Farul Constanța - Petrolul Ploiești Hagi - „Ne așteaptă un meci dificil, dar jucăm acasă și țintim victoria“ (VIDEO)


 
Formația care conduce în clasamentul Superligii, Farul Constanța, susține sâmbătă, 18 februarie, meciul din etapa a 26-a, întâlnind pe teren propriu Petrolul Ploiești.

Confruntarea este găzduită de stadionul central al Academiei Hagi, de la Ovidiu, de la ora 20.00. Cu 52 de puncte acumulate până în prezent, Farul este echipa din Superligă cu cele mai multe etape petrecute pe prima poziție a clasamentului, 19 din totalul de 25 disputate până acum. De cealaltă parte, Petrolul ocupă locul șapte, cu 33 de puncte. În runda trecută, Farul a remizat în deplasare cu FC Argeș (0-0), în timp ce Petrolul, care are un nou antrenor, Florin Pîrvu, a învins acasă FC Hermannstadt cu 2-0.

„Petrolul a arătat în ultima etapă că, prin schimbarea de antrenor, a luat o decizie bună. Echipa a arătat bine, a făcpu un meci complet. Știu că ne va aștepta un meci dificil, dar jucăm acasă, ne gândim la cele trei puncte, ne dorim victoria. Sperăm să reușim să ne impunem, să dominăm, să dictăm ritmul și intensitatea jocului. Trebuiee să fim mult mai efectivi în ultimii 30 de metri decât la Pitești și să marcăm. Cu acest spirit vom intra în teren. Sunt trei puncte importante pentru lupta noastră de la vârful clasamentului. Toate meciurile sunt grele. Trebuie să arătăm personalitate și maturitate în joc“, a menționat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.

  

„Meciul de la Pitești a fost primul din acest an în care nu am primit gol, dar din păcate nu am reușit să plecăm cu cele trei puncte. Dar această partidă a trecut, iar cu Petrolul sperăm să realizăm mai multe pe faza ofensivă și să câștigăm. Este bine să fim pe primul loc, este oxigen, vorba lui Mister, n-avem presiune, suntem liniștiți și abordăm cu încredere fiecare meci. E o plăcere să fim primii în clasament, iar în continuare sperăm să facem rezulatte bune, prin care să ne menținem această poziție“, a declarat Ionuț Larie, căpitanul Farului.

„În partida precedent, cei de la FC Argeș s-au apărat foarte bine și nu am reușit să-i desfacem. Contra Petrolului, trebuie să arătăm mult mai mult, având în vedere că jucăm și acasă. Trebuie să arătăm de ce suntem pe primul loc și să facem o partidă foarte bună. Cu siguranță, oaspeții vor dori să-și ia revanșa pentru înfrângerea din tur, dare u cred că nu le vom da această șansă. Sperăm într-o prezență mare a fanilor la stadion. Jucăm pentru Constanța și sperăm ca și orașul să fie alături de noi“, a menționat atacantul Denis Alibec, golgeterul Farului.         

 
Vezi oferta Superbet pentru duelul cu Petrolul!

 Prețul biletelor de intrare pentru acest meci este următorul: 100 de lei - Tribuna 0, 80 de lei - Tribuna 1, 60 de lei - Tribuna 2 și 30 de lei - Peluze. Biletele se pot achiziționa online, de pe site-ul bilete.ro, dar și din rețeaua de magazine bilete.ro: Germanos, Vodafone, Inmedio&Relay și Poșta Română. De asemenea, biletele se pot procura de la Pop-up Store-ul Farul, deschis în City Mall Constanța, dar și de la Farul Cafe, din incinta bazei Academiei Hagi. În ziua jocului, casele de bilete de la stadion se vor deschide începând cu ora 18.00, iar accesul fanilor în stadion va fi permis de la ora 18.30. Copiii sub 7 ani au intrarea gratuită însoțiți de un părinte care și-a achiziționat un bilet de intare la acest meci. În tur, echipa constănțeană s-a impus cu scorul de 3-1. 

