Farul Constanţa continuă pregătirea pentru noul sezon. Ultimul amical, contra unei echipe bulgare (galerie foto + video)

   
 
  • Farul Constanţa a efectuat cantonamentul montan la Poiana Braşov, disputând şi şase meciuri amicale.
  • „Marinarii” vor susţine prima partidă din ediţia 2021/2022 a Ligii 1 duminică, 18 iulie.
  • La munte, formaţia constănţeană a înregistrat două victorii, două egaluri şi două înfrângeri.
 
După ce a încheiat stagiul montan de la Poiana Braşov, în care a disputat şi şase meciuri amicale, Farul Constanţa continuă pregătirea la baza proprie, cea a Academiei Hagi, de la Ovidiu, în vederea debutului de sezon.
 
„Marinarii” vor susţine primul meci din ediţia 2021/2022 a Ligii 1 duminică, 18 iulie, în deplasare cu UTA (de la ora 18.30), pentru ca, la o săptămână după aceea, pe 25 iulie, să joace primul meci pe teren propriu din noul campionat, în runda secundă, cu Gaz Metan Mediaş, tot de la ora 18.30. Până la prima partidă oficială, Farul va mai disputa un meci de pregătire, 10 iulie, pe teren propriu, de la ora 19.00, cu echipa bulgară Cernomore Varna. La munte, formaţia constănţeană a susţinut şase amicale, înregistrând două victorii, două egaluri şi două înfrângeri, meciurile fiind, în ordine: Farul Constanța - Corona Brașov 2-0 (Ely și Mihalcea), Farul Constanța - Rapid București 1-1 (Casap - din penalty), Farul Constanța - CS Mioveni 1-0 (Artean), Farul Constanța - Chindia Târgoviște 1-2 (Ad. Petre), Farul Constanța - Csikszereda Miercurea Ciuc 1-1 (Andronache) şi Farul Constanța - Petrolul Ploiești 0-1. 


„Jucătorii au crescut de la zi la zi“ 

 
„Întotdeauna, perioada de pregătire are drept scop acumulările fizice, cu foarte multe antrenamente, e dificilă. E important însă că am terminat cantonamentul fără mari probleme medicale, cu excepţia accidentării lui Casap. În rest, jucătorii au crescut de la zi la zi. Mi-a plăcut foarte mult că cei tineri au răspuns cu bine la cerinţele lui Mister. S-a rulat întreg lotul de jucători din cantonament, iar în perioada următoare cred că se va încerca găsirea formulei de start pentru începerea campionatului. Avem aşteptări mari de la noul sezon. Dorim să intrăm în play-off, întrucât în ultimii doi ani am ratat acest obiectiv. Sunt convins că jucătorii simt acest lucru, Gică îşi doreşte revenirea în primele şase echipe, iar acolo orice se poate întâmpla. Calitate avem, şi pe bancă, şi în teren, sper să nu ne mai confruntăm cu evenimentele neplăcute din anul anterior“, a menţionat preşedintele Farului“, a declarat Gică Popescu, preşedintele Farului.


Veniri şi plecări

 

Faţă de lotul din sezonul trecut, echipa de pe litoral s-a despărţit de o serie de jucători, precum Valentin Cojocaru, Răzvan Grădinaru, Juvhel Tsoumou, Romario Benzar, David Babunski, Marquinhos, Jo Santos, Ion Gaztanaga, Cosmin Matei sau Cătălin Căbuz. Au fost achiziţionaţi în schimb, până acum, fotbalişti precum Marian Aioani, Ionuţ Larie, Adrian Petre, Romario Pires, iar alţii (Bradley de Nooijer, Arpad Tordai, Cosmin Dur-Bozoancă) au revenit la echipă, lista de veniri - plecări fiind în continuare deschisă.
 
În secţiunea Galerie Foto găsiţi mai multe imagini de la pregătirea „marinarilor“. Sursa foto: Farul Constanţa

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citeşte şi:
 
Farul Constanţa
Gică Popescu - „Avem aşteptări mari în noul sezon. Calitate există, şi pe bancă, şi în teren“


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Box George Edmond Maradin, pe locul cinci la Campionatul European. „Mândru să reprezint România și orașul Constanța!“ (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 421

Doi fotbaliști de la Farul Constanța, în echipa etapei a patra din play-off / play-out. „Este surpriza plăcută“

16 Apr 2024 445

Farul Constanța și-a mărit flota de autocare moderne. Campioana României se alătură cluburilor de fotbal importante (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 874

Trei echipe de juniori de la Farul Constanța, calificate în semifinalele campionatelor

15 Apr 2024 502

Farul Constanța Fotbalistele, eșec surprinzător acasă cu Csikszereda Miercurea Ciuc. Oaspetele conduceau cu 3-0 în minutul 21! (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 Apr 2024 687

Farul Constanța Hagi - „Victorie mare la Craiova, care ne crește încrederea. Sperăm să învingem și CFR Cluj“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 Apr 2024 625

Declarațiile primarului Chițac și ale lui Nicolae Ciucă referitor la stadionul Farul din Constanța (VIDEO)

13 Apr 2024 806

Farul Constanța Pe lângă Louis Munteanu, și Mihai Popescu ar fi pe lista de achiziții a FCSB. Ce a declarat Gheorghe Hagi

12 Apr 2024 1005

Farul Constanța Ionuț Cojocaru - două goluri, iar „marinarii“ câștigă la Craiova și urcă în clasament

12 Apr 2024 1323

Superliga 2023/2024. Duminică, 14 aprilie 2024 Liderul FCSB vrea să scape și de CFR Cluj din bătălia pentru titlu

12 Apr 2024 750

Superliga 2023/2024 Cine va da lovitura simbolică de start la meciul Universitatea Craiova - Farul Constanța. Duel pentru Europa

11 Apr 2024 1606

Gheorghe Hagi - „În România s-a pierdut noțiunea de profesor, de antrenor, de manager“

10 Apr 2024 657

Superliga 2023/2024. Universitatea Craiova - Farul Constanța Hagi - „Un alt meci greu, dar suntem încrezători“ (VIDEO)

10 Apr 2024 1768

Fotbalistul Constantin Budescu, de la Farul Constanța, la butoane! „DJ Budi! Hai că sună bine de tot numele ăsta de scenă“ (VIDEO)

09 Apr 2024 914

Farul Constanța, o repriză modestă cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe Hagi - „Incredibil, ziceai că jucăm cu Barcelona!“

07 Apr 2024 1040