază a competiției pe care „marinarii“ o termină pe primul loc în clasament, din această postură urmând a intra în play-off, pentru duelurile dintre primele șase clasate.

Îmi felicit echipa, am făcut-o și în dimineața meciului, pentru tot ce a realizat până acum. Ceva extraordinar, fantastic. Am repetat evoluțiile noastre foarte bune din ultima perioadă. Am jucat foarte bine, contra unui adversar valoros, care știam că stă bine în teren și e bună pe atac pozitional, atac rapid și faze fixe. Ne-am apărat bine și am atacat foarte bine. Cred însă că încă suferim la ultima pasă, la ultimul șut, în rest producem un fotbal foarte bun, ne creăm ocazii, din care putem marca foarte multe goluri. Sunt fericit, ca și jucătorii, toată lumea, suporterii, toată Constanța. Dar de luni trebuie să fim iar cu picioarele pe pământ. Ne așteaptă meciuri foarte grele, cu adversari redutabili. Încercăm să devenim cei mai buni și vom vedea dacă vom putea. Anul trecut, i-am spus lui Larie, căpitanul de echipă, că, dacă rămân la Farul, rămân să fac o echipă care să se bată la titlu. Am planificat acest lucru, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.

A fost un meci spectaculos. Dacă, în prima repriză, s-a jucat pe contre și ambele echipe mai puteau marca, în partea secundă am mutat liniile mai sus, am dominat o parte, dar și Farul a avut niște situații bune. Noi eram echipa care încercam să egalăm, după acel gol incredibil. Nu cred că mai e de comentat un asemenea gol. Îmi pare rău pentru Moldo, pentru că e un portar de mare valoare, care de multe ori ne-a salvat. Toți suntem cu el, mergem înainte. Suntem într-o perioadă în care șansa nu e de partea noastră. Penalty-uri ratate în ultimele minute, goluri incredibile primite. Șansa nu a fost de partea noastră nici acum, dar sunt mulțumit de băieți și de atitudinea lor. Aveasta e atitudinea corectă pentru play-off, a spus și Adrian Mutu, antrenorul Rapidului.

 
Fanii giuleșteni au venit la Ovidiu cu mult peste numărul de locuri disponibile în tribună pentru ei (având în vedere capacitatea stadionului) și, în semn de protest că nu pot intra toți, au decis să nu intre la meci, rămânând în afara stadionului.  
 

A lipsit și sprijinul suporterilor. Dacă sunt în jur de 600 de fani și nu sunt lăsați să intre, preferându-se tribuna goală, e problema celor care au decis acest lucru, dar e un lucru care nu respectă sportivitatea și Rapidul în general, care nu va veni niciodată cu 200 de suporteri undeva, ci de la 500 în sus, a comentat Mutu.     

Suporterii Rapidului merită felicitări, pentru că au fost un grup, și-au păstrat unitatea. Nu s-au separat, bravo lor. Noi am dat câte bilete puteam să dăm, stadionul e mic. Când vom avea și noi 18.000 de locuri, vom putea da mai mult spațiu galeriei oaspeților. Am jucat acasă și aveam și noi suporterii noștri, care au venit în număr mare, toate biletele vânzându-se, a spus și Hagi, pe acest subiect.               


Sursa foto: ZIUA de Constanța 

Citește și:


LIVE TEXT
Farul Constanța a învins și Rapidul. Aplauze pentru „marinari“! Intră primii în play-off! (GALERIE FOTO + VIDEO)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT.„În curând, din nou acasă!” pe stadionul „Gheorghe Hagi” Eveniment cu și despre fotbal pe arena din Constanța, înainte de demolare (GALERIE FOTO+VIDEO)

01 Jun 2023 1594

Gică Hagi și Gică Popescu în vacanță Campionii cu Farul Constanța au fost la Muntele Athos

31 May 2023 994

Farul Constanța a încheiat Superliga 2022/2023 cu o victorie în deplasare cu CFR Cluj. Noua campioană a învins fosta campioană

28 May 2023 1639

Adrian Mazilu În 2017, copil de mingi la titlul luat de FC Viitorul. Șase ani mai târziu, campion cu Farul Constanța

28 May 2023 2654

Fotbaliști de la Farul, ofertați Hagi - „E foarte bine că sunt curtați. Ca fata, dacă e frumoasă, trebuie să fie curtată“

28 May 2023 2020

Echipa feminină Farul Constanța Laura Rus, o altă achiziție de marcă pe litoral

28 May 2023 946

Farul Constanța are șase fotbaliști indisponibili la meciul cu CFR Cluj. Hagi - „Deplasare grea, dar vom încerca să ne impunem“ (VIDEO)

27 May 2023 4333

Campioana Farul Constanța. Alexandru Mățel, team manager „Am simțit cea mai mare bucurie din toată cariera mea“

27 May 2023 1522

UPDATE. Superliga 2022/2023 Care va fi ultima echipă calificată în Conference League, în urma celor două baraje?

26 May 2023 1102

Constanța. Atletism Alexandru Toader și-a îndeplinit baremul pentru participarea la Campionatul European Under-23 (GALERIE FOTO)

26 May 2023 1507

Campioana Farul Constanța. Denis Alibec, emoții mari la finala cu FCSB „Voi fi cel mai cuminte de acum înainte, nu voi mai lua roșu“

26 May 2023 1900

Două fotbaliste de bază de la echipa Farul Constanța, nou promovată în Liga 1, și-au prelungit contractele (VIDEO)

25 May 2023 1123

Farul Constanța II, victorie în turul primului baraj pentru promovarea în Liga a 2-a (GALERIE FOTO + VIDEO)

25 May 2023 1035

Campioana României, Farul Constanța, va întâlni Sepsi OSK Sfântu Gheorghe în meciul pentru Supercupa României

25 May 2023 1337

Farul Constanța Gheorghe Hagi, sufletul petrecerii. „Îmi place muzica. Pe când eram mic, tata mă punea să cânt“ (GALERIE FOTO)

25 May 2023 1628