„Ne așteaptă un meci foarte greu, împotriva echipei care, din punctul meu de vedere, joacă cel mai eficient și mai frumos fotbal din primul eșalon. Dar, și noi venim după o victorie obținută la capătul unei prestații bune, cu Hermannstadt, așa încât sunt premise ca sâmbătă să vedem un meci frumos”, a declarat Florin Pîrvu, antrenorul Petrolului, potrivit paginii de Facebook a clubului prahovean.

 

„Întâlnim echipa de pe primul loc, va fi un meci dificil, dar mergem la Constanța hotărâți să facem un joc bun și să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv. Sunt pregătit 100%, pentru că m-am antrenat cu Universitatea Craiova, și îmi doresc să joc bine, să nu dezamăgesc. Am jucat și în sistem cu trei fundași centrali, ultima dată chiar la Craiova, am jucat și în cel cu doi fundași centrali, mă simt bine oricum și cred că am acumulat suficientă experiență cât să mă descurc indiferent de sistem. Iar legat de întâlnirea cu Alibec, ce pot să spun… Cred că va fi un duel «care pe care», îl cunosc foarte bine, imi este prieten și sper să am câștig de cauză! Dar nu asta contează, ci importantă este echipa”, a menționat, potrivit sursei citate, și fundașul petrolist Paul Papp.

 
Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Duminică, 19 februarie, de la ora 20.00, este programat derby-ul rundei, FCSB (locul 3, cu 47 de puncte) – Universitatea Craiova (locul 5, cu 44 de puncte). În runda trecută, ambele formații au câștigat, Universitatea Craiova pe teren propriu contra campioanei CFR Cluj (2-0), în timp ce FCSB a învins în deplasare FC Voluntari (2-1).
 
În ultimele nouă meciuri de campionat, FCSB a înregistrat opt victorii și un singur eșec, partida pierdută pe teren propriu în prelungiri cu Farul Constanța (2-3). Pentru partida cu echipa craioveană, echipa din capitală nu îl va avea la dispoziție pe căpitanul de echipă, Darius Olaru, suspendat.
 
De cealaltă parte, în lotul craiovean au avut loc mai multe mișcări. Universitatea s-a despărțit de mai mulți jucători, printre care Arlauskis, Ivan Martic, Paul Papp sau Dan Nistor, în vreme ce Ștefan Vlădoiu a revenit de la Universitatea Cluj. Totodată, gruparea din Bănie a anunțat despărțirea de managerul general Marcel Popescu.      
 

„Pentru noi urmează două deplasări, cu FCSB și FC Voluntari, din care sperăm să aducem șase puncte, astfel încât la următorul joc acasă, cu FC Argeș, să avem stadionul plin“, a declarat Eugen Neagoe, antrenorul Universității Craiova.

 

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!
 
Duminică, de la ora 17.00, campioana CFR Cluj, aflată pe locul doi, la două lungimi în spatele Farului, întâlnește pe teren propriu FC Argeș (locul 12, cu 26 de puncte). Formația clujeană vine după meciul de joi din deplasare cu Lazio, din Conference League (pierdut cu 0-1), iar pentru partida cu formația argeșeană are o singură variant, victoria, în condițiile în care are două meciuri la rând în Superligă pe care le-a pierdut, tocmai cu FCSB și Universitatea Craiova, rivale la titlu. De cealaltă parte, FC Argeș are o nouă misiune extrem de dificilă, după ce, în runda trecută, a întâlnit pe teren propriu liderul Farul, iar acum se duelează cu a doua clasată, care e și campioana en-titre. Egalul cu „marinarii“ i-a ridicat moralul formației din Trivale, care speră într-un rezultat bun și cu CFR Cluj.   

