Farul Constanța Prinde-l dacă poți! Bradley de Nooijer, pe primul loc în Liga 1. Capitolele la care nu are rival în campionat (GALERIE FOTO)



 
  • Bradley de Nooijer este fundașul stânga din Liga 1 cu cele mai multe pase de gol oferite până acum în acest sezon.
  • Vijelios pe partea stângă, Bradley are o viteză de atlet.
  • Apărătorul olandez este unul dintre jucătorii care au contribuit la câștigarea Cupei României și a Supercupei României în 2019 de către FC Viitorul (actuala Farul).
 
Principalul pasator decisiv al Farului Constanța până acum în acest sezon este un fundaș, lateralul stânga Bradley de Nooijer! Acesta le-a oferit șase assist-uri colegilor săi, fiind cel mai bun pe postul său din Liga 1 și la acest capitol.
 
Autor al unui sezon foarte bun în tricoul „marinarilor“, apărătorul olandez este practic cel mai bun fundaș stânga al momentului din Liga 1, cifrele înregistrate de el stând mărturie. Vijelios pe partea stângă, Bradley este și fotbalistul din prima divizie care a reușit cele mai multe centrări în acest sezon - 124! Totodată, Brad este cel mai rapid din Liga 1! „Principala calitate a jucătorului nostru este viteza, monitorizată în parametrii ca Sprint, unde nu are niciun rival în Liga 1! Bradley de Nooijer a reușit, în partidele cu Rapid, Voluntari și FCSB performanțe probabil imposibil de atins de orice alt jucător din campionat în acest moment: cu o viteză de peste 25,5 km/h (adică peste 7m/s), De Nooijer a reușit să alerge 537m sprint cu Rapid, 633m sprint cu Voluntari și 436m sprint cu FCSB!!!“, se arată pe site-ul oficial al Farului.
 
Peste 100 de meciuri pe litoral
 
În vârstă de 24 de ani, Bradley de Nooijer a venit în august 2017 la FC Viitorul (actuala Farul), iar anul trecut, din februarie până în iunie, a jucat sub formă de împrumut la echipa ucraineană de primă ligă Vorskla Poltava. Fundașul batav a susținut peste 100 de meciuri pănă în prezent pentru formația de pe litoral, fiind unul dintre jucătorii care au contribuit la câștigarea Cupei României și a Supercupei României în 2019.
 
„Îmi place să atac“
 
„Mă simt bine, am un sezon bun, cu șase pase de gol până acum. Vreau să ofer însă tot mai multe assist-uri. Dar și echipa m-a ajutat, mi-a oferit multe baloane. Alerg mult pe partea stângă. Acesta este stilul meu și sper să pot continui la fel. Sunt un fundaș ofensiv, îmi place să atac. Îl știu de mult pe Mister, și el pe mine și mă lasă să joc după caracteristicile mele. Dintre fundașii stânga celebri, îmi place mult de Mendy, de la Real Madrid. Am avut și multe șanse de a marca și sper ca joi, cu FC Botoșani, să înscriu în premieră pentru Farul în Liga 1. Dar cel mai important e să câștigăm meciul. Ca să marches, trebuie să fiu mai concentrat în fața porții, Dar cred că va veni și golul. Mai avem două meciuri din sezonul regular, iar, dacă învingem FC Botoșani, suntem în play-off. Suporterii ne ajută foarte mult, ne poartă spre victorie. Avem o echipă bună, cu multă calitate, și jucăm bine. Ne simțim foarte bine. Dacă suntem concentrați, putem învinge pe oricine. La fel, dacă nu tratăm bine meciul, putem pierde cu orice adversar“, a declarat Bradley de Nooijer, la Farul TV.        
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Farul Constanța - FC Botoșani
Gică Hagi - „E un meci decisiv. Trebuie să luăm cele trei puncte“

 
Farul Constanța
Un fundaș a ajuns la cinci pase de gol în acest campionat. Jucătorul se ține de cuvânt! (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

David Kiki, titular în Naționala Beninului „La Farul, este un grup care mi s-a potrivit. Am fost primit cu brațele deschise“ (GALERIE FOTO)

18 Aug 2022 2339

David Kiki, noua achiziție a Farului Constanța „Sunt un luptător, voi da totul pentru club și pentru fani“

28 Jun 2022 2248

Farul Constanța A plecat Bradley de Nooijer și a venit David Kiki (VIDEO)

25 Jun 2022 2113

Farul Constanța Olandezul Bradley de Nooijer, șase pase decisive și un gol în sezonul 2021/2022. Fundașul cu apetit ofensiv!

01 Jun 2022 1779

Farul Constanța are patru absențe importante pentru meciul cu CFR Cluj

30 Apr 2022 3340

Bradley de Nooijer, omul partidei Farul - FC Botoșani. A venit și primul său gol în Liga 1! (GALERIE FOTO)

05 Mar 2022 2408

Farul Constanța a învins FC Botoșani și s-a calificat în play-off (GALERIE FOTO)

03 Mar 2022 2678

Farul Constanța Un fundaș a ajuns la cinci pase de gol în acest campionat. Jucătorul se ține de cuvânt! (GALERIE FOTO)

17 Feb 2022 2776

Farul Constanța Bradley de Nooijer și pasele decisive. Fundașul olandez țintește însă la mai mult. „E timpul și pentru primul gol!“ (GALERIE FOTO)

14 Jan 2022 2636

La finele turului sezonului regular, Farul Constanța e la un punct de play-off. Adrian Petre, în echipa etapei (video)

11 Nov 2021 2486

Doi fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa etapei în Liga 1

10 Aug 2021 2883

FC Viitorul l-a împrumutat pe Bradley De Nooijer în Ucraina

12 Feb 2021 3476

Kevin Luckassen, de la FC Viitorul, inclus în echipa etapei a șasea din Liga 1

10 Oct 2020 3641

100 de meciuri! Fotbalistul Bradley de Nooijer, mesaj în limba română ”Vă iubesc! Hai, Viitorul!”

09 Oct 2020 3897

FC Viitorul, remiză cu CFR Cluj, campioana României

05 Oct 2020 3308