Farul Constanța Tânărul de 17 ani Adrian Mazilu, cel mai bun la testele fizice. „Vreau să fiu golgeter în Superligă“ (GALERIE FOTO)


 
  • „Tunarul“ echipei Under-17 a Farului și internațional de juniori al României, Adrian s-a aflat pentru prima dată în cantonament alături de seniorii „marinarilor“. 
 
Mezin în cantonamentul Farului Constanța de la Poiana Brașov, alături de Andrei Borza, Luca Banu și Vlad Răfăilă (toți născuți în anul 2005), atacantul Adrian Mazilu a lăsat o impresie excelentă în pregătire. 
 
Golgeterul echipei Under-17 a „marinarilor“ și internațional de juniori al României, Adrian (17 ani) s-a aflat la primul cantonament alături de seniorii Farului, fiind folosit și în partidele de verificare. „Dacă la meciurile amicale și-a demonstrat mereu calitățile, acestea se datorează și rezultatelor extraordinare reușite la testele fizice din cantonament unde a fost mereu pe primul loc!“, se arată pe site-ul oficial al Farului, unde s-au postat și câteva cifre în sprijinul acestei afirmații:
 
SPRINT PE 10m +/- 3m/sec ACCELERĂRI - DECELERĂRI: 1,68 (timp)
SPRINT PE 20m HSR - >19.8 km/h (ACCELERĂRI): 2,83 (timp)
SPRINT PE 30m  >25.2 km/h SPRINT: 3,90 (timp).
 
„Îmi doresc să debutez în acest sezon, să lupt pentru un post de titular. Am foarte multe de învățat de la domnul Hagi“, a declarat Adrian Mazilu, potrivit sursei citate. „Ne-a surprins în pregătire, este un stângaci, arată foarte bine, e născut în 2005, a ieșit foarte bine la toți parametrii, toate testele, este un jucător puternic. Avem cea mai bună Academie din România trebuie să dăm spațiu la jucători și avem mulți jucători buni. Mereu vom promova jucători din Academie“, a menționat și  Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.
 
Tânărul fotbalist a participat joi și la o conferință de presă a Farului.


„M-am descurcat destul de bine și am lăsat o impresie bună în cantonamentul de la Poiana Brașov. Trebuie să continui să am rezultate și, pe zi ce trece, să devin tot mai bun, pentru a face pasul căte primul meci din Superligă. Iar apoi, să vină minutele jucate și, de ce nu, și golul. Dar întâi să debutez și să-mi ajut coechipierii. Iar visul meu e să devin golgeter în Superligă. Asta îmi propun, trebuie să am o mentalitate bună. Sunt de la șase ani în academie și știu principiile noastre. Ușor-ușor, trebuie să mă acomodez cu seniorii. Trebuie să dau tot ce am mai bun în mine pentru a face față“, a arătat Adrian Mazilu.  

 
În sezonul trecut, Farul Under-17 (antrenori, Ionuț Mihu și Cristian Șchiopu) a câștigat Cupa României de la această categorie de vârstă, dispunând în finala de la Chiajna de CFR Cluj U-17 cu 3-0. Adrian Mazilu a marcat golul de 1-0, iar la final a fost declarat jucătorul finalei. De asemenea, Farul U-17 a câștigat și medalia de bronz în Liga Elitelor U-17, după ce a învins în finala mică, scor 2-0, echipa bucureșteană Sport Team U-17. Ambele goluri ale Farului i-au aparținut lui Adrian Mazilu. Acesta este fratele mai mic al lui Alin Cătălin Mazilu, fost fotbalist (tot atacant, cu calități de golgeter), printre alte echipe, și la SSC Farul Constanța.   
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
„Lupii tineri“ de la Farul Constanța, printre cei mai buni din lot în cantonamentul montan. Miercuri, încă un amical (GALERIE FOTO)
 
UPDATE
Farul Constanța are în lotul primei echipe 27 de jucători formația în Academia Hagi - Farul

 
Dublă Adrian Mazilu, iar Farul Constanța Under-17 câștigă finala mică a Ligii Elitelor
 
Farul Constanța U-17 a câștigat Cupa României. 3-0 cu CFR Cluj! Adrian Mazilu, jucătorul finalei (GALERIE FOTO + VIDEO)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Adrian Mazilu speră să-i calce pe urme lui Denis Alibec. Andrei Borza fură meserie de la Kiki și încearcă să-l depășească

11 Jan 2023 1521

Farul Constanța După tatăl și fratele său, Adrian Mazilu duce mai departe ștafeta fotbalistică. Debut cu gol la 17 ani! „Sunt foarte fericit“

17 Nov 2022 5099

Farul Constanța „A fost un moment special pentru mine“. La 19 ani, Ionuț Cojocaru a debutat la seniori în meciul cu Rapid

12 Nov 2022 1512

Tineri fotbaliști de la Farul Constanța și Unirea Constanța, convocați la loturile naționale

11 Nov 2022 1630

Gheorghe Hagi i-a testat pe tinerii Farului în „vulcanul“ din Giulești. Puștii au luat examenul. Adrian Mazilu, debut cu gol (GALERIE FOTO)

11 Nov 2022 2439

Cu mulți tineri în echipă, Farul Constanța a bătut în Giulești și e lider în grupa de Cupa României (GALERIE FOTO)

09 Nov 2022 1887

Farul Constanța Adrian Mazilu, marcator în România - Serbia, la Under-18. Șase „marinari“ convocați

29 Oct 2022 1191

Andrei Borza și Ștefan Duțu, de la Farul Constanța, la Turul de Elită cu România Under-19. Enes Sali și Adrian Mazilu, goluri sub tricolor (GALERIE FOTO)

29 Sep 2022 3002

Echipa Under-18 a Farului Constanța a învins formația de Liga a 3-a Agricola Borcea (GALERIE FOTO)

14 Aug 2022 1340

Farul II Constanța a învins categoric Gloria Băneasa. Meci cu opt goluri

24 Jul 2022 1297

„Lupii tineri“ de la Farul Constanța, printre cei mai buni din lot în cantonamentul montan. Miercuri, încă un amical (GALERIE FOTO)

06 Jul 2022 1245

Dublă Adrian Mazilu, iar Farul Constanța Under-17 câștigă finala mică a Ligii Elitelor

28 May 2022 2471

Farul Constanța U-17 a câștigat Cupa României. 3-0 cu CFR Cluj! Adrian Mazilu, jucătorul finalei (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 May 2022 2283

Farul Constanța Sunt cu gândul la echipa mare, după evoluții de succes în Liga Elitelor, cu Farul II ori sub tricolor

18 Jan 2022 3478

Pe locul întâi în Liga Elitelor Farul Constanța intră în vacanță cu un avans consistent, atât la Under-19, cât și la Under-17

07 Dec 2021 3540