Farul II are ca obiectiv să promoveze în Liga a 2-a și să dea cât mai mulți jucători la echipa mare (GALERIE FOTO)

 

 
  • În 15 meciuri în Liga a 3-a, Farul II a acumulat 27 de puncte, după opt victorii, trei egaluri și patru eșecuri, golaveraj 39-16.
  • „Marinarii“ mici se află imediat după podium, următorul pas fiind calificarea în play-off.
  • Antrenamentele Farului II sunt urmărite și de Gică Hagi, managerul tehnic al formației de seniori.
 
Echipa secundă a Farului Constanța se află pe locul patru în clasamentul seriei a treia din Liga a 3-a, jucătorii pregătiți de Sorin Rădoi și Stere Banoti demarând pregătirea în 2022 cu gândul la accederea în Liga a 2-a.
 
În 15 meciuri, Farul II a acumulat 27 de puncte, după opt victorii, trei egaluri și patru eșecuri, golaveraj 39-16. Pe podium se află CS Afumați - 38p, SC Popești-Leordeni - 31p și Agricola Borcea - 30p. „Începem anul cu gânduri mărețe. După cum am declarat și când am încheiat 2021, ne dorim să promovăm și să formăm cât mai mulți jucători pentru echipa mare. Am discutat cu Gheorghe Hagi și în vacanță și am decis să începem împreună pregătirea. Îmi doresc ca mulți jucători de la Farul II să facă pasul la echipa mare și, în același timp, să demonstrăm cu toții că merităm să fim la Farul. Pentru jucători, nu e plăcută această pregătire, dar, în același timp, ne bucurăm că, dată fiind perioada mai lungă, putem crea automatisme între jucători. E benefic că avem mai mult timp la dispoziție pentru pregătire. Îmi doresc să începem foarte bine campionatul, să reușim să câștigăm cele trei meciuri care ne-au mai rămas, iar apoi, în play-off, să continuăm să obținem rezultate bune“, a declarat Sorin Rădoi.
 
„Important e să ne ridicăm cât mai mult“
 
La reunire, au fost prezenți următorii fotbaliști: Mușat, Trandafir, Dincă - portari; Georgescu, Maftei, Bîrzu, Duțu, Dănuleasă, Sîrbu, V. Ștefănescu, A. Ștefănescu, Chera, Lazăr, Mitulețu, Borza, Călin, Martinovici, Mălăele, Voicu, Bodișteanu, Onuț, Bujor, Malama, Mazilu, Cojocaru, Boicu, Andronache, Tănasă, Agiveli - jucători de câmp.
 
„Obiectivul principal e să promovăm. Toată lumea știe aceasta și muncim în fiecare zi pentru a atinge acest țel. Pasul spre echipa mare e în funcție de cum muncim. Important e să ne ridicăm cât mai mult și totul va veni pe parcurs. Ne pregătim acasă și e bine că suntem alături de echipa mare. Avem jocuri și sper să fie totul în regulă. Suntem zi de zi sub observație și trebuie să dăm mereu ce avem mai bun. Și în Liga Elitelor Under-19, avem același obiectiv, să luăm titlul, pentru a putea juca apoi în Youth League“, a precizat fundașul central Gabriel Dănuleasă. Acesta a debutat în Liga 1 anul trecut, în meciul UTA - Farul 0-0, în care s-a și accidentat serios însă. 
 
Finalul contează
 
Internațional de tineret al României, fundașul dreapta Alexandru Georgescu este de părere că e important cum vor încheia „marinarii“ mici campionatul. „E o perioadă de pregătire foarte grea. Sperăm să ne îndeplinim obiectivul principal, accederea în play-off și câștigarea campionatului, care asigură promovarea. Sperăm totodată să facem și pasul la echipa de seniori. Vom fi urmăriți și de Mister, dar noi trebuie să punem osul la treabă indiferent cine ne vede. Important e să fim sănătoși, ca să putem face toată pregătirea, iar apoi să câștigăm în campionat. Am început foarte bine campionatul, cu multe victorii la rând, dar apoi am avut fluctuații de formă. Așa e în fotbal. Sperăm să terminăm cu bine. Contează cum terminăm, nu cum începem“, a declarat Alexandru Georgescu. Acesta a debutat în Liga 1 pe 25 iulie 2020, în minutul 74 al partidei FC Viitorul - Chindia Târgoviște 4-1. 

 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Farul Constanța

 
Citește și:

Farul Constanța II
Sorin Rădoi - „Spiritul de la echipa mare trebuie să fie și la noi“

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Revelația Ionuț Cojocaru - „Peste cinci ani, mi-aș dori să fiu la AC Milan și să joc cu România la un turneu final“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 404

Farul Constanța Pe lângă Louis Munteanu, și Mihai Popescu ar fi pe lista de achiziții a FCSB. Ce a declarat Gheorghe Hagi

12 Apr 2024 1047

UPDATE. Constanța Pictură uriașă cu Gheorghe Hagi, pe un întreg perete al Școlii Gimnaziale nr. 38 „Dimitrie Cantemir“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

10 Apr 2024 5347

Hagi, după Sepsi OSK - Farul Constanța 1-1 „O primă repriză - zero, după a doua parte meritam să câștigăm“

05 Apr 2024 1100

Egal între Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Farul Constanța, după un meci cu multe ocazii de gol

05 Apr 2024 844

Farul Constanța Contra FCSB, Alexandru Buzbuchi a bifat meciul 100 în prima ligă. Hagi - „Meritam victoria“ (GALERIE FOTO)

01 Apr 2024 806

Fotbalistele de la Farul Constanța au învins și campioana României și au urcat pe locul întâi în clasament

30 Mar 2024 1205

UPDATE. Superliga 2023/2024. Farul Constanța - FCSB Hagi - „Pentru noi, doar victoria contează. Încercăm să facem un meci complet“ (VIDEO)

30 Mar 2024 1116

UPDATE. Farul Constanța Comunicat al lui Gheorghe Hagi, după ce s-a vorbit despre un interes pentru el al unui club din străinătate

29 Mar 2024 1669

CS Farul Constanța Înotătorii, pe podium la etapa regională a Campionatului Național (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 967

Trei fotbaliști de la Farul Constanța în echipa etapei. Gheorghe Hagi, antrenorul rundei

19 Mar 2024 896

Constanța Halterofilii, pe podium și la competițiile de la Bascov (GALERIE FOTO)

18 Mar 2024 546

Superliga 2023/2024 Farul Constanța a remizat cu FC Botoșani și s-a calificat în play-off. Ce a spus Gică Popescu

08 Mar 2024 1129

Natație Constanța Cristian Zburlea, cea mai bună performanță a băieților născuți în 2012 la Cupa Rotary Contratimp 2024 (GALERIE FOTO)

06 Mar 2024 888

Farul Constanța Under-16 Alexandru Goncear, gol din lovitură liberă, iar „marinarii“ se califică în sferturile Cupei Elitelor (GALERIE FOTO + VIDEO)

06 Mar 2024 1009