Farul Constanța - FC Botoșani Gică Hagi - „E un meci decisiv. Trebuie să luăm cele trei puncte“


 
  • În clasament, Farul se află pe locul șase (ultimul care duce în play-off), cu 45 de puncte, în timp ce FC Botoșani ocupă poziția a cincea, cu 46 de puncte.

Farul Constanța dispută joi, 3 martie, meciul din etapa a 29-a a Ligii 1, penultima din sezonul regulat, acasă cu FC Botoșani.

Partida, care începe la ora 18.00, e foarte importantă, între două echipe care-și dispută calificarea în turneul play-off, iar „marinarii“ speră să obțină acum victoria decisivă pentru atingerea acestui obiectiv.

În clasament, Farul se află pe locul șase (ultimul care duce în play-off), cu 45 de puncte, în timp ce FC Botoșani ocupă poziția a cincea, cu 46 de puncte.

Venim după un meci foarte bun la București și sperăm că vom fi pregătiți foarte bine pentru această partidă, importantă, decisivă. Trebuie să luăm cele trei puncte. Întâlnim un adversar la fel de puternic. FC Botoșani iese la joc, are o mentalitate foarte bună, cu un antrenor tânăr, talentat și ambițios, care promovează un fotbal foarte bun. Cum a fost în tur la ei, la fel văd meciul și la noi, o partidă deschisă, cu ambele echipe căutând victoria. Va fi un meci interesant. Cu o victorie ne atingem un obiectiv care era al vestiarului la începutul anului. Sperăm să vină această victorie, pentru că merităm. Jucăm un fotbal bun și am convingerea că vom face o nouă partidă reușită, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, care se bazează joi și pe sprijinul suporterilor.  

Dintre jucătorii absenți cu FCSB revin Artean, Purece, Nedelcu, iar Ciobanu e și el la pregătire. Va lipsi însă în continuare Iancu, nerefăcut complet după o accidentare.

Avem de unde alege și vedem ce decizie voi lua mâine. Important e ca cei care vor juca să dea ce e mai bun în ei și să facem un meci foarte bun, din toate punctele de vedere, așa cum am reușit și cu FCSB. Adversarul seamănă cu echipa din București. Trebuie să interpretăm bine ambele faze și să ne gândim foarte mult și la jocul fără minge. Trebuie să avem o atitudine foarte bună și să fim disponibili la efort, a punctat Gică Hagi.    


Partida cu FC Botoșani a fost prefațată din partea Farului și de mijlocașii Andrei Artean și Dragoș Nedelcu.

Întâlnim o echipă foarte bună a campionatului, foarte ofensivă. Cu antrenorul FC Botoșani am fost coleg și știi cum îi place să joace. Atacă foarte mult. Va fi un meci greu, dar sperăm să avem o evolușie pozitivă și să obținem victoria. Succesul cu FCSB contează foarte mult pentru noi ca moral. Dacă nu scoteam puncte, se îngreuna situația și era posibil să nu mai depindem de noi. Dacă vom câștiga cu FC Botoșani, vom fi în play-off, a declarat Andrei Artean.

Vom avea o partidă dificilă, pe care trebuie să o tratăm foarte serios și să reușim să ne impunem principiile. E un meci foarte important. A fost un sentiment plăcut pentru mine revenirea la Farul, unde m-am simțit întotdeauna ca acasă. Colegii m-au primit foarte bine. Oricum, pe majoritatea îi cunoșteam din perioada trecută. Îmi face mare plăcere să lucrez cu Mister și sunt pregătit să ajut cât pot eu de mult echipa. Meciul cu FCSB era foarte important pentru noi, trebuia să scoatem din el măcar un punct. Mă bucur că am câștigat, iar victoria ne-a repus într-o poziție bună în lupta pentru play-off, a menționat Dragoș Nedelcu.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Gheorghe Hagi, la conferința de presă - „M-ai prins în ofsaid!“ (VIDEO)

18 Apr 2024 1082

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - CFR Cluj Hagi - „Întâlnim un adversar foarte puternic, dar unicul nostru obiectiv e victoria“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 1575

Farul Constanța și-a mărit flota de autocare moderne. Campioana României se alătură cluburilor de fotbal importante (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 1103

Farul Constanța Hagi - „Victorie mare la Craiova, care ne crește încrederea. Sperăm să învingem și CFR Cluj“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 Apr 2024 713

Farul Constanța Pe lângă Louis Munteanu, și Mihai Popescu ar fi pe lista de achiziții a FCSB. Ce a declarat Gheorghe Hagi

12 Apr 2024 1044

Primarul Vergil Chițac - „Mi-am asumat, am făcut. Investiții în cultura și în sportul din Constanța (GALERIE FOTO)

11 Apr 2024 512

Superliga 2023/2024 Cine va da lovitura simbolică de start la meciul Universitatea Craiova - Farul Constanța. Duel pentru Europa

11 Apr 2024 1629

Gheorghe Hagi - „În România s-a pierdut noțiunea de profesor, de antrenor, de manager“

10 Apr 2024 686

Superliga 2023/2024. Universitatea Craiova - Farul Constanța Hagi - „Un alt meci greu, dar suntem încrezători“ (VIDEO)

10 Apr 2024 1798

UPDATE. Constanța Pictură uriașă cu Gheorghe Hagi, pe un întreg perete al Școlii Gimnaziale nr. 38 „Dimitrie Cantemir“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

10 Apr 2024 5343

Farul Constanța, o repriză modestă cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe Hagi - „Incredibil, ziceai că jucăm cu Barcelona!“

07 Apr 2024 1065

Hagi, după Sepsi OSK - Farul Constanța 1-1 „O primă repriză - zero, după a doua parte meritam să câștigăm“

05 Apr 2024 1099

Memorandumul de finanțare pentru construcția stadionului „Gheorghe Hagi” din Constanța, inclus pe ordinea de zi a ședinței Guvernului României

05 Apr 2024 536

Farul Constanța Echipa Under-17 s-a calificat în finala Cupei Elitelor, după succesul categoric cu Csikszereda (GALERIE FOTO + VIDEO)

05 Apr 2024 698

Superliga 2023/2024. Sepsi OSK - Farul Constanța Hagi - „Meciul e deschis oricărui rezultat. Suntem încrezătoriׅ“ (VIDEO)

04 Apr 2024 1909