Farul Constanța - FCSB Gică Hagi - „Trebuie să facem o partidă mult mai bună decât cea cu Craiova“ (VIDEO)

 
  • Pentru acest meci, „marinarii“ nu pot folosi trei jucători.
 
În a doua zi de Paște, luni, 25 aprilie, la Ovidiu, pe arena centrală a complexului Academiei Hagi, de la ora 21.00, se joacă meciul Farul Constanța - FCSB, contând pentru etapa a șasea a turneului play-off al Ligii 1.
 
În clasament, Farul ocupă locul cinci, cu 28 de puncte, în timp ce FCSB e a doua în ierarhie, cu 43 de puncte, la două lungimi în spatele liderului CFR Cluj.

Partida se va juca cu casa închisă, biletele fiind epuizate încă de vineri. 
 
Pentru acest meci, „marinarii“ îi au absenți pe atacanții Jefte Betancor (accidentat) și Adrian Petre (suspendat), dar și pe mijlocașul Dragoș Nedelcu, fără drept de joc conform clauzelor împrumutului de la FCSB.   
 

Un meci, tare, puternic, precum și cel cu Craiova de acasă. Adversari redutabili, care își doresc să câștige campionatul. Trebuie să facem o partidă mult mai bună decât cea cu Craiova, în care ofensiv am jucat bine, dar defensiv mai puțin (n.r. Farul a pierdut cu 0-3). Sperăm ca de data aceasta să facem ambele faze mult mai bine. E necesar, dacă vrei să aspiri la un rezultat. În disputele cu asemenea echipe, trebuie să ai capacitatea să marchezi. Gândul nostru e de a încerca să câștigăm, încercăm să creăm o mentalitate în acest sens. Băieții sunt pregătiți și sperăm să obținem victoria dorită de toată lumea, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului Constanța.   

Partida de luni a fost prefațată din partea Farului și de jucătorii Alexi Pitu și Robert Moldoveanu.

Sperăm să facem un meci bun și să reușim să câștigăm. Chair dacă se joacă în a doua zi de Paște, noi ne concentrăm pe meci. Vrem să ne luăm revanșa față de eșecul din meciul precedent cu FCSB. Oricum, în acest sezon am reușit să îi învingem, în sezonul regulat. Ce a fost cu Craiova a fost, noi mereu avem în vedere următorul meci. Sperăm să ne impunem din toate punctele de vedere și să câștigăm, având și sprijinul publicului, a declarat mijlocașul Alexi Pitu.


În cele cinci meciuri de până acum din play-off, Farul nu a înscris decât de două ori, iar în ultimele trei partide nu a reușit să puncteze.

Trebuie să ne antrenăm foarte bine și vor veni și golurile. Sunt bucuros că voi juca și vrea să dau tot ce am mai bun în mine să nu-l dezamăgesc pe Mister. Nu e o presiune suplimentară pentru mine, având în vedere că lipsesc Jefte și Adi Petre. Cine intră pe teren trebuie să-și facă treaba cât mai bine. Chiar dacă eu am crescut la Dinamo, acest meci cu FCSB nu e mai special pentru mine, ci la fel ca oricare altul, a menționat atacantul Robert Moldoveanu.         

 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Box George Edmond Maradin, pe locul cinci la Campionatul European. „Mândru să reprezint România și orașul Constanța!“ (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 266

Doi fotbaliști de la Farul Constanța, în echipa etapei a patra din play-off / play-out. „Este surpriza plăcută“

16 Apr 2024 366

Farul Constanța și-a mărit flota de autocare moderne. Campioana României se alătură cluburilor de fotbal importante (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 763

Trei echipe de juniori de la Farul Constanța, calificate în semifinalele campionatelor

15 Apr 2024 493

Farul Constanța Fotbalistele, eșec surprinzător acasă cu Csikszereda Miercurea Ciuc. Oaspetele conduceau cu 3-0 în minutul 21! (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 Apr 2024 678

Farul Constanța Hagi - „Victorie mare la Craiova, care ne crește încrederea. Sperăm să învingem și CFR Cluj“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 Apr 2024 609

Declarațiile primarului Chițac și ale lui Nicolae Ciucă referitor la stadionul Farul din Constanța (VIDEO)

13 Apr 2024 795

Farul Constanța Pe lângă Louis Munteanu, și Mihai Popescu ar fi pe lista de achiziții a FCSB. Ce a declarat Gheorghe Hagi

12 Apr 2024 1003

Farul Constanța Ionuț Cojocaru - două goluri, iar „marinarii“ câștigă la Craiova și urcă în clasament

12 Apr 2024 1311

Superliga 2023/2024. Duminică, 14 aprilie 2024 Liderul FCSB vrea să scape și de CFR Cluj din bătălia pentru titlu

12 Apr 2024 749

Superliga 2023/2024 Cine va da lovitura simbolică de start la meciul Universitatea Craiova - Farul Constanța. Duel pentru Europa

11 Apr 2024 1603

Gheorghe Hagi - „În România s-a pierdut noțiunea de profesor, de antrenor, de manager“

10 Apr 2024 656

Superliga 2023/2024. Universitatea Craiova - Farul Constanța Hagi - „Un alt meci greu, dar suntem încrezători“ (VIDEO)

10 Apr 2024 1767

Fotbalistul Constantin Budescu, de la Farul Constanța, la butoane! „DJ Budi! Hai că sună bine de tot numele ăsta de scenă“ (VIDEO)

09 Apr 2024 911

Farul Constanța, o repriză modestă cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe Hagi - „Incredibil, ziceai că jucăm cu Barcelona!“

07 Apr 2024 1037