Farul Constanța - Dinamo, la Ovidiu Andrei Ciobanu - „Trebuie să ne facem jocul cât mai bine și să câștigăm“

  • Meciul se joacă vineri, 20 august, de la ora 21.30, pe terenul central al bazei Academiei Hagi, de la Ovidiu.
 
Farul Constanța dispută vineri, 20 august, meciul din etapa a șasea a Ligii 1, întâlnind pe teren propriu, într-o dispută de tradiție a fotbalului românesc, Dinamo București.

Meciul se joacă de la ora 21.30, pe terenul central al bazei Academiei Hagi, de la Ovidiu.
 
Sub bagheta lui Gică Hagi, Farul a pornit cu bine în noul campionat, iar, după cinci etape, ocupă locul cinci în clasament, cu opt puncte, având două victorii, două egaluri și un eșec, golaveraj 3-1.
 
De menționat că, în primele patru etape, „marinarii“ nu au primit gol!
 
De cealaltă parte, Dinamo, care străbate o perioadă plină de greutăți din punct de vedere organizatoric, se află pe locul opt, cu șase puncte.
 

E un meci important pentru noi, deoarece venim după o înfrângere la Cluj și trebuie să spălăm meciul prost pe care l-am făcut acolo. O echipă tânără, Dinamo e foarte bună și vrea să demonstreze de la meci la meci că se poate bate acolo sus. Trebuie să ne facem jocul cât mai bine și să câștigăm. Dacă vom trata meciul fără seriozitate, cu siguranță ne vor pune probleme. Trebuie să avem o atitudine bună, iar, dacă ne va ieși jocul, va fi bine, a declarat mijlocașul Farului Andrei Ciobanu.

 

Va fi un meci greu, contra unei echipe de tradiție, care are jucători foarte buni. Chiar dacă sunt foarte tineri, vor să arate că au valoare și că merită să joace în prima divizie. Au demonstrat-o și în partidele trecute. Faptul că meciul se dispută cu casa închisă e înbucurător. Sprijinul fanilor ne dă o mai mare energie și mai mult entuziasm. Cu siguranță, cu ei alături de noi, vom avea rezultate mai bune și o atitudine mai bună, a menționat și fundașul Virgil Ghiță.

Întâlnim o echipă de tradiţie a fotbalului nostru, care are spirit, o dinamică bună de joc în ultima perioadă, tranziţie pozitivă foarte bună şi disciplină tactică. Are un antrenor italian foarte bun, care, în scurtul timp de când este la echipă, a făcut lucrurile foarte bine. Trebuie să avem răbdare să desfacem apărarea lor şi blocul lor funcţional, care este unul compact, şi să fim foarte atenţie pe tranziţie negativă. Aşteptam momentul în care să jucăm şi cu casa închisă, ne bucurăm, toată lumea e mulţumită când se joacă aşa. Vrem să câştigăm, astfel încât suporterii să fie mulţumiţi, alături de noi, a declarat antrenorul Farului, Cătălin Anghel, managerul tehnic Gică Hagi urmând a-şi ispăşi la acest meci ultima etapă de suspendare dintre cele două primite, în urma eliminării din partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe.    


Sursa foto: Farul Constanța
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Fotbalistul Ionuț Vînă a devenit tătic

28 Mar 2024 555

Superliga 2023/2024 Începe etapa a doua din play-off / play-out. Ce meciuri sunt programate vineri, 29 martie 2024

28 Mar 2024 653

CS Farul Constanța Înotătorii, pe podium la etapa regională a Campionatului Național (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 823

Constanța Adrian Mazilu, gol marcă înregistrată, iar România bate Germania! „Va fi un nume important în fotbalul românesc“

24 Mar 2024 907

Fotbalistele de la Farul Constanța, victorie clară cu liderul Superligii. Parcurs perfect în play-off (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Mar 2024 825

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Incident violent la Hârșova! Rezultatele din etapa a 22-a (seniori și juniori + clasamentele)

24 Mar 2024 1462

Gimnastică aerobică Leonard Manta, de la CS Farul Constanța, concurează la etapa de Cupă Mondială din Portugalia

22 Mar 2024 617

Fotbalistele de la Farul Constanța, meci acasă contra liderului clasamentului. „Așteptăm fanii să ne susțină în număr cât mai mare“

22 Mar 2024 899

Farul Constanța, victorie în amicalul cu Unirea Slobozia (GALERIE FOTO + VIDEO)

22 Mar 2024 1130

Farul Constanța. Fundașul Kevin Boli, în echipa etapei „Am demonstrat că suntem o echipă bună și sperăm să învingem și FCSB“ (GALERIE FOTO)

21 Mar 2024 674

Fotbalistele de la Farul Constanța, înfrângere la debutul în grupele Cupei României

21 Mar 2024 802

Fost căpitan la Farul Constanța, un tătic mândru! Fiica lui Florin Pătrașcu, premiantă la Concursul Național de Talente (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 2080

Farul Constanța. Gheorghe Hagi, după meciul cu Dunărea Călărași „Un antrenament foarte bun. Învățăm din toate“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 1288

Trei fotbaliști de la Farul Constanța în echipa etapei. Gheorghe Hagi, antrenorul rundei

19 Mar 2024 831

Farul Constanța Ionuț Cojocaru, borne de neuitat în Giulești. Acolo a debutat la seniori și tot acolo a fost, apoi, în premieră titular. Cu victorii! (GALERIE FOTO)

19 Mar 2024 719