 
Program etapa a 26-a
 
Vineri, 17 februarie
Chindia Târgoviște – Universitatea Cluj 2-2
CS Mioveni – Rapid București 0-0
 
Sâmbătă, 18 februarie
FC Hermannstadt – UTA 0-0
Farul Constanța – Petrolul Ploiești 2-0
 
Duminică, 19 februarie
CFR Cluj – FC Argeș 3-1
FCSB – Universitatea Craiova 1-1
 
Luni, 20 februarie
FC Botoșani – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 1-1
FCU Craiova 1948 – FC Voluntari 2-1.
 
Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Clasament: 1. Farul - 55p, 2. CFR Cluj - 53p, 3. FCSB - 48p, 4. Rapid - 46p, 5. Universitatea Craiova - 45p, 6. Sepsi - 38p, 7. U Craiova 1948 - 33p, 8. Petrolul - 33p, 9. FC Botoșani - 31p, 10. Chindia - 30p,  11. FC Hermannstadt - 26p, 12. FC Voluntari - 26p, 13. FC Argeș - 26p, 14. U Cluj - 25p, 15. UTA - 24p, 16. CS Mioveni - 18p.
 
• Echipele clasate pe locurile 1-6 la finele sezonului regular intră în play-off (în care se joacă tur-retur, în total zece etape).
• Formațiile de pe locurile 7-16 vor continua în play-out (în care va fi manșă unică, în total 9 etape).
• Cine se clasează pe locul 1 în play-off, campioana României, participă în Liga Campionilor, iar locul 2 și 3 din play-off în Conference League.
• Locul 3 din play-off va juca baraj cu câștigătoarea barajului dintre locurile 1 si 2 din play-out pentru un loc în Conference League.
• Locurile 9 si 10 din play-out retrogradează direct. Locurile retrogradabile 7/8 din play-out joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Farul Constanța

 
Citește și:

Mutu contra Dică!
În etapa a 26-a din Superligă, Rapidul joacă, vineri, în fieful ultimei clasate, CS Mioveni, care e neînvinsă în 2023


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Superliga 2023/2024 Farul Constanța – Rapid 3 – 1. „Marinarii” urcă pe locul 2. Două goluri în două minute au decis soarta partidei (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Apr 2024 525

Constanța. Asociaţia Fotbal Club Unirea a intrat în faliment! Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, s-a opus (MINUTĂ)

24 Apr 2024 372

Au trecut 23 de ani de la meciul de retragere al lui Gheorghe Hagi (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 333

Noul stadion de la Constanța Gheorghe Hagi - „Nu cred că îmi va purta numele“. Ce variantă ar fi cea potrivită (VIDEO)

23 Apr 2024 2640

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - Rapid Hagi - „Sperăm să prindem iar o zi bună și, cu ajutorul publicului, să câștigăm“ (VIDEO)

23 Apr 2024 1438

Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

23 Apr 2024 610

Farul Constanța luptă pentru locul doi Dina Grameni - „Am demonstrat că suntem o echipă foarte bună, care merită să fie pe podium“ (VIDEO)

22 Apr 2024 1309

Farul Constanța Fotbalistele, pe drumul către titlul de campioană. Victorie în deplasare cu Poli Timișoara

21 Apr 2024 757

Farul Constanța Louis Munteanu și Ionuț Cojocaru, gemenii golului. „Se înțeleg foarte bine, sunt fericiți că joacă împreună“ (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 896

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 26-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele) - FOTO - VIDEO

21 Apr 2024 766

Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 5-1 „Un meci perfect. Bravo lor! Am făcut diferența la ritm și intensitate“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1471

LIVE TEXT. Superliga 2023/2024 CFR Cluj a deraiat la Ovidiu! Farul Constanța a învins cu 5-1 și urcă pe locul doi în play-off! (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1132

Farul Constanța Revelația Ionuț Cojocaru - „Peste cinci ani, mi-aș dori să fiu la AC Milan și să joc cu România la un turneu final“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 947

Editorial „Revenirea la origini“, o strategie care își arată din plin roadele la Farul Constanța în play-off

19 Apr 2024 664

Superliga 2023/2024 FCSB poate obține titlul de campioană a României încă din acest weekend

19 Apr 2024 971