Farul Constanța vrea să-i administreze echipei FC Hermannstadt prima înfrângere stagională. Ce a declarat Hagi (VIDEO)


În etapa a cincea a Superligii, Farul Constanța întâlnește pe teren propriu FC Hermannstadt, luni, 15 august, de la ora 19.30.

Ambele echipe sunt neînvinse până acum, având câte opt puncte, după două victorii și două egaluri.

Având avantajul golaverajului (7-3 față de 5-2), FC Hermannstadt (nou promovată) ocupă locul trei în clasament, în timp ce Farul e pe patru.
  

Întâlnim o echipă care, în acest start de campionat, a demonstrat că știe să se apere, dar și să atace. E foarte disciplinată, omogenă și are jucători experimentați . Chiar dacă vine din Liga a 2-a, grupul cunoaște bine de tot Superliga și s-a văzut în aceste prime meciuri. Trebuie să imprimăm ritm și intensitate foarte bune, să ne impunem din toate punctele de vedere, să știm să atacăm, dar și să ne apărăm. Trebuie să fim incisivi în atac, pentru a marca și a câștiga partida. Sperăm să fim prima echipă care câștigă în fața lor în acest sezon. Cele trei puncte sunt foarte importante, trebuie să producem rezultate, adică victorii și puncte multe, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.    


În lotul Farului a revenit și Romario Benzar, după accidentare.

Astăzi, e ziua de naștere a mijlocașului farist Andrei Artean, care împlinește 29 de ani.

Meciul de mâine a fost prefațat, din partea Farului, și de jucătorii Dragoș Nedelcu și Mihai Popescu, ale căror declarații la găsiți mai jos. 


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Meci important la Constanţa în Superliga de rugby

16 Jul 2014 1258