Farul Constanța vrea victoria cu FC Voluntari pentru a face uitat eșecul dur cu FC Hermannstadt


 
  • În etapa precedentă, Farul a înregistrat a doua înfrângere stagională, 0-4 în deplasare cu FC Hermannstadt, echipă care a pus punct seriei „marinarilor“ de 13 meciuri la rând fără eșec în campionat și Cupa României.
 
În ultimul meci din acest an, Farul Constanța, liderul Superligii, joacă în deplasare cu FC Voluntari, în etapa a 21-a de campionat.
 
Partida deschide runda, fiind programată vineri, 16 decembrie, de la ora 20.00. În cele 20 de meciuri de până acum, echipa de pe litoral a acumulat 44 de puncte, având 13 victorii, cinci egaluri și două eșecuri, golaveraj 41-18. De cealaltă parte, FC Voluntari ocupă poziția a noua, cu 25 de puncte, cu șase victorii, șase egaluri și șapte înfrângeri, golaveraj 18-19.    
 
Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!

În etapa precedentă, Farul a înregistrat a doua înfrângere stagională, 0-4 în deplasare cu FC Hermannstadt, echipă care a pus punct seriei „marinarilor“ de 13 meciuri la rând fără eșec în campionat și Cupa României.

„Ne așteaptă un meci dificil, FC Voluntari e o echipă bună din campionatul nostru, care, în plus, străbate și o formă bună. Sperăm să demonstrăm de ce suntem pe primul loc, să facem un joc bun, să câștigăm, pentru că am rămas datori la ultima partidă. Vrem să uităm înfrângerea cu FC Hermannstadt, să trecem peste ea, întrucât nu s-a terminat lumea aici. Am făcut un campionat foarte bun până acum și vrem să încheiem anul cu un succes. Eșecul cu echipa din Sibiu a fost greu de digerat, pentru că ne-am obișnuit să facem rezultate foarte bune. O înfrângere rămâne o înfrângere, indiferent de rezultat și de adversar. Dacă vom câștiga cu FC Voluntari, vom rămâne pe primul loc și toată lumea va fi bucuroasă“, a declarat fundașul central Ionuț Larie, căpitanul Farului.

Pentru acest meci, „marinarii“ îi au absenți pe stoperul Mihai Popescu (perechea obișnuită a lui Larie în centrul apărării), pe tânărul fundaș stânga Andrei Borza, ambii suspendați, dar și pe atacantul Louis Munteanu, accidentat. „Orice jucător este foarte important, dar avem un lot foarte bun și oricine va juca acolo sigur va suplini absența lui. Nu am nicio emoție. Eu sper să joc cât mai mult și să ajut echipa cât pot“, a răspuns Ionuț Larie la întrebarea dacă absența lui Popescu se va simți în jocul Farului.     
 
Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

„Va fi un meci greu, FC Voluntari vine după câteva rezultate foarte bune. Trebuie să spălăm rușinea de la Hermannstadt, să ne impunem jocul și să câștigăm. Cei din Sibiu au fost mai buni ca noi. Am luat și gol repede și cred că acest lucru a contat foarte mult. Nu eram euforici, pur și simplu am intrat pe teren hotărâți să câștigăm, ne-am dat viața, cum facem la fiecare meci, dar din păcate nu ne-a ieșit jocul. Dar acest eșec ne-a unit mai mult, vrem și noi să arătăm altfel și cred că vom reușli să câștigăm cu FC Voluntari. Adversarii joacă în funcție de atmosfera pe care o au la echipă, iar acum este una bună, cu siguranță. Vor să-și ia și revanța, pentru meciul din tur (n.r. câștigat de Farul cu 2-1), dar sperăm să nu reușească“, a punctat și atacantul Denis Alibec, golgeterul Farului.
 
Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

 
FC Voluntari vine după patru meciuri la rând în Superligă în care nu a cunoscut gustul eșecului: 1-1 în deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe, 3-0 acasă cu FC Hermannstadt, 1-1 în deplasare cu UTA și 1-0 în deplasare cu FC Botoșani. Echipa ilfoveană a pierdut ultimul meci de campionat pe 29 octombrie, 0-1 acasă cu Petrolul Ploiești, în etapa a 16-a.  

„Noi suntem o echipă care pierdem greu acasă, jucăm foarte bine, exceptând sezonul acesta, când am avut două meciuri, cu Petrolul și cu Chindia, în care am pierdut, dar jocul a fost destul de OK. Anul trecut, la fel, acasă am fost o echipă foarte puternică. Ne simțim bine pe stadionul propriu, avem reperele noastre și suntem greu de învins acasă. Dar în fotbal nu știi niciodată ce te poate aștepta. Este clar că vom pregăti cu mare atenție acest joc, însă vom vedea. Întâlnim Farul Constanța, echipă cu jucători foarte buni, nu întâmplător sunt pe prima poziție, cu un antrenor foarte bun, Gică Hagi, dar vom juca, ne vom concentra pe ce avem de făcut“, a spus Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Voluntari.     

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța 

Citește și:

FC Voluntari - Farul Constanța
Gheorghe Hagi - „Trebuie să terminăm bine anul“ (VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Noul stadion de la Constanța Gheorghe Hagi - „Nu cred că îmi va purta numele“. Ce variantă ar fi cea potrivită (VIDEO)

23 Apr 2024 1277

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - Rapid Hagi - „Sperăm să prindem iar o zi bună și, cu ajutorul publicului, să câștigăm“ (VIDEO)

23 Apr 2024 576

Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

23 Apr 2024 424

Farul Constanța luptă pentru locul doi Dina Grameni - „Am demonstrat că suntem o echipă foarte bună, care merită să fie pe podium“ (VIDEO)

22 Apr 2024 1235

Farul Constanța Fotbalistele, pe drumul către titlul de campioană. Victorie în deplasare cu Poli Timișoara

21 Apr 2024 711

Farul Constanța Louis Munteanu și Ionuț Cojocaru, gemenii golului. „Se înțeleg foarte bine, sunt fericiți că joacă împreună“ (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 857

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 26-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele) - FOTO - VIDEO

21 Apr 2024 718

Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 5-1 „Un meci perfect. Bravo lor! Am făcut diferența la ritm și intensitate“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1423

LIVE TEXT. Superliga 2023/2024 CFR Cluj a deraiat la Ovidiu! Farul Constanța a învins cu 5-1 și urcă pe locul doi în play-off! (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1103

Farul Constanța Revelația Ionuț Cojocaru - „Peste cinci ani, mi-aș dori să fiu la AC Milan și să joc cu România la un turneu final“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 910

Editorial „Revenirea la origini“, o strategie care își arată din plin roadele la Farul Constanța în play-off

19 Apr 2024 646

Superliga 2023/2024 FCSB poate obține titlul de campioană a României încă din acest weekend

19 Apr 2024 892

Anglia Fost fotbalist de la Farul Constanța joacă la Draco FC 2022, prima formație românească din orasul Chelmsford. Duminică, meci mare! (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 2564

Farul Constanța Gheorghe Hagi, la conferința de presă - „M-ai prins în ofsaid!“ (VIDEO)

18 Apr 2024 1241

UPDATE. Superliga 2023/2024. Farul Constanța - CFR Cluj Hagi - „Întâlnim un adversar foarte puternic, dar unicul nostru obiectiv e victoria“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 1792