Farul, eliminată din Cupa României după o eroare de arbitraj Gică Hagi - „A venit VAR-ul! Arbitrii de tușă sunt VAR-ul acum“ (galerie foto)

 
 
  • Sepsi s-a impus cu 1-0, dar golul a fost marcat în urma unei lovituri de la 11 m acordată eronat de arbitru.
  • Ieșită din Cupă, Farul se concentrează în continuare pe campionat, în care ocupă locul cinci, cu 15 puncte, iar duminică, 26 septembrie, „marinarii“ susțin un nou meci în Liga 1.
  • Aflată pe locul întâi în seria a treia a Ligii a 3-a, echipa secundă a „marinarilor“, Farul Constanța II, joacă vineri, 24 septembrie, în etapa a cincea.
 
Farul Constanța a părăsit ediția curentă a Cupei României încă din prima fază în care a evoluat, 16-imile de finală, după un eșec pe teren propriu cu o altă echipă de Liga 1, Sepsi Sfântu Gheorghe.
 
Oaspeții s-au impus cu 1-0 (Mitrea 51), dar golul a fost marcat în urma unei lovituri de la 11 m acordată eronat de arbitru, la semnalizarea unuia dintre asistenți. „Din păcate, în repriza a doua s-a făcut diferența, într-un minut. Apoi am avut și noi posibilitatea să marcăm. Nu pot să fiu mulțumit în totalitate cu jocul echipei, puteam să evoluăm și mai bine. Dar au fost un ritm și o intensitate așa cum trebuie. Ambele echipe au căutat tot timpul să marcheze, să joace fotbal. Din punctul meu de vedere, a ieșit un meci interesant. Am înțeles că arbitrul de tușă a dat și ar fi fost un metru afară și a băgat-o pe var. Și la noi, și la alții, văd că se face diferența așa. Ce să facem, nu depinde de noi, mergem în continuare, muncim și vom vedea ce vom reuși. Nu stau acum să acuz. Dacă greșesc cu ceva, îmi cer scuze public. Dar e păcat. A venit VAR-ul (n.r. arbitraj asistat video), arbitrii de tușă sunt VAR-ul acum. În prima repriză, la noi a fost numai ofsaid, era mereu cu steagul sus, iar în a doua repriză a făcut diferența, același arbitru“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al Farului.
 
„Bodișteanu n-a trecut examenul, Radaslavescu da“
 
Hagi s-a referit și la evoluțiile a doi dintre tinerii jucători pe care i-a folosit contra lui Sepsi, Ștefan Bodișteanu și Eduard Radaslavescu. „În timpul meciului, a fost ocazia lui Jefte (n.r. în minutul 85, golgeterul Farului și al Ligii 1, Jefte Betancor, a trimis mingea în bară), dar și în prima repriză au fost trei - patru situații în care am dus mingea în careu, însă n-am finalizat. Bodișteanu a făcut un meci foarte slab, a stat pe teren, nu a putut nici ofensiv, nici defensiv să ne ajute cu absolut nimic. E junior, i-am dat o șansă, cum le dau și celorlalți. Din păcate, el n-a trecut examenul. Celălalt, Radaslavescu, l-a trecut. Vom vedea“, a menționat Gică Hagi. În vârstă de 17 ani, Eduard Radaslavescu s-a aflat în acest meci la debutul în prima echipă a Farului.   
 
În meciul cu Sepsi, Farul a jucat cu: Brănescu - Mladen, Larie, Ghiță (46 Buta), Dobrosavlevici - Ciobanu, Pires (59 Artean), Boboc - Chițu (77 Ely), Petre (67 Betancor), Bodișteanu (59 Radaslavescu). Rezerve: Aioani - Dănuleasă, Grameni, Georgescu.
 
Urmează meciul cu CS Mioveni
 
Ieșită din Cupă, Farul se concentrează în continuare pe campionat, în care ocupă locul cinci, cu 15 puncte. Duminică, 26 septembrie, „marinarii“ susțin un nou meci în Liga 1, în etapa a zecea, acasă, de la ora 15.30, cu CS Mioveni (locul 11, cu zece puncte). „Trebuie să facem un joc bun și să câștigăm. Va fi la fel, foarte dificil, contra unui adversar căruia trebuie să-i desfacem sistemul defensiv“, a spus Hagi. În runda a 11-a, Farul evoluează pe terenul lui FC Voluntari (locul șapte, cu 15 puncte), duminică, 3 octombrie, de la ora 16.00.
 

