Farul Constanţa - Sepsi Sfântu Gheorghe, în Liga 1 Gică Hagi - „Va fi un meci echilibrat. Contăm şi pe sprijinul publicului“

  • Neînvinsă şi fără gol primit în cele trei meciuri de până acum, echipa de pe litoral se află pe locul şase în clasament.  
   
Farul Constanţa susţine luni, 9 august, meciul din etapa a patra a Ligii 1, întâlnind pe teren propriu, de la ora 18.30, Sepsi Sfântu Gheorghe.

Neînvinsă (după o victorie şi două egaluri) şi fără gol primit până acum, echipa de pe litoral se află pe locul şase, cu cinci puncte, în timp ce Sepsi ocupă poziţia a opta, cu patru puncte.

„Marinarii“ îi au indisponibili pe Purece, Casap şi Dănuleasă, dar au revenit cei cinci jucători care au evoluat cu România la Jocurile Olimpice, Aioani, Boboc, Ghiţă, Ciobanu şi Ganea.  

Ne dorim victoria şi sperăm să o obţinem. Va fi un meci greu, echilibrat, aşa cum au fost toate cele cu Sepsi, atât la noi, cât şi la ei. Au ieşit mereu meciuri frumoase, cu ritm şi intensitate, cu multe goluri. Se întâlnesc două echipe care vor să atace. Contăm şi pe sprijinul publicului. Se vor marca goluri şi acum, iar noi sperăm să înscriem cu unul mai mult. Toate meciurile sunt grele, tratăm la fel toţi adversarii. Nu contează cu cine jucăm, ci primează principiile noastre, să încercăm să ne impunem filosofia şi jocul. Respectăm foarte mult adversarul, dar meciurile se câştigă pe teren. Lui Sepsi îi place să atace. Se apără mai puţin bine, dar atacă foarte bine. E agresivă în jumătatea adversă, marchează şi trebuie să ne aşteptăm la aceste lucruri, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al Farului.


Referitor la postul de portar, „Regele“ a menţionat:

De când a semnat, Aioani e portarul numărul 1, chiar dacă Arpi (n.r. Arpad Tordai) a făcut foarte bine. Avem cel mai bun portar, care a fost la Olimpiadă, nu? A apărat foarte bine şi a făcut un sezon foarte bun.

Ne aşteaptă un meci foarte geu, contra unei echipe foarte bune a campionatului. A demonstrat în sezonul trecut că e foarte bine organizată, din toate punctele de vedere. Sepsi e bine pregătită, foarte agresivă. Am lucrat la Timişoara cu antrenorul Leo Grozavu şi cunosc cum îşi pregăteşte echipele. Va trebui să suferim şi sperăm să obţinem cele trei puncte, asta ne dorim. La momentul de faţă, nu mai există meci uşor, toate echipele joacă un fotbal bun. Sunt apt 100% după accidentare, mă pregătesc cu echipa de două săptămâni. Faptul că Sepsi vine după un eşec pe teren propriu poate fi un dezavantaj pentru noi, va juca mult mai motivată, pentru a arăta că meciul trecut a fost un accident. Va conta însă ce va fi în timpul meciului. Nou veniţii la noi s-au integrat foarte bine. Avem o echipă bună, cu jucători de mare calitate şi cred că vom face o figură frumoasă în acest campionat, a precizat şi mijlocaşul Andrei Artean.


Un alt mijlocaş, Andrei Ciobanu, anticipează şi el un meci dificil.

Întâlnim o echipă care ştie să joace, foarte directă. Are un lot foarte bun, s-a văzut aceasta şi anul trecut. Însă noi sperăm să ne facem jocul cât mai bine şi să câştigăm. Sunt bine fizic după revenirea din Japonia, ceea ce mă bucură. Când am ajuns în ţară, am avut puţine probleme cu schimbarea de fus orar, dar, uşor-uşor, mi-am revenit. Sperăm să continuăm pe aceeaşi linie. Echipa noastră a dovedit că are forţă, iar la meciul cu Sepsi sperăm să câştigăm, chiar dacă jucăm sau nu şi noi, noi, cei cinci de la Jocurile Olimpice. Cred că Sepsi va juca cu o motivaţie în plus după eşecul cu CS Mioveni, dar asta vom vedea la meci. Noi ne vom face jocul de posesie, cu care am obişnuit lumea, cu goluri şi vrem să obţinem victoria, pentru fanii noştri, a spus Ciobanu.


PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa    

Citeşte şi:

Cât costă biletele de intrare la meciul Farul Constanța - Sepsi Sfântu Gheorghe

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Eveniment fastuos de Crăciun Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat! Ce vestimentație a ales socrul mare, Gică Hagi (VIDEO)

25 Dec 2023 3115

Gică Hagi, concluzii după înfrângerea cu 1-3 în fața lui CFR Cluj - „Trebuie să schimbăm ceva”

01 Nov 2023 831

Gică Popescu a debutat la Națională pe stadionul din Constanța „Țin minte și acum emoțiile care m-au încercat“

11 Jul 2023 1384

Ovidiu „Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023, ziua a doua. Rezultate

27 Jun 2023 1706

„Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023 Academia Hagi, trei victorii, cu golaveraj 31-1, în primele trei meciuri (VIDEO)

26 Jun 2023 2061

Gică Popescu, președinte Farul Constanța „Să câștig un nou trofeu alături de Gică Hagi e cel mai frumos sentiment“ (GALERIE FOTO)

24 May 2023 2340

Farul Constanța Gică Hagi, despre achizițiile „marinarilor“. „Cu el, suntem mai puternici în apărare“ (GALERIE FOTO)

12 Jan 2023 6119

Imagine inedită Gică Hagi și Gabi Balint, în costume populare! „Wow, ce vă prinde portul! La mulți ani, domnilor!“

03 Jan 2023 2236

Farul Constanța Gică Popescu și povestea unui transfer stelar. „Îmi lua mâna și-mi spunea - «Semnează, unde vrei să te duci, pe lună?»“

17 Dec 2022 2914

Gică Hagi, nemulțumit înaintea meciului cu Rapid „Pentru unul e odihnă, iar pentru altul să facă 400 de kilometri“ (GALERIE FOTO)

20 Oct 2022 2653

De neoprit! Farul Constanța, lider în Superligă Gică Hagi - „Să nu credeți că unde suntem e întâmplător. E o muncă bine făcută“ (GALERIE FOTO)

17 Oct 2022 11174

Gică Popescu, președintele Farului Constanța, devine „căpitanul” Football Museum Bucharest

20 Sep 2022 2152

Superliga Trei fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa ideală a etapei a șaptea. Gică Hagi, antrenorul rundei

30 Aug 2022 1766

Neînvinși Farul Constanța, pe primul loc în Superligă. Intră „marinarii“ în lupta pentru titlu? Ce a răspuns Gică Hagi (GALERIE FOTO)

30 Aug 2022 2137

Tricou din partea Farului Constanța, pentru Ivan Duque Marquez, fostul președinte al Columbiei, la final de mandat (GALERIE FOTO)

28 Aug 2022 1910