Farul Constanţa Gică Hagi - „Ca să construim o echipă puternică, avem nevoie de timp“


 
  • Farul Constanţa speră să obţină la Botoşani, în etapa a 14-a, prima victorie în deplasare din acest sezon.
  • În clasament, echipa de pe litoral ocupă poziţia a noua, cu 18 puncte (având însă o partidă în minus), în timp ce formaţia botoşăneană se află pe locul patru, cu 24 de puncte.
  • „Marinarii“ au disputat până acum şapte meciuri pe teren străin, obţinând numai trei puncte, după ce au pierdut patru confruntări, iar trei le-au încheiat la egalitate.
 
Farul Constanţa susţine vineri, 29 octombrie, meciul din etapa a 14-a a Ligii 1, întâlnind în deplasare, de la ora 20.30, FC Botoşani.
 
În clasament, echipa de pe litoral ocupă poziţia a noua, cu 18 puncte (având însă o partidă în minus, cea cu FCSB, reprogramată pe 4 noiembrie), în timp ce formaţia botoşăneană se află pe locul patru, cu 24 de puncte. „Marinarii“ sunt în căutarea primei victorii în deplasare în acest sezon şi speră să o obţină la Botoşani. Farul a disputat până acum şapte meciuri pe teren străin, obţinând numai trei puncte, după ce a pierdut patru confruntări, iar trei le-a încheiat la egalitate, golaveraj 2-7. „Mai devreme sau mai târziu, trebuie să vină şi prima victorie în deplasare. În perioada următoare, avem trei meciuri grele, cel de la Botoşani, iar apoi două partide acasă (n.r. cu FCSB şi cu CSU Craiova). Din păcate, din ce s-a întâmplat în ultima perioadă cei mai dezavantajaţi am ieşit noi. Într-o săptămână, jucăm contra a trei echipe puternice, din trei în trei zile, ceilalţi au timp de odihnă. Dar aceasta nu e o problemă, trebuie să găsim resurse şi alternative la programul care este“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al Farului. Meciul Farul - FCSB se joacă joi, 4 noiembrie, de la ora 17.30, iar confruntarea cu CSU Craiova - duminică, 7 noiembrie, de la ora 15.30. 
  
„Vrem ca Farul să fie echipa tuturor“ 
 
„Regele“ a adus explicaţii pentru evoluţia şi parcursul echipei constănţene de până acum din acest sezon. „Ne preocupă faptul că în deplasare nu am făcut aşa de bine ca acasă, n-am produs rezultate. Am început în această vară, la Constanţa, un proces de contrucţie a unei echipe puternice şi vrem să clădim în cinci ani un club foarte bine organizat şi o formaţie competitivă. Vrem ca Farul să fie echipa tuturor, a Constanţei şi a Dobrogei. Ca să lupte, să fie acolo sus, să practice un fotbal frumos, lângă Farul trebuie să vină toată lumea. Trebuie să construim. Nu uitaţi că şi în iulie, şi în august, când lucrurile păreau foarte bune, iar entuziasmul era mare, am atras atenţia că suntem în construcţie, iar o echipă nu se face de azi pe mâine. Avem nevoie de timp ca să construim o echipă puternică. Lucrurile mari se fac în timp. Sperăm ca împreună să facem lucruri importante, care să se vadă pe termen mediu şi lung“, a menţionat Gică Hagi.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Sursa foto: Farul Constanţa
 
Citeşte şi:

 
FC Botoşani - Farul Constanţa
Gică Hagi - „Sperăm să avem un rezultat foarte bun“ (galerie foto + video)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CS Farul Constanța Halterofilii au urcat pe podium la Naționalele de juniori 2 (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 220

Superliga 2023/2024 Farul Constanța – Rapid 3 – 1. „Marinarii” urcă pe locul 2. Două goluri în două minute au decis soarta partidei (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Apr 2024 939

Constanța. Asociaţia Fotbal Club Unirea a intrat în faliment! Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, s-a opus (MINUTĂ)

24 Apr 2024 575

Au trecut 23 de ani de la meciul de retragere al lui Gheorghe Hagi (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 393

Noul stadion de la Constanța Gheorghe Hagi - „Nu cred că îmi va purta numele“. Ce variantă ar fi cea potrivită (VIDEO)

23 Apr 2024 2798

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - Rapid Hagi - „Sperăm să prindem iar o zi bună și, cu ajutorul publicului, să câștigăm“ (VIDEO)

23 Apr 2024 1660

Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

23 Apr 2024 631

Farul Constanța luptă pentru locul doi Dina Grameni - „Am demonstrat că suntem o echipă foarte bună, care merită să fie pe podium“ (VIDEO)

22 Apr 2024 1320

Farul Constanța Fotbalistele, pe drumul către titlul de campioană. Victorie în deplasare cu Poli Timișoara

21 Apr 2024 786

Farul Constanța Louis Munteanu și Ionuț Cojocaru, gemenii golului. „Se înțeleg foarte bine, sunt fericiți că joacă împreună“ (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 902

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 26-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele) - FOTO - VIDEO

21 Apr 2024 772

Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 5-1 „Un meci perfect. Bravo lor! Am făcut diferența la ritm și intensitate“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1475

LIVE TEXT. Superliga 2023/2024 CFR Cluj a deraiat la Ovidiu! Farul Constanța a învins cu 5-1 și urcă pe locul doi în play-off! (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1137

Farul Constanța Revelația Ionuț Cojocaru - „Peste cinci ani, mi-aș dori să fiu la AC Milan și să joc cu România la un turneu final“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 963

Editorial „Revenirea la origini“, o strategie care își arată din plin roadele la Farul Constanța în play-off

19 Apr 2024 681