Farul II, lider în Liga a 3-a
 
Aflată pe locul întâi în seria a treia a Ligii a 3-a, echipa secundă a „marinarilor“, Farul Constanța II, joacă vineri, 24 septembrie, în etapa a cincea, în deplasare cu nou-promovata CSM Fetești (locul 9, penultimul, cu trei puncte). Partida este programată de la ora 17.00, pe stadionul „Tineretului“. Celelalte confruntări ale etapei se joacă sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 17.00, după programul: SC Popești Leordeni - Înainte Modelu, Agricola Borcea - FC Voluntari II, CS Afumați - Recolta Gheorghe Doja, ACSM Oltenița - Gloria Albești. Clasament: 1. Farul II - 12p, 2. Agricola Borcea - 10p, 3. SC Popești Leordeni - 9p, 4. Înainte Modelu - 7p, 5. Gloria Albești - 6p. 6. CS Afumați - 5p, 7. FC Voluntari II - 3p, 8. Recolta Gheorghe Doja - 3p, 9. CSM Fetești - 3p, 10. ACSM Oltenița - 0p. 

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: 1 - ZIUA de Constanța; galerie - Facebook (Farul Constanța)

 
Citește și:

Cât costă biletele de intrare la meciul Farul Constanța - CS Mioveni

Farul, eliminată de Sepsi, din 16-imile de finală ale Cupei României
 
Victorii pentru Farul Constanţa II şi Gloria Albeşti în Liga a 3-a (galerie foto + video)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 5-1 „Un meci perfect. Bravo lor! Am făcut diferența la ritm și intensitate“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1067

LIVE TEXT. Superliga 2023/2024 CFR Cluj a deraiat la Ovidiu! Farul Constanța a învins cu 5-1 și urcă pe locul doi în play-off! (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 952

Farul Constanța Revelația Ionuț Cojocaru - „Peste cinci ani, mi-aș dori să fiu la AC Milan și să joc cu România la un turneu final“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 742

Editorial „Revenirea la origini“, o strategie care își arată din plin roadele la Farul Constanța în play-off

19 Apr 2024 512

Superliga 2023/2024 FCSB poate obține titlul de campioană a României încă din acest weekend

19 Apr 2024 585

Anglia Fost fotbalist de la Farul Constanța joacă la Draco FC 2022, prima formație românească din orasul Chelmsford. Duminică, meci mare! (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 2238

Farul Constanța Gheorghe Hagi, la conferința de presă - „M-ai prins în ofsaid!“ (VIDEO)

18 Apr 2024 1152

UPDATE. Superliga 2023/2024. Farul Constanța - CFR Cluj Hagi - „Întâlnim un adversar foarte puternic, dar unicul nostru obiectiv e victoria“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 1702

Box George Edmond Maradin, pe locul cinci la Campionatul European. „Mândru să reprezint România și orașul Constanța!“ (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 937

Doi fotbaliști de la Farul Constanța, în echipa etapei a patra din play-off / play-out. „Este surpriza plăcută“

16 Apr 2024 656

Farul Constanța și-a mărit flota de autocare moderne. Campioana României se alătură cluburilor de fotbal importante (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 1127

Trei echipe de juniori de la Farul Constanța, calificate în semifinalele campionatelor

15 Apr 2024 592

Farul Constanța Fotbalistele, eșec surprinzător acasă cu Csikszereda Miercurea Ciuc. Oaspetele conduceau cu 3-0 în minutul 21! (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 Apr 2024 794

Farul Constanța Hagi - „Victorie mare la Craiova, care ne crește încrederea. Sperăm să învingem și CFR Cluj“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 Apr 2024 720

Declarațiile primarului Chițac și ale lui Nicolae Ciucă referitor la stadionul Farul din Constanța (VIDEO)

13 Apr 2024 857