Farul isi stabileste azi obiectivul si bugetul pentru sezonul 2002-2003

In timp ce fotbalistii joaca la Buzau, Adunarea Generala se intalneste la "Iaki"

Pentru meciul cu Gloria nu vor face deplasarea Negru, Liviu Mihai, Tanasa, Teican si Unchias, in timp ce Goian si Schiopu au fost anuntati sa plece, momentan, acasa * Ultimii doi si-au depus memorii pentru a deveni jucatori liberi de contract, iar situatiile lor se vor analiza pe 6 august * Partida va avea loc de la ora 11.00 * La hotelul "Iaki" din Mamaia se vor alege astazi Consiliul Director si presedintele de onoare al clubului

De la revenirea din cantonamentul montan de la Campina, pe fotbalistii de la FC Farul Constanta i-a asteptat un program bogat in meciuri amicale, venit in ajutorul antrenorilor Petre Grigoras, Marian Dinu si Constantin Garjoaba pentru a putea sa-si faca o parere asupra tuturor jucatorilor din lot. A fost "dubla" cu Otelul Galati (0-1 si 2-0, pentru "marinari"), intalnirea internationala cu Dobrudja Dobrici (5-2, pentru constanteni) si cea cu Petrolul Ploiesti (3-2, pentru "alb-albastri"), la capatul carora principalul farist a tras o concluzie pe cat de cruda, pe atat de adevarata: rezervele nu au valoare. Sunt multi jucatori care nu au convins ca merita sa evolueze in primul esalon, dar, vorba tehnicianului, un lot este facut pentru a avea cat mai multi jucatori, pentru ca, in caz de nevoie, sa se poata apela si la rezerve. Un prim "unsprezece" pare deja structurat, urmeaza ca el sa se consolideze in viitoarele partide amicale. Prima intalnire de acest gen va fi astazi la Buzau, atunci cand, de la ora 11.00, FC Farul va intalni pe Gloria, din localitate. Pentru acest meci echipa din strada Primaverii se va deplasa in localitatea buzoiana chiar in aceasta dimineata, de la ora 7.00. Asa cum anuntase de zilele trecute, Petre Grigoras nu va deplasa intreg lotul de jucatori. Vor ramane acasa si se vor antrena separat Negru, Liviu Mihai, Tanasa, Teican si Unchias, in timp ce Goian si Schiopu au fost anuntati sa plece momentan acasa. Situatia lor contractuala este deocamdata neclara. Clubul de care apartin, Foresta Suceava, are restante catre ei, motiv pentru care si-au depus memorii la federatie pentru a deveni jucatori liberi. Cazurile lor vor fi analizate pe 6 august, iar pana cand situatia lor nu se va clarifica, nu se vor mai intoarce la Farul. In ceea ce il priveste pe Unchias, un alt jucator pe care "alb-albastrii" l-au luat in pregatiri in aceasta vara, deocamdata conducerea clubului farist asteapta sa se limpezeasca apele la AS Midia, deoarece pe 5 august este convocata Adunarea Generala a membrilor fondatori ai clubului navodarean.

Adunarea Generala, convocata la "Iaki"

Astazi, de la ora 11.00, la hotelul "Iaki" din Mamaia, va avea loc Adunarea Generala a FC Farul Constanta. Pe ordinea de zi a acestei intalniri sunt trecute urmatoarele puncte: alegerea Consiliului Director, alegerea presedintelui de onoare, aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul competitional 2002-2003, stabilirea obiectivului pentru campionatul 2002-2003, completarea Regulamentului de ordine interioara pentru anul competitional 2002-2003, modificari organizatorice, dar si alte probleme. In ceea ce priveste alegerea presedintelui de onoare, se pare ca acesta va fi in continuare cipriotul Mario Lefkaritis, cel care in iarna le-a aranjat constantenilor turneul de pregatire.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 246

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 600

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 670

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 465

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 538

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 531

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 714

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3368

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 13932

Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu, amânat pentru finele lunii! Se pregătește audierea lui Ionuţ Ţiţimeaua, fost director în CJC

01 Apr 2024 901

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 896

Baza sportivă de pe malul lacului Siutghiol, din Constanța, miza unui proces intentat de Clubul Sportiv Electrica Președinte Dumitru Frățilă face acuzații -„Nu ne putem desfășura activitatea!“

23 Mar 2024 1927

Scupra, primar Ovidiu „Nu mă interesează funcțiile în partid. (...) Florin Mitroi știe că se bazează pe sprijinul meu! "

17 Mar 2024 1303

UPDATE George Scupra a demisionat din funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din organizația județeană a PNL Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 2799

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 6813