Farul intalneste revelatia debutului de sezon

farul.jpgRevenit după o accidentare, Cosmin Paşcovici ar putea fi titular astăzi, în meciul de la Brăneşti

După umilinţa suferită pe teren propriu, etapa precedentă, când au fost surclasaţi de Concordia Chiajna, cu scorul de 1-4, constănţenii sunt precauţi înainte de jocul din deplasare, cu Victoria Brăneşti, echipă care a acumulat maxim de puncte în primele două runde.

Farul va încerca astăzi, la Brăneşti, să mai spele din ruşinea înfrângerii suferite săptămâna trecută. Tehnicianul Farului însă susţine că elevii săi nu vor avea o misiune uşoară cu formaţia antrenată de fostul jucător al Stelei, Ilie Stan. „Victoria Brăneşti are o echipă destul de bună. Şi-au păstrat în mare parte nucleul de jucători de anul trecut, au jucători cu experienţă care au evoluat şi în prima ligă. Această echipă nu are întâmplător şase puncte. Dacă o să mergem acolo şi credem că, dacă suntem Farul Constanţa, o să câştigăm, ne înşelăm. Avem şansa cu toţii să demonstrăm la Brăneşti că meciul cu Chiajna a fost doar un accident", a spus Şumudică. Antrenorul Farului speră şi la o partidă mai bună a echipei, după ce s-a declarat dezamăgit de prestaţia jucătorilor în primele două etape: „Am jucat foarte prost, chiar şi la victoria 3-0 de la Giurgiu. Este cu totul altă echipă decât cea pe care am avut-o în pregătire şi nu îmi pot explica de ce se întâmplă aşa". După înfrângerea ruşinoasă suferită etapa trecută, antrenorul „marinarilor" a decis să facă unele schimbări în echipa introdusă contra Concordiei Chiajna. Astfel, fundaşul Florin Pătraşcu a fost trimis la echipa a doua, iar locul său în primul 11 ar putea fi luat de Nicolae Buzea, iar Dejan Rusmir a fost scos din lot după prestaţia slabă din meciul precedent. De asemenea, portarul Adrian Vlas ar putea lăsa locul între buturi rezervei sale, Radu Sardescu. O veste bună în tabăra constănţenilor este revenirea lui Cosmin Paşcovici, recuperat după o accidentare care l-a făcut să rateze primele două runde ale sezonului. Astfel, lotul de 18 jucători deplasat la Brăneşti de Marius Şumudică este următorul: Vlas, Radu Sardescu - portari; Măţel, Barbu, Buzea, Paşcovici, Gaston Mendy - fundaşi; Matei, Soare, Bogdan Andone, Cristocea, Ben Teekloh, Păcuraru, Liviu Mihai, Mansur - mijlocaşi; Ene, Chico, Nanu - atacanţi. Altfel, antrenorul Farului a declarat că şi-a ispăşit cea de-a doua etapă de suspendare la meciul de Cupă cu Săgeata Stejaru, astfel că va putea sta pe banca tehnică la Brăneşti. Partida dintre Victoria şi Farul va începe la ora 11.00 şi va fi arbitrată de Teodor Crăciunescu (Râmnicu Vâlcea), ajutat de cele două margini de Mihai Gheorghe şi Valentin Avram (ambii din Bucureşti). Înainte de acest joc, gazdele sunt pe locul 2 în clasament, cu maxim de puncte, la egalitate cu alte trei echipe, în timp ce Farul ocupă poziţia a opta, cu trei puncte.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Accident în Valu lui Traian. Un șofer băut a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni

19 Apr 2024 523

IGPR InfotraficTrafic îngreunat pe DN 1

19 Apr 2024 249

UPDATEAccident în dreptul Hanului Morilor, județul Constanța. O mașină a părăsit carosabilul

19 Apr 2024 581

Județul Constanța Șofer condamnat la închisoare după ce a fugit de la locul accidentului. Ce pedeapsă a primit bărbatul

18 Apr 2024 506

Județul Constanța Accident rutier în Medgidia!

18 Apr 2024 574

Știri Constanța Un șofer fără permis și sub influența substanțelor interzise a intrat cu mașina îm gardul unei case la Nisipari (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 449

Declarații cutremurătoare! Una dintre supraviețuitoarele tragediei de la 2 Mai povestește chinul prin care a trecut! (VIDEO)

18 Apr 2024 1036

IGPR InfotraficTrafic deviat pe A1

18 Apr 2024 230

Județul Constanța Familiile tinerilor uciși la 2 Mai au ajuns la locul accidentului (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 514

Judecătoarea Popoviciu de la Mangalia amână dosarul tragediei de la 2 Mai Declarații cutremurătoare ale părinților tinerilor uciși în urma impactului (VIDEO)

18 Apr 2024 555

Cutremurător Tatăl lui Sebi și-a făcut un tatuaj, în memoria fiului său (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 1126

Imagini de la Judecătoria Mangalia. UPDATE. Astăzi, termen nou în dosarul lui Vlad Pascu (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 644

Accident rutier la prima pasarelă dinspre Constanța către Valu lui Traian. Un pieton a fost rănit (FOTO)

18 Apr 2024 1293

Accident rutier în localitatea Izvoarele, județul Tulcea

17 Apr 2024 482

Editorial Imaginea durerii – protest pentru dreptate după cazul Pascu de la 2 Mai

17 Apr 2024 427