Farul Constanța - Dinamo, la Ovidiu Andrei Ciobanu - „Trebuie să ne facem jocul cât mai bine și să câștigăm“

  • Meciul se joacă vineri, 20 august, de la ora 21.30, pe terenul central al bazei Academiei Hagi, de la Ovidiu.
 
Farul Constanța dispută vineri, 20 august, meciul din etapa a șasea a Ligii 1, întâlnind pe teren propriu, într-o dispută de tradiție a fotbalului românesc, Dinamo București.

Meciul se joacă de la ora 21.30, pe terenul central al bazei Academiei Hagi, de la Ovidiu.
 
Sub bagheta lui Gică Hagi, Farul a pornit cu bine în noul campionat, iar, după cinci etape, ocupă locul cinci în clasament, cu opt puncte, având două victorii, două egaluri și un eșec, golaveraj 3-1.
 
De menționat că, în primele patru etape, „marinarii“ nu au primit gol!
 
De cealaltă parte, Dinamo, care străbate o perioadă plină de greutăți din punct de vedere organizatoric, se află pe locul opt, cu șase puncte.
 

E un meci important pentru noi, deoarece venim după o înfrângere la Cluj și trebuie să spălăm meciul prost pe care l-am făcut acolo. O echipă tânără, Dinamo e foarte bună și vrea să demonstreze de la meci la meci că se poate bate acolo sus. Trebuie să ne facem jocul cât mai bine și să câștigăm. Dacă vom trata meciul fără seriozitate, cu siguranță ne vor pune probleme. Trebuie să avem o atitudine bună, iar, dacă ne va ieși jocul, va fi bine, a declarat mijlocașul Farului Andrei Ciobanu.

 

Va fi un meci greu, contra unei echipe de tradiție, care are jucători foarte buni. Chiar dacă sunt foarte tineri, vor să arate că au valoare și că merită să joace în prima divizie. Au demonstrat-o și în partidele trecute. Faptul că meciul se dispută cu casa închisă e înbucurător. Sprijinul fanilor ne dă o mai mare energie și mai mult entuziasm. Cu siguranță, cu ei alături de noi, vom avea rezultate mai bune și o atitudine mai bună, a menționat și fundașul Virgil Ghiță.

Întâlnim o echipă de tradiţie a fotbalului nostru, care are spirit, o dinamică bună de joc în ultima perioadă, tranziţie pozitivă foarte bună şi disciplină tactică. Are un antrenor italian foarte bun, care, în scurtul timp de când este la echipă, a făcut lucrurile foarte bine. Trebuie să avem răbdare să desfacem apărarea lor şi blocul lor funcţional, care este unul compact, şi să fim foarte atenţie pe tranziţie negativă. Aşteptam momentul în care să jucăm şi cu casa închisă, ne bucurăm, toată lumea e mulţumită când se joacă aşa. Vrem să câştigăm, astfel încât suporterii să fie mulţumiţi, alături de noi, a declarat antrenorul Farului, Cătălin Anghel, managerul tehnic Gică Hagi urmând a-şi ispăşi la acest meci ultima etapă de suspendare dintre cele două primite, în urma eliminării din partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe.    


Sursa foto: Farul Constanța
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța întâlnește FC U Craiova 1948. Cât costă biletele de intrare la meciul de la Ovidiu

21 Jan 2022 1299

Constanța, pe locul întâi la punctajul din Liga Elitelor Under-19 în ultimul an calendaristic

21 Jan 2022 797

Farul Constanța. George Ganea, două goluri, ambele în meciurile cu Dinamo „Anul acesta, veți vedea o schimbare la mine“

20 Jan 2022 1015

UPDATE Contractul dintre Farul Constanța și fotbalistul Aurelian Chițu a încetat

19 Jan 2022 1500

Farul Constanța. Gică Popescu, către fiul său, Nicolas „Să crezi în visurile tale și să lași oportunitățile să-ți invadeze viața!“ (GALERIE FOTO)

19 Jan 2022 2490

Farul Constanța Sunt cu gândul la echipa mare, după evoluții de succes în Liga Elitelor, cu Farul II ori sub tricolor

18 Jan 2022 2263

Farul Constanţa Virgil Ghiţă - „Vrem să legăm cât mai multe victorii în Liga 1“ (GALERIE FOTO)

17 Jan 2022 1461

Farul Constanţa, egal cu Dinamo. Jefte Betancor, două goluri pentru „marinari“

15 Jan 2022 3275

UPDATE Formaţia Farul Constanţa, în frunte cu Hagi, Gică Popescu şi Marica, participă la Trofeul Liga Old-Boys Constanţa (GALERIE FOTO)

15 Jan 2022 5033

„Am făcut cea mai bună alegere“ Robert Moldoveanu, onorat să lucreze la Farul sub bagheta lui Gică Hagi

15 Jan 2022 1718

Farul Constanța Marian Aioani speră ca 2022 să-i aducă și debutul la echipa națională. „Marinarii“ întâlnesc sâmbătă Dinamo (GALERIE FOTO)

15 Jan 2022 1147

Farul Constanța Bradley de Nooijer și pasele decisive. Fundașul olandez țintește însă la mai mult. „E timpul și pentru primul gol!“ (GALERIE FOTO)

14 Jan 2022 1564

Farul Constanța l-a transferat pe atacantul Robert Moldoveanu

13 Jan 2022 1668

„Se vorbește deja frumos despre acești copii“ Unirea Constanța are patru meciuri amicale până la startul Ligii a 2-a

13 Jan 2022 1238

Discuție cu Andreas Zagklis Gică Popescu - „Sunt determinat să contribui la crearea de cât mai multe oportunități pentru sportul românesc“ (GALERIE FOTO)

13 Jan 2022 996