Farul Constanța. Nicolas Popescu, debut în Liga 1 „Așteptam de mult acest moment. Sunt fericit că a venit și rândul meu“ (galerie foto + video)


 
  • În etapa a doua a Ligii 1, Farul Constanța a învins pe teren propriu Gaz Metan Mediaș.
  • Din minutul 86, la Farul a jucat și Nicolas Popescu, fiul lui Gică Popescu debutând cu această ocazie în Liga 1.
  • Fotbalistul de 18 ani este al 50-lea jucător crescut și format la Academia Hagi debutat, din 2012, de echipa de seniori în primul eșalon.  
 
Meciul Farul Constanța - Gaz Metan Mediaș 2-0, din etapa a doua a Ligii 1, este cel în care a debutat în primul eșalon, sub culorile grupării de pe litoral, mijlocașul Nicolas Popescu (18 ani), fiul fostului mare fotbalist, în prezent președintele Farului, Gică Popescu. 
 
Nicolas a fost trimis pe teren de Gică Hagi în minutul 86, în locul lui Alexi Pitu, și este al 50-lea jucător crescut și format la Academia Hagi debutat, din 2012, de echipa de seniori în Liga 1. Nico este campion național de juniori și, de asemenea, internațional de juniori al României. „Nu am avut emoții când am intrat pe teren. Așteptam de mult acest moment. Sunt fericit că a venit și rândul meu, dar și pentru victoria echipei, care a cea mai importantă. Faptul că, până acum, au fost promovați 50 de jucători din propria pepinieră arată cât de productivă a fost Academia Hagi de-a lungul anilor. Este ceva normal, nu mai e nicio surpriză că acest club promovează foarte mult tinerii. Când ai jucători foarte talentați care vin din academie, sunt și rezultate“, a declarat Nicolas Popescu, pentru Farul TV.

 
Un vis împlinit

 
Pentru fiul lui Gică Popescu prezența în Liga 1 e un vis împlinit. „Vin după o perioadă grea, în care am suferit destul de mult, am avut accidentări. Acum mă bucur că sunt sănătos, că pot să mă antrenez alături de echipa mare și să joc. Prezențele și reușitele în Liga 1 vor veni, Doamne ajută, important e să muncesc mult și să fiu sănătos. Sunt pregătit să prind cât mai multe minute în campionat. Îmi doresc să am continuitate și să mă bucur de fotbal. Atmosfera a fost foarte frumoasă pe stadion. E minunat să ai suporterii alături de tine. Sperăm să vină în număr cât mai mare și să ne susțină. Avem mare nevoie de ei, iar în următoarea etapă jucăm la Rapid“, a mai spus Nicolas Popescu, potrivit sursei citate. 

 
„Alături de voi vom fi mereu mai puternici!“

 

Sprijinul fanilor a fost remarcat și de clubul constănțean, printr-un mesaj adresat acestora după partida cu Gaz Metan Mediaș. „Suporterii noștri au reprezentat suportul de care era nevoie pentru a obține un prim succes în acest sezon, 2-0 cu Gaz Metan Mediaș, în etapa a 2-a. Alături de voi vom fi mereu mai puternici! Alături de voi ne vom bucura mereu pentru fiecare reușită! Împreună vom lupta pentru Farul: O singură echipă! Un singur brand! O singură iubire! Mulțumim celor care au fost prezenți la partida cu Gaz Metan Mediaș! Mulțumim tuturor care din diverse motive nu au putut fi prezenți la stadion, dar care au trăit la maxim, din fața televizorului, la fiecare acțiune de atac a favoriților! Vă așteptăm pe toți la următoarele partide pentru a ne putea bucura de noi succese!“, este mesajul grupării constănțene.

În secțiunea Galerie Foto găsiți mai multe imagini cu Nicolas Popescu de la meciul Farul - Gaz Metan Mediaș. Sursa foto: Farul Constanța 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Gică Popescu, emoții mari la debutul în Liga 1 al fiului său, Nicolas
„A fost primul pas dintr-un drum lung“


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Duelul cu Craiova, episodul doi. Hagi - „Întâlnim o echipă la fel de talentată. Trebuie să găsesc soluția pentru victorie“ (GALERIE FOTO)

22 Jan 2024 1058

Ianis Hagi și Maria Popescu au pus bazele unei firme de comerț online. Unde este sediul

27 Dec 2023 1851

Ianis Hagi și jumătatea sa, Elena Tănase, petrecere de logodnă la Constanța

16 Oct 2023 16455

Fotbaliștii de la Farul Constanța au efectuat vizita medicală și pleacă în cantonamentul montan (GALERIE FOTO + VIDEO)

15 Jun 2023 1858

Farul Constanța a achiziționat și un internațional lituanian

04 Jan 2023 1661

Fotbalistul Nicolas Popescu revine la Farul Constanța de la FC Voluntari

03 Jan 2023 2210

Farul Constanța Nicolas Popescu, cedat definitiv la un club din Superligă

17 Aug 2022 2412

Nicolas Popescu și-a prelungit contractul cu Farul Constanța (GALERIE FOTO + VIDEO)

19 Jul 2022 1742

Patru jucători de la Farul Constanța, titulari contra Franței, la Campionatul European (GALERIE FOTO)

22 Jun 2022 1302

Luca Andronache, de la Farul Constanța, marcator contra Italiei, la Campionatul European

18 Jun 2022 1496

La numai 17 ani, aproape 50 de partide în sezonul 2021/2022 Eduard Radaslavescu - „De acum încolo începe cu adevărat fotbalul pentru mine“

28 May 2022 3454

Farul, la puterea a șaptea După 36 de ani, alt Popescu, dar aceeași calificare la Euro Under-19! Gică Popescu, urmat de fiul său Nicolas

02 Apr 2022 2959

Cu șapte jucători de la Farul Constanța și unul de la Unirea Constanța în lot, România Under-19 s-a calificat la Campionatul European

26 Mar 2022 2704

Farul Constanța. Gică Popescu, către fiul său, Nicolas „Să crezi în visurile tale și să lași oportunitățile să-ți invadeze viața!“ (GALERIE FOTO)

19 Jan 2022 4536

Farul II, victorie împotriva CSM Fetești, în Liga a III-a

24 Sep 2021 3327